Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

ay kızlar hepiniz çok hoşsunuz ya.

hiç birimiz kötü kalpli ve fesat değiliz tabiki ama böyle kendinden çok emin, istediği anda istediğini elde eden ve bunun kendi mağrifeti olduğunu sanan tiplere sinir oluyorum açıkçası. tabiki kimsenin bebişine birşey olmasını istemeyiz. hepsi doğsun ve sağlıklı olsunlar ama anneleri de biraz haddini bilsin bence. kimin başına ne zaman ne geleceği hiç belli olmaz hayat bu o yüzden biraz mütevazi olup hırs yapmamak lazım.

EVET CANIM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM ÇALIŞIP ÇABALAMAK VAR.. SONUÇ NEGATİF OLUNUNCA ÜZÜLÜNÜYOR AMA BAŞKSI KOLAYDAN ELDE EDİYOR.. OLSUN BE GÜLÜM DAHA KIYMETLİ OLCAK SENİNKİ BOŞVER SENDE... ÖNÜNE BAK SEN ONLAR SENİ YIPRATMASIN CANIM... SEN SAKİN OL YUMURTLAMA GÜNÜN GÜZEL DEĞERLENDİR... OLAĞAN DIŞI ŞEYLER YAP ROMANTİK AKŞAMLAR GEÇİRİN MESELA FARKLI ŞEYLER DENEYİN VE SONUNDA SEVİŞİN SEVGİYLE... BEBEĞİNİZİ DAVET EDİN EMİNİM MELEĞİN EN YAKIN ZAMANDA GELECEK...:teselli:

kızlar bazen düşünüyorum acaba biz çok istediğimiz için mi böylee oluyor diye.mesela bazıları hiç istemeden hamile kalır öyle doktora falan da gitmez maşallah topac gibi çocuk doğururlar
bende bundan sonra takmıcam diyorum ama yinede aklımdan çıkaramıyorum

kızlar birde sizinle birşey paylaşmak istiyorum belki bana kızacaksınız ama yinede söyliyeyim.
ben hamile kaldıktan sonra sigara içmeyi bırakmıştım ama kürtaj olduktan sonra sıkıntıdan yine başladım.

ay canım o sigara çok illet bişey ya. bir başlayan birdaha zor bırakıyor. daha önce bırakmışsın bak bırakabiliyorsun demekki. yine bırakmanı tavsiye ederim ama sadece bebek meselesi için değil. tüm sağlığın için özellikle akciğerlerin, kalp sağlığın için çok önemli. ama sigara içenler de hamile kalabiliyor işte cimbomun görümcesi mesela.

canım demekki bırakabiliyorsun bence yine bıraksan iyi olur .sıf cocuk için değil diğer sağlık sorunları için .çok beter bişi .

canım benim yaaa
nasıl da yüzümü güldürdün umut oldun bana
güç veriyorsunuz bana
ama inanın bu önümüzdeki bir kaç gün buna çok ihtiyacım var
keşke o eski neşem olsa yaaaaa

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr karnımın alt kısmı çok feci sancılanıyorrr ya cok kötü oluyorum. adetimde bitmek üzere gerçi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…