- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #3.241
ya kızlar karnımın alt kısmına çok kötü sancı girip çıkıyor. korkmaya başladım. daha adetime nerden baksan 5-6 gün var. ben erken adet olmam. bu neyin nesi anlayamadım. uzun süreli de değil girip çıkıyor. gaz sancısı mı acaba ama tam öyle de değil. ay kist enfeksiyon vs. değildir inşallah. yarın öğleden sonra smear testi sonucunu alıcam inşallah o da temiz çıkar. ay neoldu bana ya?:roflol:
ay ay merak da ederlermiş yerim beni sizi yaaaa
kızlar iş çok yaaaa
yazamadım ama okudum gizli gizli gardiyanlarımdan
takipdeyim yani
özgülüm sen çok güldürdün beni
allah da hepiziciğimizi güldürsün inş.
görümceme üstü kapalı laflar soktum eşime açık açık söyledim duygularıma da azucuk rahatladım
oh be kendime geldim anca valla
babane yaa onların çoxuğundan
daha keseyi bile merak etmeyen bi anne adayı o
ıyyyyy muhattabım bile olamaz yarın ayrıntılarını anlatırım
yazamasam da takipdeyiz unutulduğunuzu sanmayın
yaprakım ben sana furmadan sen kendine furmuşsun ne diyeyim yaa yerim ben seni
yok annem ben sizi beğenmez olur muyum oraya da sabah yazdım sonra maalesef ama allaha şükür iş var bayrama kadar böyle gitmesini umut ediyoruz bakalım artık
çok seviyorum hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
şu özlem de bi gelse
bak dilek yok kaç gündür yawyum o da benim yawww
bu gece hepimiz için yasin okuyucam yaprakcım ilsucum dileğim özlemim özgülcüm deryacım inş.allah tez zaman da gönlümüzdekini vericek güzel arkadaşlarım benim
kist miklava:
enfeksiyon muklava:
gaz mıklava:
adet miklava:
hamişlik güzelim hamişlik
oooo sen böyle karamsar olursan çok oklava yersin benden
mrb arkadaşlar ben geldim ama kimse yok sanırım az önce doktordan geldik allahıma şükürler olsunki herşey yolunda dedi doktor teyzeleri artık ellerini ayaklarını oynatıyor sormayın koca kafalı bişey doktor 3 hafta sonra gelin dedi ikili test yapacak ve renkli ultrasonla bakacak cinsiyetini söyleyecekmiş hayırlısı ile geçse şu 3 hafta yiğeniniz iyi teyzeleri ama ben hala kötüyüm midem sürekli bulanıyor ve kusuyorum doktor yavaş yavaş azalır dedi 12 haftada biter diyor ama bende hiç azalmıyor gibi tam 2 kilo vermişim hamilelikten beri doktor normal dyor 12.haftadan sonra kilo alırsın diyor benden bunlar umarım hepiniz iyisinizdir sizleri çok özlüyorum ama pek giremiyorum ne olur kızmayın bana kendinize iyi bakın ara ara bakıyorum biraz daha düzelim sık sık girerim hepinizi öptüm İLSU ADAŞIM YAPRAKNİL AYSİMAA ve diğer arkadaşlar
ay ay merak da ederlermiş yerim beni sizi yaaaa
kızlar iş çok yaaaa
yazamadım ama okudum gizli gizli gardiyanlarımdan
takipdeyim yani
özgülüm sen çok güldürdün beni
allah da hepiziciğimizi güldürsün inş.
görümceme üstü kapalı laflar soktum eşime açık açık söyledim duygularıma da azucuk rahatladım
oh be kendime geldim anca valla
babane yaa onların çoxuğundan
daha keseyi bile merak etmeyen bi anne adayı o
ıyyyyy muhattabım bile olamaz yarın ayrıntılarını anlatırım
yazamasam da takipdeyiz unutulduğunuzu sanmayın
yaprakım ben sana furmadan sen kendine furmuşsun ne diyeyim yaa yerim ben seni
yok annem ben sizi beğenmez olur muyum oraya da sabah yazdım sonra maalesef ama allaha şükür iş var bayrama kadar böyle gitmesini umut ediyoruz bakalım artık
çok seviyorum hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
şu özlem de bi gelse
bak dilek yok kaç gündür yawyum o da benim yawww
mrb arkadaşlar ben geldim ama kimse yok sanırım az önce doktordan geldik allahıma şükürler olsunki herşey yolunda dedi doktor teyzeleri artık ellerini ayaklarını oynatıyor sormayın koca kafalı bişey doktor 3 hafta sonra gelin dedi ikili test yapacak ve renkli ultrasonla bakacak cinsiyetini söyleyecekmiş hayırlısı ile geçse şu 3 hafta yiğeniniz iyi teyzeleri ama ben hala kötüyüm midem sürekli bulanıyor ve kusuyorum doktor yavaş yavaş azalır dedi 12 haftada biter diyor ama bende hiç azalmıyor gibi tam 2 kilo vermişim hamilelikten beri doktor normal dyor 12.haftadan sonra kilo alırsın diyor benden bunlar umarım hepiniz iyisinizdir sizleri çok özlüyorum ama pek giremiyorum ne olur kızmayın bana kendinize iyi bakın ara ara bakıyorum biraz daha düzelim sık sık girerim hepinizi öptüm İLSU ADAŞIM YAPRAKNİL AYSİMAA ve diğer arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?