Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

yaprak cnm pkolu olup olamdığını http://gebelik.org/dosyalar/infertil/pko.html verdiğim linke tıkla ultrason resminde yumoşlar böle yan yana halk halkaysa kesinlikle pkosun cnmmm

bana koskoca prof o görüntü olmasına rağmen pko değilsin dedi öteki salakda tam değilisn dedi ama ben pkoyum işte...ultrasondaki over yapım bu koyduğum linkteki gibi...

mesela pklu kadınların çoğunda hormonal belirti var ama bende
yok

benim bütün hormonlarım normal bir kadınınki gibi tüylenme yok saç dökülmesi yok sadece kilo alışım var o kadar işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...ama şimdiki doktorum onayladı kesinlikle pkosun dediiii

canım ben ilk gittiğimde eski doktorum usg de bakmıştı tam olarak böyle olmasa da küçük küçük kistler görünmüştü. 2. gittiğim doktora ben söyledim pko olduğumu o da baktı usg de yumurtalıkların yapısı büyük değil. pko da normalden büyük oluyormuş sanırım. sizinki ileri safha değil o zaman dedi. haftasonu gittiğim doktor da epey tecrübeli ve aynı zamanda tüp bebek merkezinde de doktorluk yapıyor. ama o da baktı ultrasonda yumurtalıklar gayet iyi görünüyor, bence pko yok dedi. fsh yüksekliği nedeni ile yumurta tembelliği vardır o yüzden adetler gecikmeli oluyordur dedi. ben eskiden 40-45 günde bir adet görüyordum. ama ilaç, söktürücü falan kullanmadan oluyordu adetim. glikofen kullanmaya başladıktan sonra 35 günü geçmedi adetim. düşük sonrası hariç.
ayrıca eşime varikosel olup olmadığını kontrol ettirin dedi. ürolojiye gönderdi. o da gitmiş bu sabah doktor yok demiş. usg de bakmamış yalnız. ama usg de çıksa bile klinik bir bulgu değil demiş ne demekse. doktor bana ınseminasyon yani aşılama yapalım dedi. adetim bugün yarın gelmek üzere. ah keşke bir mucize olsa gelmese de şu mübarek günlerde size müjde versem. bebişim yola çıkmış olsa. bilmiyorum canım ya, herşeyin hayırlısı. hamile kalmakla da iş bitmiyor işte, bunu yaşayıp gördüm. önemli olan en az sorunla sonuna kadar götürebilmek, doğum yapabilmek ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alabilmek.

yok canim bos gebelik degil bebegimin kalp atislari durmus ve cok kucukmus buyuyememis ilk gebeligimdi ve cok kotu hissetim kendimi umarim bi daha yasamam

cnm benimkilerde büyük değil ama yapı olarak yan yana dizilmişler ve bu pko tanısı
cnm benim fsh yüksel değil ama ben hiç adet görmüyorumki cnmfsh çok normal üstelik
off bu iş karışık eşin içinde ultrasondan sonra kesin tanı koyulabilir cnm
,nş.adet olmazsında küçük mucizen gelir sana cnm

evet canım benim ilk gördüğüm öyle yanyana dizilmiş şekildeydi ama şimdi kaybolmuş. bu hastalığın evreleri oluyormuş. kimisinde çok şiddetli kimisinde de başlangıç oluyormuş. demekki bizimki çok ilerlememiş evresiydi. fsh ımın yüksek oluşu biraz da yaşımla alakalı. şu an değer 9 gerçi dramatik boyutlarda değil ama senin kadar çok yumurta elde edileceğini sanmam. o kadarı geçtim aşılama için 2 yada 3 tane bile olsa o bile şans.

canım urolog gerek yok dediği için de eşim illa da usg olsun diye zorlamamış. bakalım bir daha spermiyogram bakılsın da belki düzelmiştir. zaten sayı gayet iyiydi 79 milyon. ama ileri hareket biraz düşüktü % 20 civarı morfoloji kruger % 8 di son doktor ona da iyi dedi. ama bu bahsettiğim 6 ay öncesinin değerleri ki ben o değerlerle hamile kalmıştım. onun üzerine kaç ay e vitamini ve çinko hapları kullandı. hemen her gece keçiboynuzu kaynatıp içirdim. düzelme olmuştur diye düşünüyorum. ama sıcaklarda da düşermiş. 1-2 aydır da hava sıcak diye keçiboynuzu da içmek istemiyor. ama şimdi serinledi tekrar alıp içereceğim.
ay canım minik mucizem gelir inşallah ya tedaviye falan gerek kalmadan inşallah yarabbim.

