Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

ayyy yaprakcım evet ya aynı bende evlendiğimde 55 kiloydum şimdi 63 kiloyum
çok istiyorum yine aynı kiloda olmayı incecikmişim yawww
ama iştahlıyım ne yapayım yaaa

boşver canım ya, ben de o civarlardayım. boyum da 169 cm. evlenince hormonlardan sanırım çoğu kişi kilo alıyor. ben birara saplantı yapmıştım. 72 kiloya kadar çıktım sonra diyet ve sporla 3-4 ayda 57 kiloya düştüm ama görenler hasta sanıyordu beni. zafiyet geçirenler gibiydim gerçekten çok halsizleşmiştim. demek bizim bünyemiz için 60 lı kilolar ideal canım. sen de zayıflama boşver.

yaa dırıma da bi dr pkosun dedi diğer bi dr pko yok dedi
dur bi çağırayım ben onu da anlattın sana yaprakcım

ay evet canım ya biliyorum. dırımın da tam tersi olmuş sanırım. bir kez anlatmıştı. eski doktoru pko değilsin ama meyillisin falan demiş galiba ama şu anki tüp bebek doktoru pko sun demiş. bu pko çok çelişkili bişey ya. net bir delili yok yani. hormonlar ve usg. onlarda değişince öylemiyim değilmiyim diye düşünüp duruyorsun.

kızlar biz dr ların hangisine inanacağız anlamıyorum.
inanın birinni deidği birini tutmuyor

evet canım haklısın. hele benim gibi 1 yılda 3 doktor değiştirdiysen. iyice kafa bulanıyor.

ay yaprakcım güldürdün beni "bitki olayında" . ya dr lar zaten öyle koca karı şeylerini pek tasvip etimyor ama faydasını da gören çok kişi var tabiki .
seni avutmak için söyledigini hiç sanmam canım sonuçta pko yu görseydi var derdi ki ona göre tedavini uygulardı.

evet canım dr lar bitkisel şeylere sıcak bakmıyor maalsef. ama dediğin gibi fayda gören var. mesela hayıt suyu ile fsh ını 70 lerden 8 lere düşürüp hamile kalan varmış. sitede meral diye bir arkadaş var onun da fsh 16 mı 14 mü neymiş. 2 ay hayıt kullanmış kız şimdi hamile hemde doğal yoldan. hatta doktorlar ona % 1 şans veriyormuş düşün yani.

ciddi olamassın %1 lik sansa meral hamile kaldı yani .çok sevindim ya .fsh 70 lerden 8 e düşürmek büyük basarı canım .
bu fsh adetin 3. günü mü bakılıyor canım ?

ciddi olamassın %1 lik sansa meral hamile kaldı yani .çok sevindim ya .fsh 70 lerden 8 e düşürmek büyük basarı canım .
bu fsh adetin 3. günü mü bakılıyor canım ?

evet canım 2. yada 3. günü bakılıyor. doktor bana bu ay tekrar bakalım dedi. 1 ayda çok değişirmi ki. ay bide daha yüksek çıkarmış kafayı yerim herhalde o zaman. ay ne zor şeymiş hamile kalmak ve hamileliği sürdürmek. yine ağrım başladı bak stresten.:roflol:

canım asılamaya gecersiniz bence ya daha test mest uffff .direkt bence dalın tedaviye:)

ben de öyle düşünüyorum canım, doktor da zaten kabul ediyor ama yine tahlil falan istiyor işte. doktor devlete bağlı kadın doğum hast. çalışıyor. orada da kimbilir ne sıra ve karmaşa vardır. hiç sevmiyorum ama bişey de diyemiyorum doktora. inşallah hakkımızda hayırlısı olur.

devlet hastaneleri malesef karmaşa içinde. sabah erkenden gitmen lszım. sadece ii özelliği ücret ödemicen testler için canım. hadi hayırlısı .

kaydirigubbakcemile3 selam kızancıklar,
muşa geri döndük,(cuma günü)
geldiğim gün biraz dinlendim ,
ertesi gün temeizlik alışveriş derken bu gün de okula gittim,öğrencilerin kitaplarını poşetledik,
ayyyyyy tatil modundan haala çıkamadım,şu ramazan bayramı gelse de tatile çıksak di mi:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
çok susadım:çok üzgünüm: :Saruboceq:
sizler neler yapıyorsunuz bakalım,
başım çatlıyor açlıktaaaaannnnnnn,,,,:1shok:

dırıma söyledim yaprakcım ama hem kk ya giremiyordu hem de azcık uzanıcam dedi ama mutlaka gelir o biliyorsun bitanem
bu arada stres falan diyipde şalterimi arttırma da

ay ay ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
tutmayın beni oynıcam şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
allahım yaa çok şükür :teytey:
her gün gelmezsen gebertirim vallaklava:
ohhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hoşgeldin cimcimem hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3
:enbuyukkk::1hug::CüvCüv:

hoşgeldin canım. özlettin kendini valla.
canım ne tatili ya bismillah, hem tatil size yaramıyor siz ikiniz başbaşa kalınca daha mutlusunuz. boşver tatili falan azcık da evinde otur gezenti
canım seni de okulun açılacak. yeni ders yılı hayırlı uğurlu olur inşallah.

dırıma söyledim yaprakcım ama hem kk ya giremiyordu hem de azcık uzanıcam dedi ama mutlaka gelir o biliyorsun bitanem
bu arada stres falan diyipde şalterimi arttırma da

tamam canım olsun müsait olunca gelir konuşuruz.
canım stresden ziyade kafam karışık.kafamçokkarıştı

canım bgn aradım dr'u. asistanı ile görüştüm ilaclarım bititkten snraki hafta kontrole gidicem .13 eylül gibi giderim sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…