Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

ay ay merak da ederlermiş yerim beni sizi yaaaa
kızlar iş çok yaaaa
yazamadım ama okudum gizli gizli gardiyanlarımdan
takipdeyim yani
özgülüm sen çok güldürdün beni
allah da hepiziciğimizi güldürsün inş.
görümceme üstü kapalı laflar soktum eşime açık açık söyledim duygularıma da azucuk rahatladım
oh be kendime geldim anca valla
babane yaa onların çoxuğundan
daha keseyi bile merak etmeyen bi anne adayı o
ıyyyyy muhattabım bile olamaz yarın ayrıntılarını anlatırım
yazamasam da takipdeyiz unutulduğunuzu sanmayın
yaprakım ben sana furmadan sen kendine furmuşsun ne diyeyim yaa yerim ben seni
yok annem ben sizi beğenmez olur muyum oraya da sabah yazdım sonra maalesef ama allaha şükür iş var bayrama kadar böyle gitmesini umut ediyoruz bakalım artık
çok seviyorum hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
şu özlem de bi gelse
bak dilek yok kaç gündür yawyum o da benim yawww

ya kızlar karnımın alt kısmına çok kötü sancı girip çıkıyor. korkmaya başladım. daha adetime nerden baksan 5-6 gün var. ben erken adet olmam. bu neyin nesi anlayamadım. uzun süreli de değil girip çıkıyor. gaz sancısı mı acaba ama tam öyle de değil. ay kist enfeksiyon vs. değildir inşallah. yarın öğleden sonra smear testi sonucunu alıcam inşallah o da temiz çıkar. ay neoldu bana ya?:roflol:

bu gece hepimiz için yasin okuyucam yaprakcım ilsucum dileğim özlemim özgülcüm deryacım inş.allah tez zaman da gönlümüzdekini vericek güzel arkadaşlarım benim

kist miklava:
enfeksiyon muklava:
gaz mıklava:
adet miklava:
hamişlik güzelim hamişlik
oooo sen böyle karamsar olursan çok oklava yersin benden

ay canım benim ya merak ederiz tabi. arada ses ver.
boşver görümceni ilgilenmme en iyisini yaparsın. o sırf doğurmak için çocuk yapıyor o zaman. dostlar alışverişte görsün. çocuk var mı var. ama biz öyle değiliz ki tatlım. biz kesesinden tut her türlü organını merak ediyoruz işte. bizler onları dünyaya getirip en güzel şekilde yetiştirmek istiyoruz.

canım Allah size daha da iş bolluğu versin, kazancınız kat be kat artsın inşallah. zengin hatun olunca bizi unutma ama. ay kk mı o da ne falan deme sakın :roflol:

şşaka yapıyorum tatlım, kızma sakın dövme de :tomato:

canım adaşın geldi ama farketmedin sanırım, belki ben bu yazıyı bitirene kadar sen de farkedersin.
ay ağrım var dilekcim ya, eşim de evde yok işte. inşallah düzelir ya.
canım sen işine bak, biz seni meşgul etmeyelim gardiyanlar fırça atmasın bizim yüzümüzden :mymeka:

bu gece hepimiz için yasin okuyucam yaprakcım ilsucum dileğim özlemim özgülcüm deryacım inş.allah tez zaman da gönlümüzdekini vericek güzel arkadaşlarım benim

Allah dualarını kabul etsin inşallah tatlım, temiz kalpli arkadaşım benim. yasin suresi ile ilgili bişey yazmıştım bugün okudun mu canım mübin ayetine gelince 7 kez mübin duası okursan daha çabuk oluyormuş dilekler diye duydum canım.

kist miklava:
enfeksiyon muklava:
gaz mıklava:
adet miklava:
hamişlik güzelim hamişlik
oooo sen böyle karamsar olursan çok oklava yersin benden

canım vur ya, senin vurduğun yerde güller açar.
ümitsiz olduğum için canım hamişliğe yoramıyorum. kaç aydır mantarla kistle boğuştum ya aklıma hamiş olabileceğim pek gelmiyor, sonradan üzülmek istemiyorum. ama inşallah canım ya şu mübarek aylarda bir mucize olsun, bizlerin de yüzü gülsün canım. ay Aminnnn.

