Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

kızlar bende geldim çok şükür
kadir gecemiz hayırlara vasile olsun dualarımız kabul olsun inşallah
evet yaprakım bana mesaj çekti bende hemen anında buraya yazıcaktım ama kk nın azizliğine uğradım giremedim yazamadım

yaprakcım canım güzel arkadaşım benim dünyalar güzelim yazını inan ki 3 kere okudum
aallhım kucağına da almayı nasip edicek inşallah görüceksin bitanesi
allahım ikinizie de nazarlardan korusun inşallah
nasıl güzel bi duygudur kimbilir yarabbim yaaaa
nasıl mutlu olmuştur benim güzel arkadaşım nasıl duygulanmıştır ay ay ben kendimi düşünüyorum da
darısı bizlerin başına inşallah ilsunun dediği gibi yaprakcım ve dilekcim adaşım sizlerin dualarına çok ihtiyacımız var ilkinde göremediğimiz meleğimize kavuşmak istiyoruz hepimiz bir an önce
ayy çok güzel çok mutluyum ben yaaaa

çok güzel dile getirmişsin yine dilekcim .Allah razı olsun senden.
Hamilelerin duaları kabul olur derler ya hemde bu mübarek günde bize dua ederlerse kesin hamiş oluruz haaasüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz
senin yumurtlamaya da az kaldı canım cumartesi pazar .bak görüyosun ne cabuk geldi
..

selam kızlar. kusura bakmayın bu sabah yine geciktim biraz. gece sabaha karşı uyanıyorum nedense. sonra bir süre uyuyamıyorum. sabah hava aydınlanırken tekrar dalıyorum o yüzden de geç kalkıyorum.
hepinizin kadir gecesi mübarek olsun, hayırlara vesile olur inşallah. inanın kızlar her ne kadar birbirimizi yüzyüze tanımamış olsak da sizler benim hep yüreğimde ve dularımdasınız. sizlerden dualarımı esirgemem. şu mübarek günün ve gecenin yüzüsuyu hürmetine Allah en kısa zamanda sizlere de bir evlat nasip etsin inşallah. bunu çok içten istiyorum. inşallah bana da ve tabiki sizlere de kucağımıza almayı nasip etsin. sizler de benden dualarınızı eksik etmeyin.
kızlar gerçekten kalp atışlarını görmek ve duymak çok güzel bir duygu. Allah hepinize en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah. masal gibi birşeydi sanki başka bir boyuta geçiyorsunuz o an. çok güzel ya. dr gayet sağlıklı dedi. inşallah sonuna kadar böyle sağlıklı bir şekilde götürmek ve kucağıma almak nasip olur.
günlerdir süren mide bulantılarım var, iştahım sıfır diyebilirim. yemek yiyemediğim için su da içemiyorum dr yemek çok öenmli değil dedi yani şu dönemde dengeli beslenmek için uğraşma canın ne istiyorsa az az ye dedi. özellikle kuru şeyler ye dedi. ama su mutlaka içmelisin dedi. aç karnına su içince de mide bulantım daha da artıyor ama ne yapayım zor da olsa bebişimin sağlığı için içicem artık. dr bana mide bulantısı için ilaç verdi kızlar zararı yok dedi ama yine de korkuyorum. dün akşam 1 tane içtim gerçekten de kesti mide bulantımı. ama mecbur kalmadıkça içmeyeyim diyorum ama dr uma da çok güveniyorum. herhangi bir zararı olsa vermezdi dimi. dr um ayrıca sakin ve soft birisi. yani insanı kesinlikle strese sokmuyor ve moral veriyor. bu da çok önemli. eski dr um iyiydi hoştu ama daha ilk gün karından keseyi görmeye çalıştı göremeyince de bu dış gebelik olmasın, 6. haftanın başında kalp atışı göremedi bu boş gebelik galiba diye diye iyice strese soktu beni ve gitti meleğim ama bu dr şu ana kadar çok iyi. maşallah nazar değmesin. görmüş geçirmiş birine benziyor ama yaşlı değil. genç biri. inşallah sonuna kadar böyle sorunsuz ve uyumlu gider.

ama tabiki kızlar kızlar ben önce Allah sonra da sizlerden aldığım destek ve güçle buralara kadar geldim. hepinizden Allah razı olsun, ne muradınız varsa versin inşallah.
dilek, ilsu, özgül sizler yarın da çalışacakmısınız. yoksa bugünden çıkacakmısınız bayram tatiline. ona göre bayramlaşmayı unutmayalım. özlemle iklimsu da gelse keşke bugün ya.ay ne kadar uzun yazdım ya. ama özlemişim sizleri.:1hug:

merhaba canım hoşgeldin
aman suyu ihmal etme çok önemliymiş hatta içebiliyorsa 2 litre iç .
dr una güvenebilmen çok iyi yaprakcım enazından içinde endişen olmaz .acaba mı demessin.
o bulantı haplarının hiçbir zararı yokmuş benimde arkadasıma vermişti dr o hapı . ama onunki çok bulandığı için ve hapı kullandığı için hapa karşı bağışıklık kazanmış onunda etkisi olmamış anlıyacağın .
ben malesef yarım 12 ye kadar calışacağım ,pazarteside aynı şekilde

sağol canım hoşbulduk.
evet canım su içmem lazım. bakalım bugün zorlayarak içmeye çalışıcam.
hapın zararı yok diyorsun öylemi içim rahat etti biraz. arada içerim o zaman. dr 2-3 hafta içinde geçer dedi. inşallah daha da kötüleşmeden atlatırım.
canım demekki sana pek tatil yok. neyse bayramda dinlenirsin artık.

