Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

herhalde daha kimseler yok sen.ben birde cimbom var herhalde
nerdesizizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

günaydın canlarım. hepinizin ramazanı mübarek olsun. hayırlara vesile olur inşallah.

kızlar ben gece pek uyuyamadım, ağrım vardı. sabah da öyle adet sancısı gibi. sanırım adet olacağım. o yüzden biraz moralim bozuldu. çok umutlu değildim ama yine de olmasını isterim yani. ama adet olacaksam bile bugün olmak istemiyorum. en azından ramazanın ilk günü Allah kabul ederse tabi orucumu tamamlamak istiyorum.
adet olursam eğer bu ay tedaviye başlayacağım kızlar sanırım. dilekciğime bahsettim size de bahsedeyim kısaca ben yeni bir doktora gittim. doktor adet olunca gel ilaç başlayalım aşılama yapalım dedi bakalım artık hayırlısı olsun.
bu arada canım arkadaşım dileğimin ilaçsız iğnesiz 2 tane yumoşu var maşallah diyelim. cmtsi sabırsızlıkla ondan gelecek haberi bekledim. öğrenmeseydim çok merak ederdim. içim rahat etti. iğnesini de vurdurdu. çatır çatır çatlamışlardır inşallah ve belki de ikiz yeğenlerimiz olur kızlar ne dersiniz.
dırımcığım canım işin büyük ve zorlu kısmını atlatmışsın canım. inşallah transferinde hayırlısıyla gerçekleşir ve sen de özlemle beklediğin bebeğine ya da bebeklerine kavuşursun canım. çok zorlu bir yol Allah senin de bizlerin de yardımcısı olsun inşallah. kuacaklarımız boş kalmasın. sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.

evet işte hepsi birbirine karışıyor deryacım aksamda misafir tuzu biberi oluyor.

yaprak hanım yoklar amma teşeşkürlerini gördüm sankim birden:))) elma dersem çık armut dersem çıkma ELMAAAAAAA

geldim canım geldim. elmalar için teşekkür ederim. iftarda afiyetle yerim inşallah. valla ramazan ramazan cin gibisiniz mübarekler. erkenden dikilmişsiniz pc nin başına. aferin kızlar valla sizinle gurur duydum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın inşallah.

geldi bile bakın:1hug:

hoşgeldin efem.lülülülülülübahsetmiştin özel dr diye sanırım ocanım. o birşey dedi mi seninle ilgili bitanem bekleyelim gibilerinden .gerçi asılama demiş hemen .ama sende beklemek istemiyorsun ki bence baslayın tedaviye zaman kaybetmemek için çünkü sen çokkk istiyosun artık ..sorma cimbom attırmşı yumurtaları 2 tane

oh oh sayfamızın maşallahı var yaaa
çatlak özlem de gelri bence bugün yarın
1 eylülde okuldaki çalışmalaırımız başlıyor demişti
kadromuz iyice tam olur değmeyin keyfimize o zaman

yaprakcım sancım var diyorsun ama ben senden hala çok ümitliyim bitanem
ama yok eğer olmazsa da iğneli aşılama da meleğinin ya da meleklerinin sana geliceğine çok ama çok inanıyorum bebeğim benim
bu arada allhım orucunu kabul etsin bitanem
tüm tutanların orucunu kabul etsin allahım

aminnnnnnnnnnnnnnnnn cümlemizin inş.
bende orucum bgn acıkmadım henüz :))
kızlar yaben sürekli kilo veriyom buarada 55 e düşmüşüm şimdi de..hayırdır inş .

kızlar benimde gece karnımda sancı vardı
inşallah bende adet olurum.çünkü kürtajdan soonra 36.günüm.
bir an önce olayımda çalışmlara başlıyayım:))))))))))

kızlar yaben sürekli kilo veriyom buarada 55 e düşmüşüm şimdi de..hayırdır inş .

