Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

yaprakcım güzel anne hoşgeldin
inan bana öyle mutlu olduk ki hepimiz sanki biz hamile kaldık okadar yani
bak sana ne güzel bir süpriz oldu
kalp atışını duyana kadar söylememende fayda var bitanem

yaprakcım bencede sadece annene söyle istiridyenin dediği gibi en azından ona söyle

başkalarına söyleme biliyorsun daha önca başımıza gelenleri
inşallah bu sefer çokkkkkkk mutlu olur hayırlısıyla bebğini kucağına alırsın

söyle fıstıkım söyle
anneannesi sevinsim
moral olsun ona kuşum
psikoloji çok önemli biliyorsun
allahım biliyor yarabbim pır pır içim
biliyorum yaa hepimiz hamiş kalıcaz
işte o kadar
doyasıya tadını çıkar kuşum
iş miş yok sakın haaaaa

allahımmmmmmmmmmm ne güsellll haberlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr buuuu yarabbim yaaaaaaaaaaaaaaa

yapracığımmmmmmmmm allah sağlıcakla kucağına all kuşummmmmmmmmmmm

canım çok teşekkür ederim. darısı başına inşallah. ben bu ay aşılama olacaktım canım. hatta bu son doktora o yüzden gitmiştik. iğnelerim falan da hazırdı yani. umutlu değildim. ama mucize gibi bişey oldu. darısı tüm isteyenlerin ve beklemede olanların başına inşallah.

yaprakcım güzel anne hoşgeldin
inan bana öyle mutlu olduk ki hepimiz sanki biz hamile kaldık okadar yani
bak sana ne güzel bir süpriz oldu
kalp atışını duyana kadar söylememende fayda var bitanem

sağol canım. inşallah sizin hamişliğiniz de yakındır. ben de mutluyum da işte biraz tedirginim açıkçası. inşallah bu sefer hiç bir sorun yaşamadan kucağıma almak nasip olur.
bende kalp atışını duyana kadar hatta belki de ilk 3 ay pek kimseye söylemek istemiyorum. ama aileme söyleyip söylememe konusunda kararsızım. yani sonradan üzülsünler istemiyorum.

Senin bu sefer her şeyin güzel olucak bence söyle ama annene ona moral olsun başkasina gerek yok canim.. Tebi sen bilirsin...

Birde değerin kaçti canim senin ?

inşallah canım inşallah hepimiz için iyi olur. anneme söylesemmi diye düşünüyorum. ameliyat öncesi moral olur, ama problem çıkarsa üzülür diye korkuyorum ama sanki bu sefer sonuna kadar götürecekmişim gibi geliyor. inşallah öyle olur. önce Allah'ın sonra da eşimin, ailemin ve sizlerin desteği ile tabi.
canım kan değerim 469,3 çıktı.

evet canım haklısın. anneme söylerim belki moral olsun diye. inşallah bu sefer hayırlısı ile kavuşurum bebeğime. darısı sizlerin başına.

evet canım ya duysa çok sevinir, bir de ameliyata girecek ya acayip moral olur ona ama sonradan üzülmesini de istemem. biraz daha beklesemmi acaba. en azından kese ve kalp atışları oluşana kadar. karar veremiyorum ya.
canım benim senin ne kadar sevindiğini biliyorum. inşallah bu ay sen de hamiş kalacaksın. çatlatma iğnesi olman çok iyi oldu hayatım. bir ara yine git istersen o doktoruna yakınmış nasıl olsa yumurtaların çatlamış mı bir baksın. ben çatladığına ve tutacağına çok inanıyorum. inşallah da öyle olur.

kuzucum değerinde iyiymiş masallah
benkötü bişi olacağına inanmıyorum bitanem .ilk gebeliklerde düşük olacak diye sonra ki gebelikte öyle olacak değil .

yaprakcım değerin çok güzel çıkmış hadi hayırlısıyla 2 gün sonra 2 katına çıktığınıda görürüz inşallah

kuzucum değerinde iyiymiş masallah
benkötü bişi olacağına inanmıyorum bitanem .ilk gebeliklerde düşük olacak diye sonra ki gebelikte öyle olacak değil .

yaprakcım değerin çok güzel çıkmış hadi hayırlısıyla 2 gün sonra 2 katına çıktığınıda görürüz inşallah

inşallah kızlar ya. bana çok moral oluyorsunuz sağolun. Allah sizlerin de gönlüne göre versin. inşallah sizler de en kısa zamanda buradan müjde vereceksiniz. bu ay dilekcim, dırımcım, özgülcüm ve özlemcim. gelecek ay da siz inşallah.

kaç haftalıksın şimdicanım

ay bilmiyorum ki canım. 3-4 haftalık falan olsa gerek. son adet tarihim 2 ağustos. hatta 2 si leke lekeydi. 3 ünde yoğunlaştı. bugün ayın 5 i ya 3 ya da 4 haftalık oluyor o zaman. benim yumurta 16. gün falan 20 mm di. 17. yada 18. gün çatlamış olsa. bilmiyorum doktor usg de baınca anlar herhalde. inşallah sorunsuz götürürüm kızlar.

kızlar bu arada ısım düşük diye stres yapıyordum yaa
aslında hamile kladığım aynı gidiyor ısım
17.gün ısım 36.7 olmuş yani boşuna stres yapmışım sanki hiç stresim yok
çatlak karıyım çatlak
ama inş.hamiş karı olacağımdır
sonra da hepimiz hamile kalıcaz mayıs haziran annelerine terfi edicez bu sayfada bomboş kalıcak adı gibi ahanda buraya yazıyorum görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…