Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Aannnnnnnnnnnnnnammmmmm
biliyordummmmm ay tüylerim diken diken oldu mkis bende sana kiziyordumm niye buraya gelmiyon die müjdeli geldin ay çok sevindim sanki ben hamişim maşalahhah süphanallah.......

Ay bayilicam şimdi sevinçten
askimmmmmmmm sibelimmmmmmmmmmm nekadar sevindim anlatamam ya
hayirli olsun ay ne diyeceğimi ne cümle kuracağimi bilemiyorum

HaDi liliiliiil liii lllilili yar hadi lili lili lili lili yar....hihoyyythihoyyythihoyyyt

:teytey::teytey::teytey:

YAPRAK AHHH CANIM YAA NE KADAR SEVİNDİM... BOŞ BOŞ GEZELİYORDUM SAYFAYI CİMBOM SEN ÇOK YAŞA HEMİİİİ....

BAK GÖR SENDE HAMİŞ ÇIKICN MORALİN BOZUKMUŞ ÖLE DUYDUM ...
YERİNE GELMİŞTİR ARTIKIN...... KUŞUMMMM:dance:

Gelin gelin eğlenceye gelin.... Hamişler geliyor.. Bebişler melekler geliyor... Buyurun sizde buyurun... Bu mutluğu paylaşin.... Eğlence var neşşe sevinç var mutluluk var.....

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey::dance: :dance: :dance:

yaaa sormayın evet moralim çok bozuktu ama
yemin ediyorum bu cuma sabahı ağladım titredim şoka girdim elim ayağım tir tir titriyor hala şu an
kime ne yazdığımı bilemiyorum
tek bildiğim söyledim mi kızlar
siboşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kurban olurum ben ona aşılama için iğneleri hazırdı yawrum yaaaaaaaaaa
sesi çok heyecanlıydı ama hala inanamıyordu şimdi aşılama yapacağı dr a gösterecek sonucu
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herşey boş inanın herşey allahtan kızlar allahtan
ilsu gülüm sakın kendini üzme yok şöyle yok böyle diye
biliyorsun yaprakın ne sorunları vardı
bak dilekde 80 günde adet olmuştu benim gibi ama onların melekleriyle kavuşma zamanı gelmiş
sıra bizlerde inş.
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy özlemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nerde bu çatlak yaaaaaaaaaa
o da kafasına takıyordu
boş özlemim boş özgülüm boş ilsum boş deryam
yeter ki allahım ol desinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
birsenimmmmmmmmmmmmmm bizim de şafak 9 annem
az kaldı az kuşum az daha dayan

dirim : 14 eylül
cimbom: 14 eylül
özgül : 15 eylül

ilsuda her an herşey olabilir :))
derya her an herşey olabilir :))

O BİİİİİİRRRR MAYIS ANNESİİİİ...... O BİİİİRRRRR HAMİŞŞŞŞ...... O BİİİİRRR MELEK TAŞIYOR.....

YAPRAK.................. HAMİŞİMİZ...

cimbomum gerçektende yüce Allahım herşeyi zamanında hayırlısı ise veriyor.
biran önce gelsede keşke habeleri alsak ay çok heyecanlandım.

kızlar yaaaaaaa okudunuz mu hepimizin gözü aydın çok şükür
darısı hepimizin başına inşallah

canlarım ben geldim, hem de hamiş olarak. dilekciğim size müjdeyi vermiş sanırım. darısı hepinizin başına olsun inşallah. hepiniz için dua ediyorum. bana çok destek oldunuz Allah hepinizden razı olsun inşallah. hala çok şaşkınım, biraz da endişe var tabi. doktora gittim. ilaç falan yazdı, progestan, aspirin ve folik asit de içeceksin dedi.zaten içiyordum uzun zamandır devam et dedi. 2 günde bir beta hcg takip edin haftaya cmtsi yada pztsi görüşelim dedi. hayırlısı olsun inşallah kızlar. Allah'ım tamamına erdirsin, kucağıma almayı da nasip etsin. bunca umutsuzluk arasında gördünüz değilmi mucizeyi. işte bu tam bir mucize. o yüzden sizler de en yakın zamanda birer birer hamiş kalacaksınız. hepinizi çok seviyorum. hep dua ediyorum, edeceğim de sizler de benden dualarınızı eksik etmeyin canlarım.

canim ya tekrar tebrikler... Rabbim dualarini kabul buyursun...
Değilmi o kadar sikintin içinde rabbim yüzünü güldür.. Kucağinda dolacak inşallah...

