Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Bu laflara ancak amin derimmm..

Sen heleki bu aşamada hiç stres yapmamalisin...boş ver isiyi falan ya.. Canini boşuna sikiyon.... Bacim benimde karnimda ağri var sol tarafimdam göbeğima doğru.. Aslinda ben neyse bi ümitleniyom bi cayiyom... :))
aman boş ver kalamazsak öbür ayaa.....

canım benim ya, şu ısı işini kafaya takma. boş yere düşükmüydü yüksekmiydi diye kafana takma. inşallah olacak hayatım. mayıs, haziran aylarında gelsin bebişler.

özgül benim de öyle ağrılarım oluyordu biliyormusun. hadi hayırlısı.

bi tek sen varsın heralde yeni güzel tatlı annişim
seni ve meleğini mis mis kokulu ve kocaman öpüyorum
uzan şöyle ayaklarını uzat ohhhhh sefam olsun yap bakalım azcık

iyi akşamlar bitanesi ben çıkıyorum yarın görüşürüz

Merhaba kızlar sizleri unuttum sanıyorsanız yanılıyorsunuz valla aslında bugün doktora gitmiştim onla ilgili haberleri verecektim ama baktım bi mucize daha gerçek olmuş yaprakçım hamileee ya süpersin canım ya çok sevindim önce şaşırdım tabi seninde ilk denemede oldu sanırım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah darısı diğer olmayan arkadaşların başına:)))))))))
Bugün itibariyle yüksek ihtimal kızım olacağını öğrenmiş bulunuyorum yuppiiiiiiii önce şaşırdım bu kadar erken öğreneceğimi sanmıyordum doktorum bir anda büyük ihtimal kız olacak dedi sağlıklı olsunda. 13 haftalığım bu arada neyse herşey yolunda şimdilik inşallah böyle devam eder:))))) ikili test için ölçüm aldı doktorum ense kalınlığı normal çıktı kan verdim haftaya belli olacak; işte böyle buradaki herkes yavaş yavaş annişler sayfalarına transfer omaya başlıyor ben mart annişi olacağım kısmetse hepinizi öpüyorum:))))))))))))))))))

mrb arkadaşlar ben geldim sizleri biraz ihmal ettim ama yazamasamda takip ediyorum dün sitede problem vardı yazamadım bugünde ablamdaydım bakamadım ama şimdi süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr haberi aldım ve çokkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim YAPRAKNİL canım seni tebrik ederim emin ol çok sevindim sana söylemiştim tatlım sen bu ay hamilesin diye en azından ben öyle hissediyorum diye sen ve burdaki herkes anne olmayı çok hak ediyor güzel arkadaşım şimdi artık geçmişi kapa onlar çok geride kaldı artık sen ve bebeğin var aklına ve kalbine kötü şeyler getirme herşey çok güzel olacak canım allahım hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bide unutmadan yiğenime bir takvim yap hemen seni çok öpüyorum kendine ve bebeğine iyi bak

Adaşım canım nasılsın bitanem biraz gerginsin yasaklamadık mı biz söyle bakim arkadaşına ısı falan canım onlara takma kafanı ve boş yere stres yapma hamile isen çok zararlı biliyorsun bak mucizelerle dolu bir sayfa ve yine hissediyorum sende çokkkkkkkkkk yakında hamiş kalacaksın güzelim

İlsu fıstık ya kafam karıştı canım sen bu ay çalışmalara başladın mı ben bunu kaçırmam ama ön sayfada yazıyordu öyle bişey varmı cavap yaz meraktayım bitanem

Aysimaa canım muşa dönmüşsün hoşgeldin okulların açılmasınada az kaldı tatil güzeldi ama bitti şimdi hem okulda hemde bebek için çalışmalara başlayacaksın yoğun bir dönem hadi hayırlısı

canım mrb bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim bende ikili test için 12 gün sonra gideceğim çok heycanlıyım cinsiyetini gerçekten erken öğrenmişsin sanırım sende kız istiyordun allahım gönlüne göre verdi benimde doktorum ikili teste cinsiyetini söylerim dedi bende çok heycanlıyım cinsiyeti için pek fazla deil ama ikili test sonucu için allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin bu arada bende mart annesiyim mart 30 dedi doktor bakalım sınır belki 1 nisan şakası yapar bize

