Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

cimbom canım nerelerdesin bak harkes seni merak etmiş. aysonuna mı gittin yine niye bizim sayfaya gelmiyosun canım. yoksa sen bizi beğenmiyonmu artık senağlama

kızlar ya bende arada diğer sayfalara bakıyorum da bebeklerini bizimkilerden çok daha büyükken kaybedenler var allah herkese sabır versin

Evet allahin izni ile biz çalişcaz rabbimde nasip eder inşallah.. Hep beraber...

Evet ya demin bende okudum 16 haftalik ölmüş bebek karninda oğlan miş birde cinsiyetide belli.. Elhamdülillah halimize....

kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz hepinizi çooookkkkkkkk öpüyorum
yarın sabah görüşürüz
iyi muhabbetler

ilsu canım sen memur değilmisin memurlar cmt çalışmaz aslında ama senin statün farklımı?

Son düzenleme:
kızlar ya cimbomlu sabah bir geldi bir daha gözükmedi. merak ettim. sitede olsa mutlaka buraya da uğrardı. acil işi çıktı ya da gardiyan hanedanından birileri var sanırım yanında

ilsu canım sen memur değilmisin memurlar cmt çalışmaz aslında ama senin statün farklımı?

güzel bir soru... canım benim mesleğim burada yazmadığı için memuru işaretledim. ben özel bir şirkette calışıyorum armatörlük yapan bir firmada .gemiciklerimiz var :))) operasyon sorumlusuyum ...:dance:

evet ya cimbom kayıp oldu. kesin işleri yoğundur canım .çıkışıa yakın büyük ihtimalle yazar. bende saat 6 da çıkıyorum işten .10 dak. kaldı nihayetinde.........

güzel bir soru... canım benim mesleğim burada yazmadığı için memuru işaretledim. ben özel bir şirkette calışıyorum armatörlük yapan bir firmada .gemiciklerimiz var :))) operasyon sorumlusuyum ...:dance:

aaa canım güzel bir işmiş ya. zevklidir kesin. ve görevin de epey havalıymış yani. operasyon sorumlusu. ben seni hep devlet memuru sanıyordum ama bu çok daha güzelmiş.

ay ilsucum ya demek sen de 10 dak. içinde çıkacan. kötü oldu ya.yalnız kaldım desene. neyse belki cimbom gelir de iki laf ederiz.

havalı canım havalı içi beni dışı seni yakar .6 yıldır buradayım işte .
ben kaçıyorum bitanem göürüşürüz yarın.
cimbomum seinnle rastlasamadık seni de öptüm

mrb arkadaşlar ben geldim ama kimse yok sanırım az önce doktordan geldik allahıma şükürler olsunki herşey yolunda dedi doktor teyzeleri artık ellerini ayaklarını oynatıyor sormayın koca kafalı bişey doktor 3 hafta sonra gelin dedi ikili test yapacak ve renkli ultrasonla bakacak cinsiyetini söyleyecekmiş hayırlısı ile geçse şu 3 hafta yiğeniniz iyi teyzeleri ama ben hala kötüyüm midem sürekli bulanıyor ve kusuyorum doktor yavaş yavaş azalır dedi 12 haftada biter diyor ama bende hiç azalmıyor gibi tam 2 kilo vermişim hamilelikten beri doktor normal dyor 12.haftadan sonra kilo alırsın diyor benden bunlar umarım hepiniz iyisinizdir sizleri çok özlüyorum ama pek giremiyorum ne olur kızmayın bana kendinize iyi bakın ara ara bakıyorum biraz daha düzelim sık sık girerim hepinizi öptüm İLSU ADAŞIM YAPRAKNİL AYSİMAA ve diğer arkadaşlar

ay canım benim hoş geldin ya. bugün kulaklarını çınlattık zaten.
ay ay ay bebiş büyümüş maşallah, yerim o koca kafalıyı ben. Allah ikinize de sağlık versin canım. tek sorunun mide bulantıların olsun, umarım o da bir kaç hafta içinde geçecektir. canım şu an kilo verdim bebek beslenemiyor diye üzülme sakın. ilk 3 ay bebek doğrudan anneden beslenmiyormuş zaten depodan beslenirmiş. ama sonraki aylarda düzelir canım. içini ferah tut, stres yapma. bak ne güzel herşey yolundaymış. darısı bizlerin başına inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…