Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

selam kuşum, çalışmalar bitmiş öyle mi. hayırlı uğurlu olsun. nurtopu gibi bebişler getirsin sana. bu arada bebişler diyorum farkettiysen, 2 tane yumoşun vardı ya hani ondan öyle şeyettim yani. ben daha adet olmadım canım. ara ara ağrım sancım oluyor ama şimdilik bişey yok. ben zaten genelde geç adet olan biri olarak biraz daha bekleyeceğim. 3-4 gün kadar yani.
geçer canım geçer, sen neler beklemiş kadınsın, kürtajdan sonra 80 günmüydü ne adetinin gelmesini bekledin, sonra 2 ay kadar kistin gitmesini bekledin. 10-15 gün senin için nedir ki. sen başka şeyler düşün buarada. sürekli oraya odaklanırsan stres yaparsın. inşallah hayırlısı ile gelecektir miniğin yada miniklerin sen merak etme.

hepinizinki birbirine yakın ya benimkide ayın 18 inde ffalan olur .
inş beraber hamiş kalırsınız.
aranızda en geç benimki olacak sanırım beklemelerden dolayı

Yaprakcim senin adetin ne zaman di kiii tarihleri bilmek istiyorum :))

dilekcim senin ki nasil tam tarihin ??

canım geçen ay ağustos 2 de leke leke geldi, 3 ünde tam söküldü. ondan önceki ayda temmuz 28 de olmuştum benim biraz gecikebiliyor canım adetlerim. bilmiyorum bekliyorum. cumaya kadar yolu var. 3 günden fazla gecikme olursa test yaparım belki. ama hüsrana uğramaktan bıktığım için belki de yapmam biraz daha beklerim bilmiyorum.

haklısın yaprakcım ben neleri bekledim di mi fıstıkım en yakın şahidimsiniz

özgülcüm benim adet tarihi 14 eylül bitanem inş.olmam tabi

ilsu canım sen son kulavardan geliyoırsun ama belki açık ara öne geçersin belli olur kuşum

yaprakcım ayy adet olmamışsın yaa ne güzel yarabbim işte bu bile bi umut yawrus yaa umuttttttttt

Yani yine geçmiş oluyor desene inşallah bebiştendir canim ya bu sefer mucize oluversin keşke :)) o zaman senin 5 eylül diyelim maden o zaman kadar bekliycen herkesinki belli olsun hayirlisi ile bu tarihlerde adet yerine bebişler gelsin... Peşimizdende ilsu cum gelsin :) belki ben ona eşlik ederim bebiş için kaçridiğimiz gün oldu çünküüü

Yaprak: 05 eylül
dirim : 14 eylül
cimbom: 14 eylül
özgül : 15 eylül

ilsuda her an herşey olabilir :))

rabbim hayirli evlatlar versin... Hep tarihlerimiz yakin..
Olmaz isede üzülmeylelim üzülsekde kisa sürsün.....

canım sizler çabuk adet olandardansınız hepinize maşallah. benim 30-35 gün arası olduğu için zaman geçmiyor. yani sizler gibi 27-28 günde olsam bayram ederdim ama benim gecikiyor işte. tembelmiş ya benim yumurtalıklar ondan olsa gerek sahibine çekmişler mirmirmirmir evet canım geçen hergün için insan umutlanıyor tabi ama sonunda adet olunca da eşekten düşmüş gibi oluyorsun. ay inşallah yarabbim bu sefer bir mucize olsun :Saruboceq:.

inşallah canım inşallah ya. evet ayın 5 ine kadar beklerim. varsa bişey o zamana kadar belli olur herhalde dimi. hayırlısı olsun artık. hamile kalmak çok istiyoruım ama sonuna kadar sorunsuz götürmek önemli olan o yüzden en hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun ama inşallah en yakın zamandır. evet canım bu ay ramazan ayı zaten bereketli bir ay bebişler peşpeşe gelir belki. ilsucum da korunmayı bıraksın o da çok beklemeyecek bence.

canım benimkisi 18 eylül ama bebek olmayacak malesef .
inş o listeden hepinizde hamiş çıkarsınız.
yaprakcım sen şimdi hiç beklemiyorsun ya umutsuzsun ah birde testte cift çizgi cıksa anaammm ne güzel olur oyle .

ah canım inşallah. ağzınızdan bal damlıyor valla bugün. acayip motive oluyorum böyle. olmasa da Allah'ın takdiri. en hayırlı zamanda olmasını istiyorum ve inşallah bu ay en hayırlı zaman olsun inşallah.

Ay ya testde çiftçizgiyi görmek müthiş bir duygu.... Hele bebeği kucağa almak nasildir rabbim nasip eder inşallah :))

evet canım ya silik bile olsa insan acayip mutlu oluyor, kan testinde çıkınca mutluluğun katlanıyor. ben keseyi gördüğüm günü hatırlıyorum da hayatım boyunca hiç o kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum. yani başka bir duygu, başka bir mutluluk. içinde sana bağlı, senin kanından beslenen bir canlı ay rabbim ne büyük ya. insan kucağına alsa kendini kaybeder herhalde yani bizler öyle oluruz. ama bazıları hiç kıymet bilmiyor malesef, çok sıradan bişeymiş gibi geliyor.

yaa susun yaaa
zaten çok doluyum ikinci çizgi keseyi görüşüm falan susun yaaaaaaaaaaaa
az kaldı azzzzzzzz
kurban olduğum yarabbim duyucaktır sesimizi yaaa di mi

ay inşallah canım ya. Siz şimdi beni gaza getirdiniz adet olursam hüsrana uğrayacağım. Inşallah olmam da haftasonuna kadar size müjde veririm canlarım.

inşallah canim yaa.. Ama olmaz isede üzülmüycez ok miii

bu arada benimde 1 sata yakindir kasiklarim ağrimaya başladi kizlar belim ile beraber... üşüttüm mü ne daha adete 13 gün var sanki adet sanicisi

arkadaşlar herkese hayırlı uğurlu ramazanlar dilerim umarım herkese beklentileri ile gelir bu mübarek günler
kızlar ben artık biraz daha iyiym mide bulantılarım azaldı sadece mide yanmalarım var ama bu güne şükür gerçekten zor günler geçirdim ama artık sona eriyor oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
eski sayfaları okuyamadım ama umaraım kimsede bir probnlem yoktur hepinizi çok özledim ve seviyorum siz herşeyin en iyisine layıksınız sadece bu sayfayı okudum yapraknilllllllllllllllllllllll canım çok heycanlandım şimdi alahım hayırlısı ile inşallah bu ay nasip etmiştir kendine dikkat et gerekirse fortel al test yap aruçlu isen tutmazsın çok önemli bunlar sabah doktoru izledim öyle diyor tüm dualarım sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…