Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

ben aslında non-stop burda olurum da p.tesine kadar yetiştirmem gerekn bi iş var
o yüzden yani
arada yazıp kaçıyorum ama
aklım ve kalbim sizlerle
takipdeyim kızlar susmayın

canım denizyolu nakliye işi benimkisi .şuan pek işim yok uyukluyorum:)

cimbomum sen işlerine bak aksamleyin gir ama yaprak sonucunu yazacak çünkü .inş güzel haberlerle döner oda

canım benim işlerimde fena sayılmaz
biraz yazıp biraz çalışıyorum
bugün cuma olduğundan hem seviniyorum hemde yarın evde iş var onada sıkılıyorum

ne güzel özendim vallahi sana :)))
haberlerde gördünmü kadın 9 aylık hamile doğuma giderken trafik kazası geçiriyor
camdan fırlayıp karnının üstüne düşmüş ve bebeği ölmüş
okuyunca o kadar kötü oldum ki gözlerimden yaş geldi
allah kimsenin başına vermesin

neden canim senin annen uzakmi yoksa....

Yok canim bakmadim haberlere kötü haber okumak görmek istemiyorum çok üzülüyorum oturup ağliyorum.. Bu ara zaten duygusalim herşeye ağlayasim var...

bende aslında kötü haberlere bakmak istemiyorum ama bebeklerle ilgili haberler olunca dayanamayıp bakıyorum (((((((

evet canım okudum o haberi
kızcağız 19 yasındaymış daha. Sürekli gözüme şu sıralar böyle haberler takılıyor nedense.

dilekcim nasılsın annem
miden nasıl bitanem
fıstık ben 12.gün yumurtluyorum yarın 11.gün yumurtanın büyüklüğüne göre çatlatma iğnesi yapıcak ve ilişki saati vericek böylelikle şansımızı arttırıcaz sence nasıl iyi bi yöntem mi

Kizlar nerlerdesiniz yaa .. Sessizlik oldu... Hep birden geldiniz.. :)
yaprak nerde evet gelmedi hayirli haber ile döner inşallahh..

Iklimsu sen bizim umudumuz oldun.... Allah sağlik versin canim sana... Kürtajdan sonra hamiş kalman bizide rahatlatiyo....

Cimbom az kalmişşş..

Ben bişey sorucam afedersiniz de sanirim ben yumurtladim.. Git git gidaaaakkk

az önce wc de epey bi akinti gelmişti yumurta aki kivaminda normalden çok fazla.. Dün akşam icraat oldu ... Peki ben bu akşamda çalişayimmi nedersiniz fikrinize ihtiyacim var ... ??

evet calış tabii canım
ben sana n dedim dün 15. gün yumurtlarsın diye bak tuttu:))
bu aksam boş geçirme
yumurta 12 saat yasıyormuş çünkü

canım merhaba smear sonucunu alacaktı , sdaha gelmedi
sen napıyosun canım iyi misin bugun

aaaaaaaaa ben vallahi kendi derdimden onu unutmuşum ama bir problem çıkacağını sanmıyorum allahım yardımcısı olsun bende merak ettim şimdi
Tatlım ben idare ediyorum midem hala kötü geçmedi ama doktor yavaşlar dedi bakalım ne olacak gerçi geçen haftalara göre biraz daha iyiyim yotgunluk ve sersemlik azaldı hep açım ama bişey yiyemiyorum sabahtan beri çubuk krakerle duruyorum teyzesi bu yiğeninin ban kastı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…