- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #3.181
yaprakcım geçen gün gebelikte iltihap gebeliğe engel mi diye bir konu acılmıştı orada 2 veya 3 kişi yarasıyla gebe kalmış .onlarında dr u müdahale etmemiş .birisi 8 aylık hamileymiş bebeğim gayet sağlıklı dedi. içime biras da olsa su serpildi .
ay kızlar geldim kendimi birden mezhep tartışmasının içinde buldum da :)))
anlamıyorum bu insanları gerçekten de . bir arkadasımız mezhebimi bilmiyorum diye yazmış napabilirim .birden aleviliğe sardı olay. sonuçta hepimiz kardeşiz aynı ülkenin insanlarıyız. bir arkadas biz çok üstünüz onun için diğer mezheplerin yanına ismimizi yazmıyorlar demiş delirdim o an. ama konuyu kapatmışlar :))))) belirtmek istiyorum bu tip konuları ayrımcılıkları çok yanlış buluyorum. herkes insan gibi birbirine saygılı yasamayı öğrenemiyor malesef.
kızlar merhaba hastaneden geldim 6 tane çok iyi yumoşum varmış doktorum dedki yumurtalık e-rezerven çok iyi çok güsel yumurta elde ettik toplamda 20 yakın dedi ama öne çıkan 6 yumurtam var bu aksam allahın izni ile çatlatma iğnemi olacağım...c.tesi saat 9 da allahın izni ile yumrutlarımı toplamak üzere ameliyathaneye alıncağım
benim de dualarınıza çok ama çok ihtiyacım var
kızlar merhaba hastaneden geldim 6 tane çok iyi yumoşum varmış doktorum dedki yumurtalık e-rezerven çok iyi çok güsel yumurta elde ettik toplamda 20 yakın dedi ama öne çıkan 6 yumurtam var bu aksam allahın izni ile çatlatma iğnemi olacağım...c.tesi saat 9 da allahın izni ile yumrutlarımı toplamak üzere ameliyathaneye alıncağım
yaprakcım zaten konu bilgi almak için açılmış birde sapıttılar konuyu .bilmiyordumn öyle şeylerin olduğunu .sadece bu konu hk. bilgi sahibi olduğumda arkadasa yardımcı olmak istemiştim . bir daha asla girmem .zaten o kişi bana özelde msg atmış 1 kere cvp verdim tekrar kışkırtmak için yazmış cvp vermedim niyetini anladım çünkü . herkesin inancı kendine , herkes özgür bu konuda neyi tartışıyoruz ki dimi ..
yaprakım kızlardan birisi yazmış ki onunda iltihabı varmış dr iltihapla hamile kalma demiş çok ilhitabın var (yaradan kaynaklıymış) . meğersem o dr a gittiği zaman hamileymiş sonra adeti gecikince anlamış .herşey ALLAH'tan canım. Hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inş .
oo canım sen asmıssın artık olayı .dırımım bize de yumurtalarından verir misin gülümşakkıdı. canım ya demekik dr çok güzle gördü ki bak çok motive edici konuşmuş. cumratesiye de az kaldı senden inş güzel haberler bekliyoruz bitanem.
canım benim çok sevindim senin adına inanki. inşallah hepsi döllenir ve ikizlerin olur canım. Allah yardımcın olsun canım, işlerini rast getirsin. dualarımız seninle hayatım merak etme herşey istediğin gibi olacak inşallah.
dırımcım yumurtaların iyi ya ikiz olma durumun çok yüksek gerçekten de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?