güzelim ne güzel yaaaaa keşke birazda ben kilo versem maşallah tosun gibiyim.
bir türlü kilo veremiyorum

sağolun kızlar güzel dilekleriniz için.
ilsu canım doktor usg de baktı sen pko değilsin dedi. çok şaşırdım ya. 1 yıldır pko luyum diye dolanıyorum ortalıklarda. ki ilk doktorda usg de küçük küçük kistleri görmüştüm. bilmiyorum zamanla düzene mi girdi ne.
ama fsh sınırda ya benim ondan dolayı yumurta tembelliği olabilir dedi.
ayrıca eşime üroloji uzmanına görün, varikosel varmı bir tespit edilsin demişti. sağolsun bizimki de vakit geçirmeden gitti. Allah'a şükür ki doktor bakmış ve yok demiş. ultrasonla bakmamış ama gerek yok, öyle bir bulgu yok sende demiş. inşallah öyledir ya, başından falan savmamıştır dimi. arkadaşı sonuçta. bilmiyorum ya paranoyak mı oldum nedir. üff her doktor ayrı bişey söylüyor. ben neyim şimdi anlayamadım. ve ben pko ile ilgili ilaç kullanıyorum, değilsem 1 yıldır boşuna mı kullandım o ilacı. neyse kızlar bekleyip göreceğiz artık.

canım dilekcim inşallah sancılar hamişlik belirtisi olsun canım. ama adet olacakmış gibi uzun süreli ağrı oldu. uykumdan uyandım ve sahurdan sonra da tekrar uyuyamadım zaten. şu anda da kasıklarımda hafiften var yine. ay bugün olmak istemiyorum ya. bugünü atlatırım inşallah.

canım benim ne güzel ya. maşalahın var valla. 55 çok ideal bir kilo. ben üniversitedeyken o kilodaydım. şimdi 60 ları geçtim valla. ama boğazım durmuyor kızım. midem bir genişledi mi, küçültmek zor oluyor. bir de şimdi ramazan, sahurdan sonra yiyip yatılınca gelsin kilolar.

canım pko da yumurtalıklarda ufak ufak kistler olurmuş sende yok ama .. inş pko değilsindir gerçekten de.yumurta tembelliği ise 5 yıl korunduın ya o sebepten olabilir gülüm .

canım ben 49 kiloydum üniv .deyken çöptüm resmen. evlenince kilo almaya basladım işte .boyum 170 cm .55 iyi duruyor gerçi inş bu kiloda kalırım. zayıf hamiş kalmak istiyorum.

ayyy yaprakcım evet ya aynı bende evlendiğimde 55 kiloydum şimdi 63 kiloyum
çok istiyorum yine aynı kiloda olmayı incecikmişim yawww
ama iştahlıyım ne yapayım yaaa

canım pko da yumurtalıklarda ufak ufak kistler olurmuş sende yok ama .. inş pko değilsindir gerçekten de.yumurta tembelliği ise 5 yıl korunduın ya o sebepten olabilir gülüm .

canım bilmiyorum ki ya. geçen yıl vardı. kistleri usg de ben de görmüştüm. ki ilk doktorum sürekli tekrarlıyordu polikistiksin diye. zaman zaman görünüp kaybolan bişeymi ki bu kistler. ay cinekolog diyodunuz bide bana bak kendi meselemi halledemiyom, arapsaçına döndü:roflol: neyse inşallah düzelme oluyordur.
canım yumurta tembelliğinden dolayı senin adetlerin gecikiyormuş eskiden dedi.
bu doktor da işinde çok iyi ya, bursada ismi sayılan doktorlardan yani, uydurmaz herhalde. eskisi de her ne kadar moral vermek yerine moral bozsa da o da işinde iyiydi, bilgiliydi yani. herhalde bu fsh yapıyor böyle. doktora bitkileri sordum tabiki çoğu doktor gibi onaylamadığını söyledi. ben de kapadım çenemi.

canım ben 49 kiloydum üniv .deyken çöptüm resmen. evlenince kilo almaya basladım işte .boyum 170 cm .55 iyi duruyor gerçi inş bu kiloda kalırım. zayıf hamiş kalmak istiyorum.

kızım ben sana boşuna artist demiyorum. ahanda kanıtı. şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…