Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım benim sen doktordan sonra tekrar mağazaya gelecekmisin. sayfadan veya mailden bana haber verirsin dimi canım. yine karşıdaki doktora gideceksin sanırım. inşallah çok güzel haberlerle dönersin. ben şimdi biraz çıkıyorum yine geleceğim. saat 6 ya az kaldı hadi hayırlısı.

canım yaa evet dsana ihtiyacım olucak
bende tam onu diyecektim
6-6.5 arası çağıracak
gelince hemen yazıcam ama
sende bana hemen cevap yaz ki
beklemeye pek vaktim olmıcak
hemen kapatıcaz
biliyorsun gardiyanımı
kk ya yazayım
daha hızlı olur heralde

tamam canım. istediğin yere yaz ben buralardayım. 8 e kadar falan evdeyim sonra yine dışarı çıkmamız lazım. ama sen o saate kadar gelirsin. sen ne soracaksan sorarsın. zaten doktor sana herşeyi söyler, yine de aklına yatmayan bişey olursa tecrübelerime dayanarak yardımcı olmaya çalışırım. inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.

ben daha burdayım gitmedim hastası varmış cnm yaa
senin işin varsa çık gülüm ya beni bekleme

yok canım 8 e kadar falan buralardayız. 8 den sonra yemeğe davetliyiz o zaman çıkıcam. o zamana kadar gidip gelirsin umarım. ama ben sonucun güzel olacağını düşünüyorum.

e canım hastası varsa var. yani sen de hastası değilmisin. niye yani randevulu hastalara öncelikmi tanıyor yani sen hatır için olduğu için mi arka plana atıyor. sen ne kadar heyecanlısın ama doktorlar için o kadar sıradan şeyler ki bunlar bizim heyecanlarımızı çok anlamıyorlar nedense.

yok bitanem benim tercihimdi
tam tersi torpilli bakıcak bana
ama ne bileyim yaa
ellerim buz kesti bu sıcakda
6-6.30 dedi bak saat 7 oldu
bu dr hastalarıyla uzun süre ilgileniyor ondan böyle uzuyor işte

bence git canım çağırmasını bekleme sabredemedim, heyecanlıyım falan de. ilk çıkan hastadan sonra alır seni büyük ihtimalle. zaten 5 dak. bişey sürer. usg de yumurtanın boyutuna bakacak.
canım eğer netten haberleşemezsek. yani biz çıktıktan sonra gelirsen diye diyorum. cepten msg atarsın yumurta kaç mm olduğunu falan. soracağın bişey olursa da sorarsın canım. ben de seni ararım farketmez. önemli olan sonuç güzel olsun hayatım.

şimdi gidiyorum ben dua et bitanem benim için

dualarım seninle canım. inşallah güzel haberlerle geleceksin. ama dediğim gibi bak bugün çatlayacak boyuta gelmediyse yarın ya da en geç öbürgün gelir. çünkü çok çabuk büyüyorlar. ben yumurta takibi yaptırdığım için biliyorum biraz bu yumurta işlerini. ama inşallah seninki şu an 20 mm civarıdır canım.

günaydın canlarım
cumartesi tatilolması sebebiyle , evde de internetin bağlanmaması sebebiyle 2 gün yoktum sayfa baya ilerlemiş .yaprakcımm şükürler olsun temiz çıktı. bak artık önünde bir bekleme nedeni yok güzelim. enfeksiyondan korkuyordun o da yok masallah

özgülcüm günaydın sana da ,nasılsın
senin yumurtalama dönemin geçmiştir sanırım artık bekleme zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…