Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

ay kızlar geldim kendimi birden mezhep tartışmasının içinde buldum da :)))
anlamıyorum bu insanları gerçekten de . bir arkadasımız mezhebimi bilmiyorum diye yazmış napabilirim .birden aleviliğe sardı olay. sonuçta hepimiz kardeşiz aynı ülkenin insanlarıyız. bir arkadas biz çok üstünüz onun için diğer mezheplerin yanına ismimizi yazmıyorlar demiş delirdim o an. ama konuyu kapatmışlar :))))) belirtmek istiyorum bu tip konuları ayrımcılıkları çok yanlış buluyorum. herkes insan gibi birbirine saygılı yasamayı öğrenemiyor malesef.

cimbomum canım arkadasım nasılsın iyi misin?
dularımız seninle güzel arkadasım. bu ay yaprak , özgül ve sen calışıyorsun.3 ünüze de dua edelim ramazanda.

kızlar merhaba hastaneden geldim 6 tane çok iyi yumoşum varmış doktorum dedki yumurtalık e-rezerven çok iyi çok güsel yumurta elde ettik toplamda 20 yakın dedi ama öne çıkan 6 yumurtam var bu aksam allahın izni ile çatlatma iğnemi olacağım...c.tesi saat 9 da allahın izni ile yumrutlarımı toplamak üzere ameliyathaneye alıncağım

çok iyi canım ya, çok sevindim demekki etkisi yokmuş diyorsun. ben bu konuyu çok iyi bilmiyorum tabi. bende de bir kaç sefer vajinal enfeksiyon ve mantar olmuştu ve ilaç kullandım geçti. doktor bana o zaman da korun falan dememişti. sen de zaten ilaçlarını kullanıyorsun inşallah müdehale gerektirmeden hamile kalıp bebişini kucağına alırsın canım.

ilsucum benden sana tavsiye o tip tartışmalardan uzak dur, hiç cevap bile yazma. bazı tipler özellikle bu sitelere girip böyle ayrımcılık yapan insanları kışkırtan yazılar yazıp cevap bekliyorlar. hatta birbirini ölümle tehdit edenler bile oluyormuş. kazen diye biri vardı moderatör sanırım şu an siteden ayrılmış onun bir yazısında okumuştum. dikkatli ol canım hiç muhatap bile olma. biz hepimiz elhamdülilah müslümanız. bilmeyenler de kitaplara bakıp öğrensin neyin ne olduğunu. bilmiyorum diye siteye niye yazıyor ki amaç farklı belkide.

oo canım sen asmıssın artık olayı .dırımım bize de yumurtalarından verir misin gülümşakkıdı. canım ya demekik dr çok güzle gördü ki bak çok motive edici konuşmuş. cumratesiye de az kaldı senden inş güzel haberler bekliyoruz bitanem.

yaprakcım zaten konu bilgi almak için açılmış birde sapıttılar konuyu .bilmiyordumn öyle şeylerin olduğunu .sadece bu konu hk. bilgi sahibi olduğumda arkadasa yardımcı olmak istemiştim . bir daha asla girmem .zaten o kişi bana özelde msg atmış 1 kere cvp verdim tekrar kışkırtmak için yazmış cvp vermedim niyetini anladım çünkü . herkesin inancı kendine , herkes özgür bu konuda neyi tartışıyoruz ki dimi ..

yaprakım kızlardan birisi yazmış ki onunda iltihabı varmış dr iltihapla hamile kalma demiş çok ilhitabın var (yaradan kaynaklıymış) . meğersem o dr a gittiği zaman hamileymiş sonra adeti gecikince anlamış .herşey ALLAH'tan canım. Hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inş .

benim de dualarınıza çok ama çok ihtiyacım var

canım benim hoş geldin. bugün nasılsın, keyfin nasıl. biraz daha toparlandın dimi hayatım. dualarımız hep seninle canım merak etme. sana dediğim gibi bak şu görümcenle hiç ilgilenme, kendi haline bırak. o bişey söylemedikçe de ayrıntılı hiç birşey sorma ve sinirlerini de bozma.

kızlar duadan konu açılmışken sitede bir arkadaş. 4 tane yasin okuduğundan ve yasin suresinde geçen her mübin kelimesinden sonra mübin suresini 7 kez okuduğundan bahsetmişti. bende geçen gün okudum. ama mübinlerle okuyunca biraz uzun oluyor yani tek seferde bitirmek zorunda değilsiniz. yani o da bir seferinde 2 kez diğer günde 2 kez falan okumuş. yani okuyabildiğimiz kadar aslında. dileği kabul olmuş. ben kendim ve sizler için de dua ettim Allah kabul eder inşallah. her kim okursa birbirimiz için dua edelim kızlar. ayrıca yakın zamanda doğum yapacak yakınınız arkadaşınız falan varsa doğum esnasında hepimiz için dua etmesini rica edelim. buna çok ihtiyacımız var çünkü. doğum sancısı çeken kişilerin doğum esnasında ettikleri dualar kabul olurmuş sizlerde duymuşsunuzdur öyle derler.

canım benim çok sevindim senin adına inanki. inşallah hepsi döllenir ve ikizlerin olur canım. Allah yardımcın olsun canım, işlerini rast getirsin. dualarımız seninle hayatım merak etme herşey istediğin gibi olacak inşallah.

evet canım duymuştum hamile kişilerin birde özellikle doğum esnasında duaları kabul olurmuş. hatta ben arkadasım doğumuna gidecekti .espriyle demişti hadi ne istiyosan söylede sana dilekte bulunayım bari .bizde bebek istiyorduk olmuyordu. demiştim canım benim bebek için dua et diye. gerçi arkadasım doğum yapmadan bir hafta önce öğrendim hamile olduğumu:)))

evet canım haklısın ama sitede her türden insan var, farklı amaçlar için siteye girip insanları kışkırtanlar da var. bak dediğim gibi özelden msg atmış, cevap vermemekle iyi etmişsin canım. bu tip siyaset, inanç konularında tartışmak çok doğru da değil zaten. herkesin inancı kendine. tabiki doğruları anlatmak lazım ama anlayana tabi.

evet canım gerçekten de herşey ALLAH'tan. kime ne zaman nasip olacağını ancak yüce Allah bilir. bizlere de sabredip beklemek düşüyor tabiki ama işte önlemlerimizi de almamız lazım. tedavi gerekiyorsa yaptırmamız lazım. kendimize dikkat etmemiz lazım. inşallah canım hepimizin sağlıklı ve hayırlı evlatları olur.

vermemmiii gülümm arkada daha 14 yumoşum var size trransfer edemde sizde gelişsin cnmm ..evet c.tesiye az kaldı kuşummmm

inş...... cnm sağolun güsel dualarınız için

dırımcım yumurtaların iyi ya ikiz olma durumun çok yüksek gerçekten de.

inş....öle olursa daha mutlu olacağız amannnn sanki hamiş kaldımda bakasna daha mutlu olaca dedimm....neyse hayıtrlıısını nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…