Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

dırımcım dinlen dinlen bebişlerini bekliyoruz hadi bakalım .
özgülün de dediği gibi hepinizi adet tarihleri yakın hepiniz aynı ayın annişi olacaksınız inşallah : AMİN

günaydın kızlar
nasılsınız.bu sbah ben biraz daha iyiyim.

dırımcım sabret bak sonunda çok güzel bir bebişin olucak.allah yardımcı olsun arkadaşım

yapraktan haber ses çıkmadı galiba hadi yaprak merakla bekliyoruz

has ret arkadaşım galiba boş gebelik demişsin kesin değil herhalde eğer öyle isede canım ilk gebeliğin ise genel anestezi ile yapıyorlar hiç bir şey duymuyorsun.biz buradaki arkadaşlar hepimiz aynı acıyı yaşadık.acı hissetmiyorsun ama ondan sonraki dönemde psikolojik olarak biraz yıkılıyorsun.ama yinede zaman herşeyin ilacı.geçmiş olsun arkadaşım

slm kızlar benimkide boş gebelik galibe çok üzgünüm çokmu zor kürtaj olurken korkuyorum aydınlatın lütfen beni

öncelikle geçmiş olsun canim....

Vallahi benim genel anestezi ile olduğu için operasyon esnasinda bişey hissetmedim... Ancak benim ilk gebeliğimdi operasyon öncesinde suni sanci ile rahim açilmasi beklendi.. Aci çektim tabii.... Operasyon sonrasinda ise sanci başladi ama ağri kesici olunca geçiyor ondan sonrada kendimi hiç kürtaj olmuş gibi hissetmedim zamanla kanama azaldi .. Kürtajin olduğundan 32 gün sonra ise adet gördüm... Tam döngüm süresi ile...
Allah acil şifalar versin canim...

canım kürtaj çok kolay bii sadece psikolojisi kötü
beni uyuttular sonra bir kalktığımı hatırlıyorum okadar

valla cnm kendimi zaten hiççç yormuyorumki eşim önüme tepisiyi getiriyor
kaldırıyor su içecem o getiriyoro yüzden hiçç merak etmeyin yiyor içiyor yatıyorum iikiii laptopum var yoksa heçç çekilmez tv.hiçbişey yokk sadece müzik kanallarını izliyorum..bu arda duan içinnn aminnnnnnn:Saruboceq:

dırımcım dinlen dinlen bebişlerini bekliyoruz hadi bakalım .
özgülün de dediği gibi hepinizi adet tarihleri yakın hepiniz aynı ayın annişi olacaksınız inşallah : AMİN
evet cnmmm inş....güsell haberler veririz birbirimizeeeee

çokkk teşşkürrr ederim güsel dileklerin için cnmmmmm:1hug:

canım yine siz biras daha bekleyin
gerçi alttan görünmesi lazımdı
bak 2 tane cocuğun var ALLAh onları bağışlasın sana ne olur üzülme

hasretcim bak ne güzel 2 tane daha çocugun varmış allah onları sana bağışlasın
üzülmemeye çalış eğer 6 haftalıksa 1 hafta daha bencede bekle
herşeyde bir hayır vardır

sibelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
duymadınız mı
yaprak hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

allahımmmmmmmmmmm ne güsellll haberlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr buuuu yarabbim yaaaaaaaaaaaaaaa

yapracığımmmmmmmmm allah sağlıcakla kucağına all kuşummmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…