Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

inş inş. Yarabbim de
ne zaman yaa ne zaman
ben niye böyle oldum allahım yaaaa
beynime emirler veriyorum ama olmuyor
dişim ve başımda ağrıyor yaaa

stresden dişinde ağrir başinda.. Aman birkin şu stresi napalim allah hyirli evlatlar versin... Dur bak gör sen bu ay bilemedin öbür ay hamile kalacaksin bak gör....

arkadaslar şimdi ablamdan bir haber aldım. bizim mahallede birisi vardi kız hamileydi 15 gün sonra doğum edecekti. karnında ölmüş bebek 9 aylık yani .ölü doğum yaptırtmışlar bugun .

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr karnımın alt kısmı çok feci sancılanıyorrr ya cok kötü oluyorum. adetimde bitmek üzere gerçi.

canım yaa kıyamam ben sana
ne diyeyim ki
iyidir ama yaaa için temizleniyordur

bu arada dün dr elevit vermişti görümce içtin mi dedim yok daha almadım akşam alırım dedi oysa z.burnunun en işlek yerinde çalışıyor ve dr dün sabah vermişti bu ilacı

ciddi misin fıstık yaaa
ayyy aman yarabbim eyy kurban olduğum allahım allah sabır versin
ayy halimize binbir şükür valla yaa
çok üzüldüm yaa

kızlar ya site çok yavaşladı yine. sizde de öyle mi.

ilsu canım tanıdığınız için üzüldüm ya. evet gerçekten halimize şükretmeliyiz. Allah kucağımıza almayı nasip etsin. önemli olan bu. sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin.

cimbom canım boşver hiç ilgilenme şu görümcenle. ne hali varsa görsün. kendini düşünmeyeni sen hiç düşünme. o sana söylerse dinle ama pek de bişey sorma canım.

Ya neler var arkadaşlar halimize binlerce şükür.. ölü doğum yapmak ne kadar acidir değilmi.. Oysa biz bi kürtajla yikildik resmen.... Halimize şükredelim ne gelirse rabbimden amenna....

heyyooo kızlar günaydın.. ben bugün iyiyim hastalıkdan kurtulmuş gibiyim kendimi iyi hissediyorum... pazardan beri çalışamadık.. am bu akşam mbaşlıycam.... kaldığım yerden devam... hayırlısı ..... hepimize güzel bir gün başlasın.......

Günaydın canım. iyi olmana sevindim .canım senin yumurtlama dönemine denk gelmedi dimi yapmadığınız o 4 gün fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…