- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #3.761
kızlar bu arada ısım düşük diye stres yapıyordum yaa
aslında hamile kladığım aynı gidiyor ısım
17.gün ısım 36.7 olmuş yani boşuna stres yapmışım sanki hiç stresim yok
çatlak karıyım çatlak
ama inş.hamiş karı olacağımdır
sonra da hepimiz hamile kalıcaz mayıs haziran annelerine terfi edicez bu sayfada bomboş kalıcak adı gibi ahanda buraya yazıyorum görürsünüz
Bu laflara ancak amin derimmm..
Sen heleki bu aşamada hiç stres yapmamalisin...boş ver isiyi falan ya.. Canini boşuna sikiyon.... Bacim benimde karnimda ağri var sol tarafimdam göbeğima doğru.. Aslinda ben neyse bi ümitleniyom bi cayiyom... :))
aman boş ver kalamazsak öbür ayaa.....
Merhaba kızlar sizleri unuttum sanıyorsanız yanılıyorsunuz valla aslında bugün doktora gitmiştim onla ilgili haberleri verecektim ama baktım bi mucize daha gerçek olmuş yaprakçım hamileee ya süpersin canım ya çok sevindim önce şaşırdım tabi seninde ilk denemede oldu sanırım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah darısı diğer olmayan arkadaşların başına:)))))))))
Bugün itibariyle yüksek ihtimal kızım olacağını öğrenmiş bulunuyorum yuppiiiiiiii önce şaşırdım bu kadar erken öğreneceğimi sanmıyordum doktorum bir anda büyük ihtimal kız olacak dedi sağlıklı olsunda. 13 haftalığım bu arada neyse herşey yolunda şimdilik inşallah böyle devam eder:))))) ikili test için ölçüm aldı doktorum ense kalınlığı normal çıktı kan verdim haftaya belli olacak; işte böyle buradaki herkes yavaş yavaş annişler sayfalarına transfer omaya başlıyor ben mart annişi olacağım kısmetse hepinizi öpüyorum:))))))))))))))))))
canım mrb bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim bende ikili test için 12 gün sonra gideceğim çok heycanlıyım cinsiyetini gerçekten erken öğrenmişsin sanırım sende kız istiyordun allahım gönlüne göre verdi benimde doktorum ikili teste cinsiyetini söylerim dedi bende çok heycanlıyım cinsiyeti için pek fazla deil ama ikili test sonucu için allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin bu arada bende mart annesiyim mart 30 dedi doktor bakalım sınır belki 1 nisan şakası yapar bize
İlsu fıstık ya kafam karıştı canım sen bu ay çalışmalara başladın mı ben bunu kaçırmam ama ön sayfada yazıyordu öyle bişey varmı cavap yaz meraktayım bitanem
günaydın kızlar herkeze selamlar ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?