Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

kızlarrrrrrrrrrrr günaydınlarrrrrrrrrrr ben bugün gidiyorum transefereeeeeee saat 1 de hastanede olacağımmmm....küçükkkkk nucizlerimle buluşacağım dualarınıza ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrr dua edin tutunsunlar bana

canımmmmmmmmmmmm az kalmış yaaw
inş küçük meleğine-meleklerine kavuşacağın gün olr bugun bitanem .
Allahın izniyle tutunacaklar sana.
Az kalmış çıkmana simdi ne heyecan vardir sende

canımmmmmmmmmmmm az kalmış yaaw
inş küçük meleğine-meleklerine kavuşacağın gün olr bugun bitanem .
Allahın izniyle tutunacaklar sana.
Az kalmış çıkmana simdi ne heyecan vardir sende

var tabi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa karınm ağrıyo kahvaltı bile hazırlamıyorum eşim hazırlıyor ben burada sizlerleyimm

Ay canim yaa..şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine bebişlerin tutunsun sana canim.. Sağlikla büyüsünler.. çok güzel günleri onlar geçirmeni bizimlede paylaşmani temenni ediyorum ... Allahin izni ile canim... üff ne heyecan ben bile heyecanlandim canim yaaa...
Bebişler geliyor hihoyyyt gamyoncuiremsu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2

amin cnm aminnnnnnnnnnn:Saruboceq:inş.gelecekler canım ya bütün aysonukızları dua ediyor benim için bu manevi desteği hissetmek o kadar güselkiii
kk ya giren girmeyen tlf açıyor senin için dua ettim senin için namaz kıldım allah yardımcın olsun diyen o kadar çokki o kadar inanıyolarkiii böle bişeyi yaşamışş olmak bile çok güsel cnmmm.........hepsine bu sayfada teşekkür ediyorum toplama günü tlf bir dk. susmadı arayanlardan .....tabi sizlerede teşkkür ederim beni çok az tanımanıza rağmen
heycanımı paylaşıyorsunuz

Günlerde geçmez artik.... :)
geçmez cnmmmmm

sanirim 12 gün sonrada test yapılacak dimi tutmuşmu diye. artık 12 den geri sayarız:)

cnm aslında küçük bir tüyooo aldım transferden 7 gün sonra bazı testler yapılıyor cnm
burada kanda gebeliğede bakılıyormuşşş ben şimdi yaptıracağım ama benim gittiğim hastanede kanını veriyorsun çıkıyorsun direk doktorun pc.düşüyor cnm sonuçlar eğer orada beklersem öğrenebilirim ama kocam müsade etmez en az 2 saat beklerimm

günaydınnnnnnnn ben geldim
nasılsınız kızlar ilsucum özgülcüm keyifler nasıl
özgülcüm eşinle barışmana çok sevindim canım

birsencim canım yaa ne kadar yoğun bi duygusallık yaşıyorsun bitanem yaa
seni o kadar iyi anlıyorum ki miden bulanır karnın ağrır çarpıntın olur
ama neyseki dualrımızın seninle olduğunu biliyorsun yawru kuşum
aşkım sen hastanede yatıcakmısın hemen kaldırmazlar heralde bi pc içini ayarladın mı

cnmmm aksmaa elecem laptopum geldiiiiiiiiiiiiiiiiii

cimbomum hoşgeldin pıtırıcığım .
ne var ne yok
baksana dırım şimdi yola çıkmıştır bile ah canım ya inş mutlu haberler verecek bize inanıyorum.

selam kızlar. uykucu arkadaşınız ancak gelebildi. bu sabah nedense uyuyakalmışım. sabah eşim giderken uyandım hatta o alarmı kapatmış ben uyandırdım ama sonra o gidince uyumuş kalmışım. ancak kendime gelebildim. ramazan diye herhalde.

dırımcığım gitmiştir gerçi, yakalayamadım onu ama tüm kalbimle dua ediyorum onun için. Allah yardımcısı olsun. bebekleri sımsıkı tutunsun ona. 10 gün sonra da kutlama yaparız inşallah :CüvCüv:.

özgülcüğüm sana da güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. pko olup olmadığım biraz muallakta yani şu an. bakalım zaman gösterecek. minik mucizem gelsinde annesinin kucağına sağlıkla, varsın ben pko olayım. canım sen de çalışmalara son sürat devam. küsmek falan yok bidaha. küseceksen de yumurtlama günlerini seçme, o günlerde alttan al. sonra çıkarırsın acısını dermişim :roflol:

cimbom canım sen nasılsın, senin çalışmalar nasıl gidiyor. ağrın sızın varmı hayatım. senden de 10 gün sonra müjde bekliyorum.

ilsucum sen nasılsın canım, neden miden bulandı ki. hamişlik desem adetin daha yeni bitti. ilaçlardandır ama önceden de kullanıyordun o ilaçları ama ramazanda metabolizma değişiyor biraz sanırım. geçmiş olsun canım. eğer oruç tutuyorsan 1-2 gün ara ver istersen miden düzelince devam edersin. sağlık konusu önemli canım.

hoşgeldin jan jan
valla bende uyumuşum bugün geç geldim mağazaya
fıstıkım sen adet oldun mu
biz çalışmaları bitirdik hayırlısıyla
bundan sonrası keyfi artık
nasıl geçer bu 12 gün bilwmicem artık
birsenle gün sayıcaz sanırım o da 14 eylülü beklicek

ilsu kuşum nabersin annem
çok geçmiş olsun bitanesi
o bünyeyle bi de oruç tutuyorsun allahım yaa
kabul etsin fıstıkım ama çok sarsıyorsa yaprağın dediği gibi biras ara ver ha bebeğim

yaprakcım ahh bende evde olsa uyurdum sanirim yoksa vakit geçiyor güzelim ya.
tatlım ilac yaparmış üstünde yazıyor zaten cumartesi bitiyo ilaclarım dayanıcam artık.

bitanem benim iyiym şükür, sabahları oluyor işte .dayanıklıyımdır ibtanesi bişi olmas .
sanırım sizinde calışmalar bitti geri saymaya baslıyoruz dimi
ay bu ay buradan çok hamiş çıkacağa benziyor hadi bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…