D
deryaa1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #3.221
birşeye sinir oluyorum. konuyu açıyorlar cvp yazıyorsun konuyu acan kişi ortada yok :)))
ilsu canım sen memur değilmisin memurlar cmt çalışmaz aslında ama senin statün farklımı?
güzel bir soru... canım benim mesleğim burada yazmadığı için memuru işaretledim. ben özel bir şirkette calışıyorum armatörlük yapan bir firmada .gemiciklerimiz var :))) operasyon sorumlusuyum ...:dance:
mrb arkadaşlar ben geldim ama kimse yok sanırım az önce doktordan geldik allahıma şükürler olsunki herşey yolunda dedi doktor teyzeleri artık ellerini ayaklarını oynatıyor sormayın koca kafalı bişey doktor 3 hafta sonra gelin dedi ikili test yapacak ve renkli ultrasonla bakacak cinsiyetini söyleyecekmiş hayırlısı ile geçse şu 3 hafta yiğeniniz iyi teyzeleri ama ben hala kötüyüm midem sürekli bulanıyor ve kusuyorum doktor yavaş yavaş azalır dedi 12 haftada biter diyor ama bende hiç azalmıyor gibi tam 2 kilo vermişim hamilelikten beri doktor normal dyor 12.haftadan sonra kilo alırsın diyor benden bunlar umarım hepiniz iyisinizdir sizleri çok özlüyorum ama pek giremiyorum ne olur kızmayın bana kendinize iyi bakın ara ara bakıyorum biraz daha düzelim sık sık girerim hepinizi öptüm İLSU ADAŞIM YAPRAKNİL AYSİMAA ve diğer arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?