- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #3.341
dilekcim nasılsın annem
miden nasıl bitanem
fıstık ben 12.gün yumurtluyorum yarın 11.gün yumurtanın büyüklüğüne göre çatlatma iğnesi yapıcak ve ilişki saati vericek böylelikle şansımızı arttırıcaz sence nasıl iyi bi yöntem mi
Yapraknil canım çok sevindim bişey çıkmamasına zaten çıkması içinde neden yoktu bitanem çok geçmiş olsun hiç bir zaman karamsar olma bende hamile kaldığım ay yok diyordum olmamıştır ama hamile olduğumu öğrendim bunu en yakın siz biliyorsunuz tatlım sen başaracaksın güzel arkadaşım
günaydın kızlar, erkencisiniz bugün.
cimbom canım görümcen düşük yapıyor demek. kanaması mı başladı nerden anladınız. doktora gittimi? ya anneleri ne kadar kötü de olsa bebekler için çok üzülüyorum ya. keşke hepsi dünyaya gelse, mutlu mesut yaşasa. daha öncede düşük yapmıştı sanki, ben mi yanlış hatırlıyorum. mutlaka doktor kontrolünde olsun bence. üzüldüm yine de geçmiş olsun.
özgül canım böyle günlerde uyku yok canım, uykun gelir gibi olduğunda hemen kocanı yatağa çağır. saat 9-10 hiç farketmez. yeterki boş geçmesin. bazen bu durumun tam tersi de olabiliyor yani eşim uyukluyor ve uyanmayabiliyor. yani zar zor uyansa da moda giremiyor. o yüzden öyle günlerde sert bir kahve en iyisi özellikle erkek için. aman neyse canım boş geçirmemişsiniz.
EVET CANIM BOŞ GEÇMEDİ AMA BU GÜN BOŞ OLCAK.... YARIN DEVAM... GELSİN BEBİŞLER.. SIRA SIRA ..... :CüvCüv: kaydirigubbakcemile gamyoncuiremsu
çok güzel bişey bu iyiki bu siteyi bulmuşum... çok şey öğrendim... Sanki yillardir tanidiğim arkadaşlarimla yazişiyorum müthiş bir şey bu... Inanin arkadaşim dediğim canim dediğim insanlarla böyle rahat paylaşamiyorum.. Hamile olanlara bir kaç soru sorsam hemen aman bu kadar takma olur bilmem ne gibi cevaplar veriyorlar bende sinir oluyorum.. Istekli olmakda kabahat bebek konusunda... öyle bir havalari oluyorki yada ben öyle anliyorum sanki yemek yemek su içmek kadar doğal bebek sahibi olmak onlar için....
Oysa benim için bir mucize... Ve ben bu mucizeye dahil olmak için can atiyorum...
çok güzel bişey bu iyiki bu siteyi bulmuşum... çok şey öğrendim... Sanki yillardir tanidiğim arkadaşlarimla yazişiyorum müthiş bir şey bu... Inanin arkadaşim dediğim canim dediğim insanlarla böyle rahat paylaşamiyorum.. Hamile olanlara bir kaç soru sorsam hemen aman bu kadar takma olur bilmem ne gibi cevaplar veriyorlar bende sinir oluyorum.. Istekli olmakda kabahat bebek konusunda... öyle bir havalari oluyorki yada ben öyle anliyorum sanki yemek yemek su içmek kadar doğal bebek sahibi olmak onlar için....
Oysa benim için bir mucize... Ve ben bu mucizeye dahil olmak için can atiyorum...
çok haklısın canım. gerçekten çok kolay hamile kalabilenler bizim halimizden anlamaz. en iyisi onlarla bişey paylaşmamak. o açıdan bu site çok faydalı, hele bir de güzel dostluklar kurulduysa o zaman daha da güzel oluyor paylaşmak.
kız bombom herkes biz mi nerden bilsin yaakaydirigubbakcemile3
bundan bir sene önce bana sorsan düşük neden olur kanamasız düşük olur mu bhcg nedir ne işe yarar vs..benim de en ufak bir fikrim yoktu-tatlicadiarzu-
sen ögretiver ona yazıkkkkkkgamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?