Merhaba canım ya aslında bu sefer gittiğimde cinsiyetini öğreneceğimi hiç sanmıyordum yani kız yada erkek hiç şu olsun demedim aslında banada eşime de sürpiz oldu ikili test için kafanı hiç yorma canım büyük ihtimal hep normal çıkıyor doktorumun dediğide bu sadece risk dedi yani kesinlikle var yada kesinlikle yok diyemiyoruz dedi bende biliyorum bu kesin bir sonuç vermiyor dedim ama doktorum bende bunu hastalarıma anlatamıyorum keşke herkes senin gibi düşünse dedikaydirigubbakcemile2 Benimde 17 mart tahmini doğum bende mart doğumluyum ne tesdüf galiba bebişimde balık burcu olacakkaydirigubbakcemile3 Hyırlısıyla sende iyi sonuçlar alacaksın canım a.s

merhabalar pek yazmasamda uzun süredir sizleri takip ediyordum.ben polikistik overliyim geçen sene kendiliğinden olan ama düşükle sonuçlanan bi gebeliğim var bu temmuzdada aşılama ile hamile kaldım ama malesef boş gebelik çıktı.18ağustosta kürtaj oldum.kısaca kendimden bahsettim.rabbim aramızda hamile olanlara tez zamanda sağlıkla ve hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
benim gibi bu yolda mücadele edenlere tez zamanda sağlıkla ve hayırlısı ile kucaklarına alacağımız evlat hamileliği nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

yaprak nil seni tebrik ederim rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhh
sende pko sun sanırım sana bi kaç şey sormak istiyorum affına sığınarak ilk gebeliğin seninde boş gebelikti sanırım kendiliğinden mi
tedavi ile mi oldu bu gebeliğinde kendiğliğinden mi yoksa tedavi ilemi oldu bende 2.adetimde yeniden tedaviyeye başlıcam sen ve sizlerin iyi haberlerini aldıkça çok mutlu oluyor ve umut oluyorsunuz bana ve bizlere çok ama çok sağolun...

İlsu fıstık ya kafam karıştı canım sen bu ay çalışmalara başladın mı ben bunu kaçırmam ama ön sayfada yazıyordu öyle bişey varmı cavap yaz meraktayım bitanem

BİTANECİM,YOK DAHA BASLAMADIM İLACLA TEDAVİ GÖRÜYORUM. HAFTAYA DR A GİDCEĞİM EĞER DR DAN OKEY ÇIKARSA EKİM GİBİ BASLARIM SANIRIM.
YAPRAKCIMDA HAMİLE ÇOK GÜZEL HABERLER ALIYORUZ SAYENİZDE ARKADASIM.
KENDİNE VE BEBİŞİNE İYİ BAK

Sabirsizim bir kizin olacakmiş tebrikler canim
hamişliğinde yolunda çok şükür
görüldügü gibi ilkinde sorun yaşadiğimiz gibi 2. De de sorun yasayacağimz anlamina gelmiyor .

günaydin güzel anne adayi yaprakcik nasilsin?
Kendini nasil hissediyorsun

cimbomum cnim ateşin gayet güzel çikmiş bu yumurtaladiğin anlamina geliyor sanirim yüksek baya çünkü .safak saymaya devam

deryacim sanirim seninle ben ayni dönemde baslicaz calişmlalara

iözgülcüm sen nasilsin, sende benim gibi erkenden işin yolunu tutmuşsundur.senden de bir mucize bekilyoruz bu ay inş .

Günaydin kizlar...
Nasilsiniz bakayim....

Yaprakcim nasilsin? Sende de ayni ağrilarmi oldu... Uf ya bilmiyorum.. Garip garip karnima ağrilar giriyor.... Hayir olsun....

Kizlar ben bu gece rüya gördüm...
Rüyamda gelinlik giymiş eşim ile dans ediyorum ama dişardayiz.... Eşimde ilkin damatlik var sonrasinda pijama ile kaliyor.. O şekilde dans ediyoruz... Etrafimizda insanlar var resimlerimizi çekiyorlar kameralar falan var...

Tabirine baktim... Gelinlik giymek iyi dans etmek kötü imiş... Biraz moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…