- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #3.281
evet deryacım tasındık 1 hafta oldu . zor işmiş tasınmak 56 kiloya düştüm :)))
Günaydin kizlar.... Ben bu gece kabuslar gördümama bu sabahda çok güzel bir hediye aldim:)) mesai arkadaşim benim doğmamiş bebeğime yelek ve lif getirmiş çok güzeller.. O kadar duygulandim ki anlatamam.. Gölzerim dolu dolu.. Ağlayacağim nerdeyse.. Bunlari benim bebeğimmi giyecek dedim....arkadaşima sarildim... biliyormusunuz hayal ederim de ama elimde somut bir şey olunca daha bir başka oluyor.. Onlara dokunmak sanki bebeğime yaklaştiğimi hissettirdi bana...
Hep buraya takiliyorum ya ne kadar istediğimi biliyor.. Dediki bunlari getirim ki oda gelsin tez zamanda :)) ay çok tuhaf oldum ben ya... Nolur artik gelsin bebişim
ayyyy bende mi taşınsam
nereye taşınsam
ne zaman taşınsam
kimle taşınsam
ama benim görümce hamiş kısım
seninki gibi yardım edemez oooooooooooo
hamiş oooooooooooooooooo
Kizlar ben çok duygulandim.. Kabus gördüm demiştim ya anlatmak istiyorum
rüyamda bebğim varmiş kollarimda.. şeytan ona musallat olmuş... Simsiki sariliyorum.. Ve ihlas ile fatiha surelerini okuyorum sesli tekrar tekrar ve eksiksiz... Bu şekilde gördüm.. Deminde tabirine baktim... çok güzl şeyler yaziyordu.. Bol çocuğu olacağina allahin şer kapilarini kapatip hayir kpilarina açacağina işaretmiş.. çok sevinöliyim.. Cimbom dualarin kabul olacak canim bak ben bu şekilde hissettim.. Hepinizden allah razi olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?