Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

dırımdan haberi olan var mı arkadaslar, cumartesi günü toplanacaktı yumurtaları ? inş güzel geçmiştir.

günaydın canlar.. hayırlı ramazanlar....

bittii ... ve ben üzgünüm.. ctesi evde yoktum çalışmadık zaten cuma çalışmıştık.. pazarda eşimle küstük... ve ben bu aydan umudumu yitirdim... hala küsüz... çalışmıycamda daha...

dilek inşallah güzel bir haberle gelirsin canım....
bu ay göbüşüne bir melek konsun canım.....

ay kız ayni bizim gibi olmuşsunuz. önceden bizde o günler hep küs olurduk ama hep :))) sans mı kader mi ne diyim. cuma olmuş ama bir umut işte . sıkma bitanem canının hayırlısı ...

dırım yarına kalmış canım
dilekde çatlama iğnesini olmuşş yumurtları güzel gelişmiş maşallah.... artık allah akaldıo bundan sonrası.. hayırlısı ile tutar da....
ama önce ay sonu kızlarına yasmış hanfendiler Çok üzgünüm çoook

canım süper ya
kızzzz dilek benim hiç haberim yok iğne vurunduğundan 2 gün ayrı kaldım ya neler olmuş
canım benim inş o catlayan yumurtaların bebiş olarak geri dönecek sana..

dırımdan haberi olan var mı arkadaslar, cumartesi günü toplanacaktı yumurtaları ? inş güzel geçmiştir.

merhaba cnm hayırlı ramazanlar günaydınlar ................

dilek size c.tesi yazmadım ı yawww oysa kaç kere aradı benii hastanedeyken ona bir dıtt:mymeka:

cnm c.tesi sabahdan gittik yatış yapıldı gergin bir süreç yaşadım kuşum
ama 6 yumrutam alınmışş nazrkozdan zor ayıldım ve ayılır ayılmaz sancı ile gözümü açtım
hemen ağrı kesici yapıldı bana ...saat 3 gibi çıktık hastaneden cnmmm

dün arayıp sölediler 5 yumrutam döllenmiş bugünde ardılar emriyolar gelişimini tamamlıyor yarın saat 1 de burada olun dediler saat 2.....2.30 gibi transferiniz olacak dediler cnm

heycanla yarını bekliyorum ....yarın nasıl olur 12 gün nasıl geçer bilmiyorumm....

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
ilsucum c.tesi gittim dr a çatlatma iğnemi yaptı biri 21mm diğeri 21.6 olan 2 yumurtam varmış hatta ilk gittiğimde kızdı bana bugün daha 11.gün niye geldin tam büyümemiştir dedim ben 12.gün yumurtluyorum sen bi bak büyüdüler dedim baktı ve çatlaksın sen dei çok iyi valla dedi ama dün yapsaydık daha iyi olurdu diyerek canımı sıksa da ben biliyorum ki 1 mmm in çok da önemi yok yeter ki allah ol desin 24-48 saat sonra ilişki dedi bakalım biz elimizden geleni yapıyoruz ama gerisi allaha klamış artık dsen nasılsın gülüm

özgülcüm sana da kocaman günaydın fıstıkım aşkolsun bitanem küstük umudum yok demişsin olucağı varsa olur o zaten biliyorsun gülüm yaa
artı göbeğine bi mlek konsun sözü çok duygulandırdı beni çok teşşkkür ederim canım yaa
sizi sevdiğim kadar sevildiğimi bilmek çok güzel çok özel ve çok gurur verici

deryacık hoş geldin yawrus nabersin fıstıkım

bu arada özllem büyük ihtiamalle muşa döndü hadi hayırlısı kızlar inş.
eminim ki en kısa sürede yine aramızda olucaktır
biz<im özlediğimiz kadar o da özlemiştir di mi yaa

bu arada yaprakcım nerde bak geç kaldı görüyormusun
çok güç verdi bana canım arkadaşım yaa

oooooooooooo süper canım 5 tane hemide Aman Alalhım bgn hep sana dileğe yaprakağa özügle dua edicem inş .
canım cektiğin acının mükafatını alırsın inş .narkoz sonrası gerçekten de kötü oluyor .gerçi beni pek etkilemiyor .kürtaj sonrası benim yanimdakileri ayıltamadılar ben bir sese kalktım hemen:))

canım yumurta rezervin iyiymiş 2 tne ve 11. günü için süper ölçüler bence .
aman dr un verdigi saatleri kaçırmadan yapın bişiler .özgül gibi küsük olmayın.baksana küsmüşler o gün kalmış

bende iyiyim bitanem dün ilaclarıma basladım hadi bakalım inş iltihabım geçerde önümüzdeki ay baslarız.

Of yaa ağliycam bu ayda hayallerim son buldu hemde bu zamandan.. (

dirim - dilek canlarim sizlerden umutluyuz allahin izni ile güzel sonuçlanacak herşey ... Bu mübarek günlerde dualar daha kolay kabul olur

günaydın canlarım.... hayırlı ramazanlar.....
2 gün yoktum maşallah neler olmuş neler....
ama 2 gün öldüm yorgunluktan ev temizle ,çamaşır yıka,ütü yap,yemek yap.

cimbomum güzelim görümcen için bir şey diyemicem sadece allahın çomağı yok ki gözüne soksun diyicem.........

hadi bakalım belki ramazan hepimize hayırlı olur bebeklerimmz gelir

unutmadan istiridyecim çok fazla çalışamadık diye üzülmüşsün.ama bitanem ben hamile kaldığım ay o kadar az çalışmıştık ki hamile olduğuma inanamamıştım.belki seninde öyle olur sıkma canını olur mu güzelim

valla cnm benim alerjim olduğu için ben ilaç kullanmıyorum çok zor ayılmışım cnm kaçkere seslenmişler sonrasında dürtmüşler öle kafamı sallamışım ama yukarı çıkışımı hatırlmaıyorum ....baya sonra kendime geldimmmm

Of yaa ağliycam bu ayda hayallerim son buldu hemde bu zamandan.. (

dirim - dilek canlarim sizlerden umutluyuz allahin izni ile güzel sonuçlanacak herşey ... Bu mübarek günlerde dualar daha kolay kabul olur

cnm üzülme hiçkimsesin kesin değil..bende çok umutluyum ama olmazsada olmayaak rabbim hayırlısını nasip etisnnn herkesee

evet deryacım bende 2 gün yoktum neler olmuş neler takip edemedim vallahi.
bende senin gibi ev temizliği ütü camasır bööööööö geldi yani .Çok üzgünüm çoook

ilsucum vallahi canım çıktı onun üstünede ayrıca cumartesi akşamı misafir ağırladım
gece nasıl yattım bilmiyorum

calışan için misafir gercekten de zor oluyor .bel ağrısı oulr bende muhakkak misafirler geldiginde hizmet etmeken :)

hafta sonuda zor be güzelim temizlik mi yapıcan yemek mi yapıcan biraz dinlenicen mi hepsi birbirine karışıyor.
ama inşallah ben önümüzdeki hafta dinlenirim.

evet işte hepsi birbirine karışıyor deryacım aksamda misafir tuzu biberi oluyor.

yaprak hanım yoklar amma teşeşkürlerini gördüm sankim birden:))) elma dersem çık armut dersem çıkma ELMAAAAAAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…