Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Ben normalde 32-33 günde oluyordum... Buna istinaden yumurtlama geç oluyor 18 günde falan... Ama son adetim 15 ağustoda oldum yani 29.günde oldum.. Yani şaşti... Ama geçen ay ben hiç yumurtladiğimi fark edemedim....

kızlar günaydın
nasılsınız bakalım ben çok yorgunum dün eve gittikten sonra bir sürü iş yaptım
tabii geçen hafta tatil yapınca bu hafta acısı çıkıyor

kızlar yaaaaaa
en azından adet olmuşsunuz
ben ne zaman adet olucam
kürtajdan ne kadar sonra adet oldunuz
bugün benim 31. günüm

canım 29-14 = 15
15. günün yumurtalama günün senin
15-16 . günler olur yani .bu günü sakın es geçme önemli birgün anlıcan

canım benim adetlerim aslında çok düzenliydi
28 günde bir olurdum ama kürtajdan sonra ne zaman olucam diye dört gözle bekliyorum
gelsinde bir an önce ekim ayında bende çalışmaya başlıcam :)))

günaydın kızlar, nasılsınız.
bugün erkencisiniz bakıyorum.
derya en geç 1 hafta 10 gün içinde adet olursun canım. belki de 1-2 güne kadar bile olursun. eğer hamile kalmakta zorluğun ve bir problemin yoksa bir veya iki adet daha korun canım. rahim iyice kendini toparlasın.

hoşgeldin yaprakcım sefa getirdin ..
calıştığımız için canım erkenciyiz işte evde olsam uyursum kesin. 7 ye 10 kala kalkıyorum düşün yani.

kızlar ben kürtajdan önce 2.denememde hamile kalmıştım
hemde o ay çok çalışmamıştık o yüzden de çok mutlu olmuştuk
ama bu sefer ne kadar sürede hamile kalırım bilmiyorum
kürtajı 29 temmuzda oldum doktor 3 ay beklemem yeterli demişti
o yüzden ekim ayını bekliyorum
inşallah hemen yine hamile kalırım :))))))))))

hoşgeldin yaprakcım sefa getirdin ..
calıştığımız için canım erkenciyiz işte evde olsam uyursum kesin. 7 ye 10 kala kalkıyorum düşün yani.

canım ben de çalışırken çok erken kalkıyordum, haklısın. insan alışınca uyuyamıyor. şu anda da aslında çalışmasam da çok uyuyamıyorum en fazla 9 a kadar uyurum. genelde 8-8.30 gibi kalkıyorum ama evde olunca yapacak iş çok oluyor canım. ev işi hiç bitmez biliyorsun o yüzden siteye girmeden biraz da olsa ortalığı toplayıp, işleri halletmeye çalışıyorum. siteye girince oturup kalıyorum çünkü. bağımlılık gibi bişey ya.

a canım maşallah kolay hamile kalıyormuşsun sen. yine kalırsın o zaman biraz daha beklemen iyi olur. rahmin iyice toparlansın sen de psikolojik olarak atlattığın bu kötü durumdan biraz daha kurtulmuş olursun.

yaprakcım evet evde durunca iş bitmiyor sürekli iş çıkıyor. izinde olduğum zamanlardan biliyorum.

deryacım sen ne iş üzerine calışıyorsun?

canım güzel yanları da var tabi. ama bazen özellikle de kış aylarında çok sıkıcı oluyor. soğukta pek dışarı da çıkamıyorsun, bide hava kapalıysa iyice bunalım oluyorsun. bir de maddi boyutu var tabi. insanın kendi parasını kazanması çok güzel.
ama onun dışında iş stresi, amir patron çekincesi yok. iş arkadaşlar arasındaki kıskançlıklar, kem gözlerden uzaksın. istediğin saatte istediğini yapmak, istediğin yere gitme özgürlüğün var. yani sıkıcı yanları kadar güzel yönleri de yok değil hani.

evinde işin de iyi ve kötü tarafları var acıkcası .yaprakcım bahsetmiş zaten.

dikkat isteyen bir iş canım seninkide

evet canım gözünden en ufak bir şey kaçsa yandın.bütün iş berbat oluyor herşey yanlış oluyor hatayı nerede yaptığını anlamak için neredeyse bütün günün gidiyor.
yaprağın dediği gibi iş arkadaşlarıda çok önemli ben önceden hep kadınlarla çalışıyordum.allahım ne dedikodu biter ne çekememezlik sıkıntı stres.ama şimdi erkeklerle çalışıyorum süper hiç bir problem yok kavga etsek bile o anda bitiyor kadınlar gibi gurur meselesi yapıp kin kusmuyorlar

yaprakcım geçen gün gebelikte iltihap gebeliğe engel mi diye bir konu acılmıştı orada 2 veya 3 kişi yarasıyla gebe kalmış .onlarında dr u müdahale etmemiş .birisi 8 aylık hamileymiş bebeğim gayet sağlıklı dedi. içime biras da olsa su serpildi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…