yok güzel zararı
zararı olsa zaten vermezler
bana dr hamileyken enaz 2 lt demişti
gerçi benim zerre kadar bulantım yoktu:))
şimdi 7 haftalıksın dr un dediği gibi 2-3 haftaya geçer
evdeyim bayramda yaprakcım yumurtlama dönemime denk gelyior bayramın ilk günü
inş yumurtam çatlar ya kist olmasından korkuyorum

Oo yaprakcim gelmiş... Hoş geldin canim yaaa.. Ilsucumun dediği gibi suyu iç de zorlama kendini ... Hasta gibi olursun sonra... Kuru şeylerde ii gelir... çok güzel artik başladi hamişlik stres olmadan ceremesi olcak tabii eminim bulantina bile seviniyorsundur....

Kizlar bende yarin çalişiyorum p.teside öğlene dek.. :) napalim para lazim değilmii...

Ilsu yav benimde bayrama denk geliyor.. Bu sefer ben yumurtlama günü geçti diye birakmiycam çalişmayi adete bir kaç gün kalana kadar devam etmeyi düşünüyorum.. Bakalim varsin bu ayda böle olsun... :)
bu gün çok güzel değerli bir gün .. Inaniyorum ki birimizn de olsa duasi kabul olacak.. Hem cuma hem kandil hem ramazan.. şansimiz artti kizlar ... Hepinize dua edeceğim.. Allahin izini ile....

Cimbomum sohbetini özledik canim... Görüşemiyoz denk gelemiyoruz...

canım o zaman sen bu bayramı iyi değerlendir bol bol çalışın. hem tatilsin daha rahat olur. kist olmaz canım. senin daha yeni geçti kistin. sürekli tekrarlayan bişey değil. yani ben polikistik olmama rağmen 1 sene içinde 2 kez oldu. senin böyle bir sorunun yok zaten o yüzden rahat ol, stres yapmadan çalışmalarını yaparsın. inşallah tutar bu ay. dileğin, senin, özgülün, özlemin, deryanın. hadi inşallah.

istiridyecim evet öyle yap sansa bırakma:))
illa 14. gün yumurtlucaksın diye birşey yok çünkü .
bende senin gibiyim malesef yarın ve pazartesi yarım gün calısacağız.

inşallah yaprakcım ,kist oluşmaz bu ay. gerçi her ay sansımız % 25 hamile kalmak için ama belli olmaz sans yüzümüze güler.

özgülcüm inşallah bu mübarek günde dualar kabul olur canım.
sen yumurtlama günlerini kaçırma gerekirse eczaneden ovulasyon testi al. ilsu canım sen de öyle yapabilirsin.
kist olunca çok belirti vermeyebiliyor. belki ağrı yapabilir. yada adet beklenenden önce yada geç gelebiliyor. ama o senede 1 veya 2 kere ancak olan birşey bazılarında hiç olmayabiliyormuş. o yüzden kist mi oldu falan diye kafaya takmayın. hadi bayramdönüşü müjde verirsiniz inşallah.
dilekciğimde yoğun çalışıyor sanırım yine bugün. bayram da çok yaklaştı ama neyse tatile az kaldı. o da tatile gidicek ve bol bol dinlenicek ve bebiş müjdesiyle dönücek inşallah. canım benim ya çok hakediyor çok. hepiniz hakediyorsunuz tabi ama dilekcimle benim yaşlar biraz size göre daha fazla olduğu için o yüzden endişe yapıyorduk. inşallah o da çok beklemeyecek.

geldi özgülcüm burdayım fıstık
valla ben bugün bi sersim gibiyim sormayım
sırıtık bi şekilde yaprağın yazılarını okuyorum
ayy sanki ben yaşamışım yaa valla ne güzel de nalatmış arkadaşım benim duygularını
yok gülüm o ilacı bilmiyorum tabi ama dr verdiğini göre içini ferah tut fıstıkım
biz pazar da mağazayı açıcaz galiba p.tesi zaten burdayız öğlenden sonra çıkarız artık
ayy istanbullular çok soğuk yaa di mi
fırtınalar kopuyor resmen yaa
ayaklarım dondu
bu arada kızlar benim yarın yumurtlama günüm herlalde
çalışmalara başlıyoruz yani
herşey allahtan ne diyeyim
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun di mi yaa
ilsu sana da oklava geliyor haaa
kızım ne kisti yaa şaşırma bitanem yaa

aaaa evet özgül bak gözümcem kaçmış sana 2 dakika veriyorum değiştirmezsen cidden oklava geliyor aşkolsun bitanem yaaa
o kadar değil yaaa biz burdayız gülüm annecin baban eşin kardeşlerin vardır heralde tam da bilmiyorum ama artı bayramda inş.meleğin gelicek yapma böyle ne olur gülüm yaa
bak üçümüzün de hemen hemen yumurtlama günleri bu günler
aaa aşkolsun yakışmıyor hiç yakışmıyor
oo bi kaç gün yokum diye saldınız kendinizi bakıyorum da
bak dinleyin yaprak ablanızla beni
off yaa bak tansiyonum fıaldı yaşlıyım kızım ben
dellendirmeyin beni
yaprak da hamile üzmeyin onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…