selam kızlar. kusura bakmayın bu sabah yine geciktim biraz. gece sabaha karşı uyanıyorum nedense. sonra bir süre uyuyamıyorum. sabah hava aydınlanırken tekrar dalıyorum o yüzden de geç kalkıyorum.
hepinizin kadir gecesi mübarek olsun, hayırlara vesile olur inşallah. inanın kızlar her ne kadar birbirimizi yüzyüze tanımamış olsak da sizler benim hep yüreğimde ve dularımdasınız. sizlerden dualarımı esirgemem. şu mübarek günün ve gecenin yüzüsuyu hürmetine Allah en kısa zamanda sizlere de bir evlat nasip etsin inşallah. bunu çok içten istiyorum. inşallah bana da ve tabiki sizlere de kucağımıza almayı nasip etsin. sizler de benden dualarınızı eksik etmeyin.
kızlar gerçekten kalp atışlarını görmek ve duymak çok güzel bir duygu. Allah hepinize en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah. masal gibi birşeydi sanki başka bir boyuta geçiyorsunuz o an. çok güzel ya. dr gayet sağlıklı dedi. inşallah sonuna kadar böyle sağlıklı bir şekilde götürmek ve kucağıma almak nasip olur.
günlerdir süren mide bulantılarım var, iştahım sıfır diyebilirim. yemek yiyemediğim için su da içemiyorum dr yemek çok öenmli değil dedi yani şu dönemde dengeli beslenmek için uğraşma canın ne istiyorsa az az ye dedi. özellikle kuru şeyler ye dedi. ama su mutlaka içmelisin dedi. aç karnına su içince de mide bulantım daha da artıyor ama ne yapayım zor da olsa bebişimin sağlığı için içicem artık. dr bana mide bulantısı için ilaç verdi kızlar zararı yok dedi ama yine de korkuyorum. dün akşam 1 tane içtim gerçekten de kesti mide bulantımı. ama mecbur kalmadıkça içmeyeyim diyorum ama dr uma da çok güveniyorum. herhangi bir zararı olsa vermezdi dimi. dr um ayrıca sakin ve soft birisi. yani insanı kesinlikle strese sokmuyor ve moral veriyor. bu da çok önemli. eski dr um iyiydi hoştu ama daha ilk gün karından keseyi görmeye çalıştı göremeyince de bu dış gebelik olmasın, 6. haftanın başında kalp atışı göremedi bu boş gebelik galiba diye diye iyice strese soktu beni ve gitti meleğim ama bu dr şu ana kadar çok iyi. maşallah nazar değmesin. görmüş geçirmiş birine benziyor ama yaşlı değil. genç biri. inşallah sonuna kadar böyle sorunsuz ve uyumlu gider.
ama tabiki kızlar kızlar ben önce Allah sonra da sizlerden aldığım destek ve güçle buralara kadar geldim. hepinizden Allah razı olsun, ne muradınız varsa versin inşallah.
dilek, ilsu, özgül sizler yarın da çalışacakmısınız. yoksa bugünden çıkacakmısınız bayram tatiline. ona göre bayramlaşmayı unutmayalım. özlemle iklimsu da gelse keşke bugün ya.ay ne kadar uzun yazdım ya. ama özlemişim sizleri.:1hug: