D
deryaa1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #3.121
yaprakcım sana bi mail attım bakabilirmisin fıstıkım
zaten anneleri fesat olduğundan çocuklarınıda senden uzak tutuyorlar
EVET CANIM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM ÇALIŞIP ÇABALAMAK VAR.. SONUÇ NEGATİF OLUNUNCA ÜZÜLÜNÜYOR AMA BAŞKSI KOLAYDAN ELDE EDİYOR.. OLSUN BE GÜLÜM DAHA KIYMETLİ OLCAK SENİNKİ BOŞVER SENDE... ÖNÜNE BAK SEN ONLAR SENİ YIPRATMASIN CANIM... SEN SAKİN OL YUMURTLAMA GÜNÜN GÜZEL DEĞERLENDİR... OLAĞAN DIŞI ŞEYLER YAP ROMANTİK AKŞAMLAR GEÇİRİN MESELA FARKLI ŞEYLER DENEYİN VE SONUNDA SEVİŞİN SEVGİYLE... BEBEĞİNİZİ DAVET EDİN EMİNİM MELEĞİN EN YAKIN ZAMANDA GELECEK...:teselli:özgülcüm derya haklı
benim de bu 2 gündür yaşadıklarım asla ve asla bebekle ilgili değil ama işte garip bi duygu ben daha çok hakediyormuşum gibi geliyor daha çok emek verdim en azndan günde 1ç5 paket sigara içmiyorum o çok da planlı gelmedi kadın öğrenince sevinmedi bile ama sonra pek bi moda girmişti oysa ben ilk hanmile olğumda pazar sabahı saat 7 de banyonun ortasında ellerime sidik bulaşmış şekilde eşimle sarılıp dakikalarca ağlamıştı benim bahsettiğim bu duygular bitanem
kızlar birde sizinle birşey paylaşmak istiyorum belki bana kızacaksınız ama yinede söyliyeyim.
ben hamile kaldıktan sonra sigara içmeyi bırakmıştım ama kürtaj olduktan sonra sıkıntıdan yine başladım.
EVET CANIM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM ÇALIŞIP ÇABALAMAK VAR.. SONUÇ NEGATİF OLUNUNCA ÜZÜLÜNÜYOR AMA BAŞKSI KOLAYDAN ELDE EDİYOR.. OLSUN BE GÜLÜM DAHA KIYMETLİ OLCAK SENİNKİ BOŞVER SENDE... ÖNÜNE BAK SEN ONLAR SENİ YIPRATMASIN CANIM... SEN SAKİN OL YUMURTLAMA GÜNÜN GÜZEL DEĞERLENDİR... OLAĞAN DIŞI ŞEYLER YAP ROMANTİK AKŞAMLAR GEÇİRİN MESELA FARKLI ŞEYLER DENEYİN VE SONUNDA SEVİŞİN SEVGİYLE... BEBEĞİNİZİ DAVET EDİN EMİNİM MELEĞİN EN YAKIN ZAMANDA GELECEK...:teselli:
canım benim yaaa
nasıl da yüzümü güldürdün umut oldun bana
güç veriyorsunuz bana
ama inanın bu önümüzdeki bir kaç gün buna çok ihtiyacım var
keşke o eski neşem olsa yaaaaa
Hepimiz bu günleri düşünüp tebessüm edeceğiz meleğimiz kollarimizda olacak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?