Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Allalh söylettiiiiiiii:)yani canım yumurtaların güzel gelişmişse kaliteliyse döllenmesi ve ikiz olması yüksek ihtimal tabiki ...

Dirim gerçekten ikizin olabilir.. Ay ne güzel bende isterim ikizlerim olsun.. :))

cimbom bacim adet günün ne zaman benim 15 eylül.. çalişmalara devam inşallah...

Ilsu evet böyle konulardan uzak durmak lazim gereksiz .. Biz bebişler hakkinda konuşalim boş ver onlari be yaa

kızlar ben iş yoğunluğundan çok fazla yazamıyorum ama muhabbet süper ara ara okuyorum
harikasınız sanki yanımda muhabbet ediyormuşsunuzda bende birr yandan çalışıp bir yandan sizi dinliyormuşum gibi hissediyorum:)))))))

AYNEN BENDE CANIM ARADA LAF YETİŞTİRİYORUM BURAYA SÜPER... ZAMN ÇOK GÜZEL GEÇİYOR BÖYLE :)):1hug:

evet canım bizim muhabbetimiz güzeldir. birbirimize çok destek oluyoruz önemli olan da bu zaten. ama birçok arkadaşı bu muhabbet, birlik beraberlik sarmamış olsa gerek bir ara takılıp gittiler ve uğramaz oldular. herkesin işi gücü vardır mutlaka, sürekli bizimle muhabbet etmek zorunda değiller ama en azından siteye girdiğinde bir selam verir insan. siteye girdiklerini de biliyorum yani. başka topiklerde yazıları falan oluyor. yada profillerinden aktif olup olmadıkları, en son ne zaman siteye girdikleri falan belli oluyor.
Ay bir anda kendimi dedektif gibi hissettim ya:roflol:
mesela sabırsızım, meltem, nakkad bir zamanlar devamlı gelirdi.
sonra uglywife, scrub, handecik onlarda bir hafta falan takılıp sonra sır oldular
aysimamız yakında dönüyor inşallah o bizi bırakmadı yanlış anlaşılmasın sadece zorunlu tatildi onunki ama fırsat buldukça ben burdayım dedi.:1hug:
iklimsucum hamişliğin ilk aylarında. o yüzden problemleri var ve şu ara pek takılmıyor ama o da bizi bırakmaz biliyorum bunu.
aklıma gelenler şimdilik bu kadar.

ha bir de cimbomlu dilek var. o da bu ara pek takılmıyor bir selam verip kaçıyor. aysonu kızlarına gidiyor biliyom, bizi artık beğenmiyo kaydirigubbakcemile3
kızcak şimdi bana biliyom :mymeka: kızma kızma tamamklava::tomato:

Aman güzelim yaaaaa boşver buradakiler biz bize yeteriz dimi :))
ben ne kadar iş aralarinda yazsamda idare edin beni :)))))))))))

buranın güzelliği en azından yazdığın yazıya bir kişide olsa cevap veriyor
diğer sayfalarda 2 kişi samimi olmuş sadece 2 kişi yazışıyorlar
ben onu farkettim.eğer 2 kişi yazışacaksan msn den konuş daha iyi diğer insanların moralini bozmazsın

tabiki canım önemli olan kaynasıp birşeyler paylaşabilmek .
iklimsu napıo acaba bulantıları çoktu ve dr fazla internete girmesine izin vermemişgünlük 30 dak. ee biz hamiş kalınca napcaz ben gün boyu mecburen pc basındayım...

ay en sinir olduğum şeyde odur. 1-2 kişi kendi arasında yazışır devamlı, sen bişey yazsan da dikkate almazlar. çok ayıp birşey bence bu. dediğin gibi 2 kişi konuşacaksa git msn de veya özelden msg at. veya sohbet odasına git. ben öyle başlıklara birdaha da girmiyorum zaten. ama bazen insanlar aynı başlıktan bir soru falan soruyor ama girmediğin için görüp cevaplamıyorsun yani başkalarının da yararlanmasını engelliyor o tipler.

mesela ben birşey yazınca kimse cevap vermeyince çok alınıyorum,üzülüyorum
çok alıganmıyım ne :))))))

efet canım burada sorular yanıtsız kalmaz .güzel arkadaslıklarkurduk .5 aydır var bu sayfa buarada. genelde de 1. sayfada nazar değmesin inş

amin inşallah nazar değmez
en azından bazen kimseye anlatamadığını insan burada anlatıp içini dökünce rahatlıyor

mesela ben birşey yazınca kimse cevap vermeyince çok alınıyorum,üzülüyorum
çok alıganmıyım ne :))))))

ay ben de çok alınırım canım. sadece sen değilsin merak etme. diyorum ya sanki site veye topiki tekellerine almış gibi belli kişiler muhabbet edince biri gelip bişey yazınca sanki uzaylı gibi seni dikkate almıyorlar. çok sinir bozucu bir durum.Çok üzgünüm çoook

evet yaprakcım sonuna kadar doğru söylüyorsun
öyle sayfalarda sıkılyorum zaten
bazen içimden diyorum bakıyorum ikiside istanbuldan hadi buluşup evinizde konuşun diyesim geliyorrr :))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…