- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #3.481
hoşgeldin jan jan
valla bende uyumuşum bugün geç geldim mağazaya
fıstıkım sen adet oldun mu
biz çalışmaları bitirdik hayırlısıyla
bundan sonrası keyfi artık
nasıl geçer bu 12 gün bilwmicem artık
birsenle gün sayıcaz sanırım o da 14 eylülü beklicek
ilsu kuşum nabersin annem
çok geçmiş olsun bitanesi
o bünyeyle bi de oruç tutuyorsun allahım yaa
kabul etsin fıstıkım ama çok sarsıyorsa yaprağın dediği gibi biras ara ver ha bebeğim
Yaprakcim senin adetin ne zaman di kiii tarihleri bilmek istiyorum :))
dilekcim senin ki nasil tam tarihin ??
haklısın yaprakcım ben neleri bekledim di mi fıstıkım en yakın şahidimsiniz
özgülcüm benim adet tarihi 14 eylül bitanem inş.olmam tabi
ilsu canım sen son kulavardan geliyoırsun ama belki açık ara öne geçersin belli olur kuşum
yaprakcım ayy adet olmamışsın yaa ne güzel yarabbim işte bu bile bi umut yawrus yaa umuttttttttt
Yani yine geçmiş oluyor desene inşallah bebiştendir canim ya bu sefer mucize oluversin keşke :)) o zaman senin 5 eylül diyelim maden o zaman kadar bekliycen herkesinki belli olsun hayirlisi ile bu tarihlerde adet yerine bebişler gelsin... Peşimizdende ilsu cum gelsin :) belki ben ona eşlik ederim bebiş için kaçridiğimiz gün oldu çünküüü
canım benimkisi 18 eylül ama bebek olmayacak malesef .
inş o listeden hepinizde hamiş çıkarsınız.
yaprakcım sen şimdi hiç beklemiyorsun ya umutsuzsun ah birde testte cift çizgi cıksa anaammm ne güzel olur oyle .
Ay ya testde çiftçizgiyi görmek müthiş bir duygu.... Hele bebeği kucağa almak nasildir rabbim nasip eder inşallah :))
Yaprak belirtin varmi canim dinledinmi kendini hiç...
dün adet olacakmışım gibi ağrım vardı canım hatta gece ağrıyla uyandım, tamam oluyorum dedim ama olmadım. bugün pek bişey yok. yani sadece ara ara kasığımda ağrı oluyor o kadar.
ayyyy inşşşşş...
hamişsindir yarabbim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay inşallah canım ya. Siz şimdi beni gaza getirdiniz adet olursam hüsrana uğrayacağım. Inşallah olmam da haftasonuna kadar size müjde veririm canlarım.
inşallah canim yaa.. Ama olmaz isede üzülmüycez ok miii
bu arada benimde 1 sata yakindir kasiklarim ağrimaya başladi kizlar belim ile beraber... üşüttüm mü ne daha adete 13 gün var sanki adet sanicisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?