Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

aman özgülüm sakın ha boş geçme
dün olması iyi olmuş
bak başka sayfada yeni hamiş kalan bi arkadaş ilişki öncesi karnına sıcak su tutmuş bi süre ilişki sonrasında da bi süre yatmış ve sonra karnına sıcak lif koymuş denemek de fayda var bence
ben yapıcam yani denemesi bedava
kaybedecek bi şeyimiz yok

canım midem kötü , bitanem bunlara ne gerek var ya tabii iyi bir yöntem ama senin yumurtan zaten çatlıyor her ay ve düzenli adet görüyorsun bir iki ay kendi haline bıraksaydın güzel adaşım bu tür şeyler insanı stres yapar bence sen bu iğneyi yapsanda yapmasanda zaten ilk ayda hamile kalacaksın o yüzden çok stres yapma ve rahat ol ne zaman yapalıcakiğne bugün kaçıncı günün

hayatım misyonumun farkındayım bende size umud olduğum için çok mutluyum bugünleri boş geçme adaşım doğru söylüyor hayatım doktorla gün aşırı ilişki diyor zaten yumurta çatladıktan sonra 12-24 saat arası canlı kalıyor bünyeye göre ondan dün akşam icrat olduysa yarın sabah olması daha iyi sperm yoğunluğu daha çok olur bugün olsa sperm kaliteli olur ama mikatraı azalır sen bilirsin yani tatlım allahım hayırlısı ile sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

selam kızlar, biraz geç oldu merak ettiniz beni sanırım. dışarda işlerim vardı. hastaneye uğradım smear sonucunu aldım. Allah'a şükür temiz çıktı. kaç gündür merak ediyordum, bişey çıkarmı acaba diye korkuyordum ama çok şükür temiz çıktı.
sayfalar epey ilerlemiş, henüz geçmişi okuyamadım şimdi okuyacağım.

ÇOK ŞÜKÜR CANIM HADİ GEÇMİŞ OLSUN YOLUN AÇIK ŞANSIN BOL OLSUN... BEBİŞİN TEZ ZAMNDA GELSİN İNŞALLAH

canım benim sağolasın. ama bilmiyorum ki canım ya artık o kadar karamsar olmuşum ki herhangi bir belirtiyi hamileliğe yoramıyorum nedense.ama inşallah bir mucize olur da size müjde veririm. adetime az kaldı zaten ayın 2-3-4 ü gibi bekliyorum olmazsa 4-5 i gibi test yaparım ya da biraz daha beklerim ama çok da umudum yok açıkçası.

evet yani nerdesin be gülüm
cidden çok merak ettim
süre uzadıkça endişelendim valla
neyseki çok şükür
yaa ben biliyorum hep söylüyorıum az kaldı çok az
ağrıların nasıl var mı geçti mi karamsar da olma allah aşkına ne olur
bu ay olmazsa öteki ayy
zaman lehimize işliyor bizim

sen bitanesin bi tane :1hug:a.s.:enbuyukkk:

canım benim kusura bakmayın ya. öğlen gibi evden çıktım ama başka yerlere de uğradım o yüzden hemen gelemedim canım. sizi merakta bıraktığım için özür dilerim gerçekten.
kendime çok kızdım bak şimdi klava:

çatlayacağını yalnış bilmiyorsam
cinegolog yaprak nil hn olsaydı ne güzel cevaplardı seni

ah canım kelin ilacı olsa kendine sürermiş. bu sorulara cevap bulabilseydim şimdi hamiştim ama bildiğim kadarıyla akıntıdan sonra 24-36 saat içinde ilişki olmalı diye biliyorum. yumurta çok yaşamıyor çünkü. ama öncesinde ilişki olursa spermler daha çok yaşıyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…