Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım demek büyük gün yarın. inşallah yumurtan büyümüş ve çatlayacak kıvama gelmiştir hayatım. dualarımız seninle. hiç stres yapma.

Yapraknil canım çok sevindim bişey çıkmamasına zaten çıkması içinde neden yoktu bitanem çok geçmiş olsun hiç bir zaman karamsar olma bende hamile kaldığım ay yok diyordum olmamıştır ama hamile olduğumu öğrendim bunu en yakın siz biliyorsunuz tatlım sen başaracaksın güzel arkadaşım

canım benim çok teşekkürler. inşallah bir mucize de benim için gerçekleşir yarabbim amin.
sana da Allah bebeğinle sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah.

günaydın kızlar... bu gün tatil ama ben çalışıyorum... dün gece yemekden sonra koltukda uyuyuvermişim.. gece 12 de eşim hadi kalk yatağa dedi... anaaaa bizim çalışmamız lazım dedi... uykuluyum tabi güldü bana.. olmas uyu boş ver desede bırakmadım yakasını... biz çalıştık gerisini Allah a havale ettik... bu gün boş geçiyoru yarına Allah kerim.... rabbim hepimiz için hayırlısını versin...

ha bu arada bebeğimin yeleğini odanın baş köşesinde koltuğa serdim bakıp bakıp gülümsüyorum hadi meleğim gel artık diyorum :)

özgülcüm günaydın canım benim
allah iyiliğini versin sabah sabah güldürdün beni allahım da seni güldürsün çatlaksın sen yaaa

fıstıkım görümcem vardı ya hamile olan
söylemiştim bir kaç gün önce hatırlarsın
oo düşük yapıyor bitanem

günaydın kızlar, erkencisiniz bugün.

cimbom canım görümcen düşük yapıyor demek. kanaması mı başladı nerden anladınız. doktora gittimi? ya anneleri ne kadar kötü de olsa bebekler için çok üzülüyorum ya. keşke hepsi dünyaya gelse, mutlu mesut yaşasa. daha öncede düşük yapmıştı sanki, ben mi yanlış hatırlıyorum. mutlaka doktor kontrolünde olsun bence. üzüldüm yine de geçmiş olsun.

özgül canım böyle günlerde uyku yok canım, uykun gelir gibi olduğunda hemen kocanı yatağa çağır. saat 9-10 hiç farketmez. yeterki boş geçmesin. bazen bu durumun tam tersi de olabiliyor yani eşim uyukluyor ve uyanmayabiliyor. yani zar zor uyansa da moda giremiyor. o yüzden öyle günlerde sert bir kahve en iyisi özellikle erkek için. aman neyse canım boş geçirmemişsiniz.

Düşük olduğu nasil belli oldu kanamasi mi varmiş kaç aylikti kii ??
Erkenden söylemek ne yanliş anam ben ağzimin payini aldim bir tek sizlerle paylaşicam eşim ve annem bilcek o kadar...

EVET CANIM BOŞ GEÇMEDİ AMA BU GÜN BOŞ OLCAK.... YARIN DEVAM... GELSİN BEBİŞLER.. SIRA SIRA ..... :CüvCüv: kaydirigubbakcemile gamyoncuiremsu

evet canım kalp atışlarını görmeden anne babaya bile söylenmemesi lazım aslında birtek eşin bilecek. ama tabi biz burada birbirimize söylüyoruz o ayrı. çünkü her derdimizi ve sevincimizi paylaşıyoruz bizler. kötü durumlarda teselli veriyoruz, iyilerde birlikte sevinip coşuyoruz. bizler de bir aileyiz aslında.

çok güzel bişey bu iyiki bu siteyi bulmuşum... çok şey öğrendim... Sanki yillardir tanidiğim arkadaşlarimla yazişiyorum müthiş bir şey bu... Inanin arkadaşim dediğim canim dediğim insanlarla böyle rahat paylaşamiyorum.. Hamile olanlara bir kaç soru sorsam hemen aman bu kadar takma olur bilmem ne gibi cevaplar veriyorlar bende sinir oluyorum.. Istekli olmakda kabahat bebek konusunda... öyle bir havalari oluyorki yada ben öyle anliyorum sanki yemek yemek su içmek kadar doğal bebek sahibi olmak onlar için....

Oysa benim için bir mucize... Ve ben bu mucizeye dahil olmak için can atiyorum...

çok haklısın canım. gerçekten çok kolay hamile kalabilenler bizim halimizden anlamaz. en iyisi onlarla bişey paylaşmamak. o açıdan bu site çok faydalı, hele bir de güzel dostluklar kurulduysa o zaman daha da güzel oluyor paylaşmak.

sizlere sonuna kadar katılıyorum

kızlar ben şimdi çıkıyorum. halletmeme gereken işler var. öğlende mevlüt var oraya gideceğim. akşamüztü fırsat bulursam gelirim yine. görüşürüz canlarım.

yaprakcım hoş geldin yawrusss
evet kızlar kanaması başlamış daha doğrusu kavrengi leke silince gelmiş
saat 6 da dr a gitmişler ultrasonda keseyi görememiş yine dün 5+5 günlükdü ben çıkacam birazdan kan testi yapın yine sonucu telde söyleyin demiş
salı günü 540 çıkmıştı dün 383 çıktı dr telde düşük yapıyorsun demiş sonra benim dr a gittik sonuçları karşılaştırdı o da düşük yapıyorsun dedi sebebini sordum bilemem bi sürü test yapılması gerekiyor dedi
ama sigara içiyormusun dedi evet dedi eşinin bile içmemesi lazım dedi peki dedi folik asit içmedin mi sen dedi ona da hayır dedi benim göbiğim çatladı folik iç diye dinlemedi beni kendi dr u da son anda benim hatırlatmamla elevit verdi hanfendi dr a trip yaptı ee bana da inanmadı tabi(azcık bilmişlik var ya bende)folik molik içmem ben çrş medicalpark a gidicem o dr ne verirse artık dedi aynısın vericek ilknur deidm sadece 1 milyon al iç dedim dinletemedim dr 2 bardak su içiceksin dedi eşi kutu kutu süt almış eve hanfendi ağzına sürmemiş tabi bu arada sigaraya devam dünde diyor ki ben çok iyi baktım bebeğime ağır kaldırmadım ölürmüsün üldürümüsün bu benim ikinci düşüğümdü dr ilaç verseydi dedi olur mu ilknur o sana folik asit verdi içtin mi dedim 1 düşük yapana 2.hamileliğinde ne versin dr dedim
amman yaa ne bileyim kızda en ufak vicdan azabı yok akıllanma da yok kanaman durdu dr yalnış teşhis koydu diyor peki değer düştü diyorum düşsün ne önemivar ki diyor 383 düşük mü ki diyor 5 e kadar hamileyim ya sen diyordun diyor dr a kan gurubunu kafadan atan bi kadından ne bekleyebilirsin ki ben sadece pes diyorum

haklısın kuşum da ben elimden geleni yaptım o kadar söyledim ki özellikle folik asiti ama bilginçtim yaptım ya biras trip yaptı hanfendi ama net elinin altında sorsan çok zeki
araştırsaydı bitanem yaa
biz araştırarak bulmadık mı birbirimizi
bu arada kızma ama kanamasız düşük olur mu ki
ben de bunu bilmiyorum işte bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…