canımın içi güzeller güzeli ben çıkıyorum bitanem bu geceki dualarımı taa kalbinizde hissedeceksiniz
yarın görüşürüz annem kocaman öpüyorum seni yat uzan inş.hemencik geçer ağrıların
iyi akşamlar fıstıkım
dileği de evet gördüm ama geç kaldım maalesef
olsun bak minik meleğimiz koca kafalı olmuş bize yawrum benim yaaa

Gebe kalabilme şansını kendiliğinden arttırabilmek için cinsel ilişkinin zamanlanarak yapılması önerilir. Bunun anlamı, yumurtlamanın olduğu günlerde cinsel ilişkiye girilmesidir ki bu dönem kadının gebe kalabilmesi için en uygun dönemdir. Yumurtlamanın yaklaşık zamanının belirlenebilmesi için bir kaç adet döneminde sürdürülen bazı takipler yapılabilir. Kadın, adetinin ilk gününden itibaren, sabah yataktan kalkmadan önce vücut ısısını ölçerek kaydeder. Bu bir sonraki adet döneminin ilk gününe kadar sürdürülür. Vücut ısısı yumurtlamadan sonra 0.5 derece kadar artar. Bu genellikle adet döneminin günleri civarına rastlar ve eğer gebelik olmaz ise ısı tekrar aşağıya düşer, gebelik olursa yüksek kalır.

İlişkiyi sıklaştırın
Düzenli olarak adet gören kadınlarda bile yumurtlama gününde ufak oynamalar olabilir. Eğer şartlar uygunsa, sperm kadın vücudu içerisinde bir kaç gün yaşayabilir. Aşırı cinsel aktivite sperm kalitesinde azalmaya yol açabilir. Bu nedenle en ideali, beklenilen yumurtlama gününden, 3-4 gün önceden başlayıp, yumurtlamadan sonraki 2-3 güne kadar gün aşırı cinsel ilişkide bulunmak ile gebelik şansı önemli ölçüde arttırılabilir.

merhaba canım ,ay yeyim ben onu ya nasıl bir duygudur kimbilir dimi ...bitanem herşey yolundane güzel .sanki yeni hamiş kalmışsın gibi geliyordu bana baksana 3 hafta sonra cinsiyetini öğreneceksiniz eğer gösterirse. canım şimdi kilo almamam iyi boşver sonra alırsın telafi edersin yani .bulantıların gecince seni sık sık aramızda görmek istiyoruz canım.

yaprakcım ağrılarım var demişsin ay hamiş olmayasın bitanem ya adetten önce o tip sancılar giriyor yoksa .inşallah çok büyük bir süpriz olur sizin ve bizim için .bgn smearın sonucunu alınca muhakkak gel ve sonucunu yaz. temiz çıkar bence canım hiç şüphen olmasın .

sengözlerimebaksanab

takipteysen sorun yok cicimsengözlerimebaksanab
oh bi güzel yapmışsın hem içini boşalttın hemde rahatladın
kendin zaten dile getirmişsin öyle bir kişiyi kafaya takıp beynini yormana gerekyok. bugun işin azalırsa uğrarsın canım. senin garidyanlardan fırsat bulursanÇok üzgünüm çoook

Son düzenleme:

canım hayırlısıyla şu 3 haftayı da atlattım mı hiçbir şeyin kalmaz.
inşallah bebeğin cinsiyetide içinden geçen gibi olur.hayırlı ve sağlıklı olur:CüvCüv:

ilsu canım günaydın fıstıkımmmmmmmmmmmmmmmmmm
nabersin fıstıkım keyifler nasıl

papatyaa hoşgeldin cnm

yaprak nerde
özgül nerde
derya nerde
özlem de gelsin artık yaaaa
aaaa yoklama çok zayıf çokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…