E anlatirsin artik belirtilerini biliyorsun beklemdeyiz:))

Hoşgeldin annemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hemen anlat dr ne dedi
belirtiler birincisiyle aynimiydi
doğum tarihin kaç gözüküyor

yaprakcım canım benim gözünaydın
güzelim bu ne büyük mutluluk çok sevindim çok anlatamam

çok mutluyum çok umutluyum bu kadar stresin için de
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

herzaman mutlu ve umutlu ol hayatım, stres yok. ben sizlere umut olmak istiyorum.

canim ya tekrar tebrikler... Rabbim dualarini kabul buyursun...
Değilmi o kadar sikintin içinde rabbim yüzünü güldür.. Kucağinda dolacak inşallah...

E anlatirsin artik belirtilerini biliyorsun beklemdeyiz:))

sağol canım. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah, hepimizin yüzünü güldürsün.
inşallah bu sefer kucağıma alırım kızlar.
canım valla çok belirtim yok diyebilirim. sadece 4-5 gündür ağrılarım vardı işte sizler de biliyorsunuz. adet olacakmışım gibi. gaz sancısı gibi ağrılar vardı. ara ara kasıklarımda sancılar oluyordu bunlardan zaten bahsetmiştim size. birde 1-2 gündür göğüslerimde hafif ağrı vardı. ama havalar serinledi camlar açık kas ağrısı falan gibi düşündüm. busabah da duş alırken uçarının acıdığını ve biraz büyüdüğünü farkettim. iştahım kapandı. midemde yemek yedikten sonra reflu gibi bişey oldu. yani böyle kızlar.

Hoşgeldin annemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hemen anlat dr ne dedi
belirtiler birincisiyle aynimiydi
doğum tarihin kaç gözüküyor

canım doktoru hastanede yakaladık. çok hasta vardı. devlet hast. nin doktoru olduğu için kapının önü kuyruktu. eşim dr u cepten aradı, hast. de olduğumuzu ve tahlil yaptırdığımızı ve sonucun pozitif olduğunu söyledi. hemen gelin odaya demiş. gittik yanına. kapının önündeki hastaları bir göreceksin üzerime atlayacaklar. 5 dak. bişey sorup çıkıcam diyorum bizde 5 dak bişey sorucaz diyorlar. yani onlarda kendilerine göre haklı tabi. kimse sırada beklemek istemiyor, çok sıkıcı ve yorucu bişey ama doktor bekleyin biraz deseydi bizde bekleyecektik ki. her neyse. tahlil sonuçlarına baktı işte. iyi bir değer tebrik ederim dedi. 2 günde bir takip edelim kan sonucunu dedi. işte haftaya falan görüşelim dedi. progestan ilaç yazdı. folik asit ve bebek aspirini kullan dedi. düşük yaptığımı biliyordu. endişelenme. her zaman aynısı olacak diye birşey yok dedi. yani böyle canım.

Canim bu arada annen nasil umarim oda iyidir.. Allah acil şifalar versin...

canım annem şu an iyi, salı günü ameliyata girecek. ameliyat istanbulda olacak, biz bursadayız. annem de ameliyat için gitti zaten oraya. inşallah onun da ameliyatı iyi geçer ve sağlığına kavuşur. onlara söyleyip söylememe konusunda karasızım. biraz zaman geçse öylemi söylesem diyorum sonradan üzülmelerini istemem. ama moral olması açısından da söyleyebilirim belki. kararsızım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…