Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

cimbomlu nerelerdeysen senide bekliyoruz

günaydınnnn fısttıkcımmmmmmmmmmmmm ,keyifler iyi be canımda alt kısmımda ağrılar dvm ediyor .bgn adetim bitti ,belki yarın bir dr a giderim kist gitmiş mi diye.
sen napıyon vaziyetler nasıl ölçüyon mu ateşini sırnaşık şey

yaprakcım inşallah hamilesindir.
benimde hamile kaldığım ay aynı sancıları çektim.hergün adet olucam zannediyordum
ama bir baktım ki hamileyim inşallah seninde öylekaydirigubbakcemile2dir

bizimde eve net daha bağlanamadı
ühhüüü hala evde normal telefon hattı bile yok
bende giremiyorum aksamları sabah bi hışımla gelip hemen kk ya giriyorum ve sayfayı didikliyorum

kızlar dün işten erken çıkmak zorunda kaldım
evde de bilgisayarda problem var internete giremiyorum
özledim siziiiiiiiiii
ama sabah gelince ben yokken yazdılarınızın hepsini okudum

Günaydin kizlar.... Ben bu gece kabuslar gördüm ama bu sabahda çok güzel bir hediye aldim:)) mesai arkadaşim benim doğmamiş bebeğime yelek ve lif getirmiş çok güzeller.. O kadar duygulandim ki anlatamam.. Gölzerim dolu dolu.. Ağlayacağim nerdeyse.. Bunlari benim bebeğimmi giyecek dedim....arkadaşima sarildim... biliyormusunuz hayal ederim de ama elimde somut bir şey olunca daha bir başka oluyor.. Onlara dokunmak sanki bebeğime yaklaştiğimi hissettirdi bana...

günaydın canım,
nekadar düşünceli bir arkadasın varmış canım belki de içine doğmuştur onun ne dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…