evet canım çok haklısın ben de öyle düşünüyorum. geçen yıl yaptırdığım hormon tahlilinde testesteron hormonu biraz yüksekti ama bu sene gayet iyi çıktı. glikofen hala kullanıyorum o hap bana çok iyi geliyor evet dediğin gibi adetlerim de onun sayesinde düzene girdi. insülin direnci olduğunu düşünüyorum. ama şu an usg de pko bulgusu yok. ben pko düzelmez diye biliyordum. ama son doktor da yumurta tembelliği diyor. en iyisi ben bu üç doktoru bir odaya kapatayım da birbirlerini yesinler pko idi değil idi.:roflol:

bu arada cimbombom, ilsu, aysima, istridye, derya nereye kayboldunuz kızlar. bakın aysonu kızları bile o kadar hareketli sayfalarına rağmen bizim sayfaya geliyorlar siz arazi.
neyse ben de birazdan iftar için yemek hazırlayacağım. yani her an kaybolabilirim aklınızda olsun boş gebelik sayfasının kayıp güzelleri kaydirigubbakcemile

bosver canım ilac ise yaramıs su an adetlerin duzenli yaa onemli olan buhihoyyyt
insallah bebişin de gelir en kısa zamanda:Saruboceq:

inşallah canım inşallah. sen hamişsin dua et bizlere.
en önemli nokta o zaten bebişin sağlıklı olarak dünyaya gelmesi. yoksa pko ymuş, hormonmuş kim takar.

kızlar kaçtım ben. iftardan sonra fırsat bulursam uğrarım yine. gerçi çaya misafir gelecek ama ben yine de kaşla göz arasında okurum yazdıklarınızı.

cnm kocanının yıkamalı testini yaptır muahkakk aşılama öncesi
hem yaşınla ne alakası var bizim sayfada 26 yaşıdna bir arkadaş var fsh yüksek heç adet görmüyorrr olmayınc aolmuyor kuşumm
ben adet göremediğim haldeee 20 yakın yumurta elde ettik ve altısı 10 günde kendi ön plana attı sendede olur yeterki doğru doktorların elinde ol kuşumm

kesinlikle katılıyorum cnmmmmmmmmmmmmmmm nurayımaaa

ayy canımsınız yaaa
nasıl da yardımcı olmaya çalışıyorsunuz yaaa
ben söylemiştim zaten yaprağa samiradan çok çok şeyler öğrendiğimi
dırım canım da paylaşıyor tüm bildiklerini tüm tecrübelerini
işte ben siz onun için bu kadar çok seviyorum yaaaa

ooo bi sitem seziyorum aşkımmmmmmmmm
canım benim kaynanam baskın yaptı yine o yüzden yazamadım
o gittikden sonra da amca delirtti beni yine
azcık keyfim vardı o da gitti gitiyor ama ben yakalıcam yine onu
senin de misafirlerin varmış
kolay gelsin sana bitanesi
çabucak yaparsın sen herbişeyi

dırım, samira, cimbom çok teşekkür ederim kızlar. çok yardımcı oluyorsunuz.bu sitenin en güzel yanı bu zaten dayanışma hat safhada. bekleyip göreceğiz canlarım, inşallah hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun.

günaydın kızlar.. düm yoğunduk yazamadım fazla.. kusura bakmayın..

ama okudum yazdıklarınızı...

yaprakcım inş.pko değilsindir.. buı ay herşey senin için normal seyrinde gerçekleşir ve sen o müjdeli haberi alırsın canım...

rabbim bu mübarek günlerde dualarımızı kabul buyursun bizi çok bekletmesin inşallah...

bu arada çok uykum var kızlar ya.... beni ramazan çarptımı ne

he unutmadan akşam eşimle barıştık ve bir umut çalıştık.. bir gün ara ile devam ederim adete kadar
kafama göre takılcam ama umudum yok.. pazar günü es geçildi ya moralim çok bozuldu...

günaydın canım,

evet dün pek girmedin işlerin yoğundu sanirim.
benide carptı gerçi ilk günler böyle olması normal ..

şu anda açlik hissetmeye başladim bile :s birde hiç çalişasim gelmiyor isteksizlik var aman.. Mecburen çalişiyos işte... Kislar gelmedi henüz....
Bende firsat buldukça yaziyorum :)

birazdan gelirler sanırım
.ben birde ilac kullanıyorum 2 antibiyotik onların yan etkisinden dolayı da midm bulanıyor.sabah işe gelirken otobüste az kalsın kusucaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…