Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım aman akl kaldığın yerde
gerçi ev pırıl pırıl diyorum 1 ay temizlik yapmıyım :) gerçi abarttım biras...
senin hamiş olmasaydı yardım edermiydi sence , bence hayır!!!

canım inşallah allah gönlüne göre verir

ilsucum taşınmak gerçekten çok zor seninde allah yardımcın olsun.ama taşınma işlemi bitince tertemiz evde oturmak çok güzel.

Hep buraya takiliyorum ya ne kadar istediğimi biliyor.. Dediki bunlari getirim ki oda gelsin tez zamanda :)) ay çok tuhaf oldum ben ya... Nolur artik gelsin bebişim

gelicek ulen gelicek
o kadarrrrrrrrrrrrrrr
belki yarın belki yarından da yakın
bak özgül sana da oklava geliyor ona göre
stres yok fıstıkım stres yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ayyyy bende mi taşınsam
nereye taşınsam
ne zaman taşınsam
kimle taşınsam
ama benim görümce hamiş kısım
seninki gibi yardım edemez oooooooooooo
hamiş oooooooooooooooooo

güzelim sen nerede oturuyorsun
amannnnnnnnn görümcen yardım edip sinirini bozucağına otursun karnını büyütsünnaniknanik

Kizlar ben çok duygulandim.. Kabus gördüm demiştim ya anlatmak istiyorum

rüyamda bebğim varmiş kollarimda.. şeytan ona musallat olmuş... Simsiki sariliyorum.. Ve ihlas ile fatiha surelerini okuyorum sesli tekrar tekrar ve eksiksiz... Bu şekilde gördüm.. Deminde tabirine baktim... çok güzl şeyler yaziyordu.. Bol çocuğu olacağina allahin şer kapilarini kapatip hayir kpilarina açacağina işaretmiş.. çok sevinöliyim.. Cimbom dualarin kabul olacak canim bak ben bu şekilde hissettim.. Hepinizden allah razi olsun...

yerim ben seni duygusal anne adayım benim
tabi ki hepimizin duaları kabul olucak bitanem bu sayfadaki herkes bir kere hamile kalabildiğine göre ikinciyi de kalıcak
sadece zamanı var bitanem benim
evet çok dua ettim hepimiz için
ve eminim ki allahın dua kapıları açıktı dün gece bak sana ulaşmış bile duam
biras daha sabır özgülcüm

deryacım canım bekarken merterde oturuyordum
şu an maalesef z.burnundayım cnm benim
sen ist neresindesin
bi başakşehir hatırlıyorum ama o senmiydin

yemeğe çıkmıştım geldim.......
canım yarın benim dr um gidemem çünkü randevuları ayın 17 sine kadar doluyuş. baska bir dr a gidicem mecburen .kiste bakacak sonuçta ultrasyonla. yaraya da baktırırım bu arada .

arkadaşlar meraba
hepinize gül dilekleri için çok teşekkürler siz benim gerçek dostlarımsınız hepiniz sizleri tanımadan çok seviyorum çok saolun her an sizler için dua ediyorum hayırlısı ile tez zamanda bebeklerinize kavuşun diye dün öyle hareket ediyorduki teyzeleri bacaklarını resmen sallıyor minicik daha ama hareketli allahım hepinize bu duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah biz hepimiz bunu çoktan hak ettik

bende herkes gitti zannettim
bir yandan çalışıp bir yanda da aralarda yazmaya çalışıyorum
ilsu sen ne iş yapıyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…