- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #4.441
özgülcüm inşallah bu mübarek günde dualar kabul olur canım.
sen yumurtlama günlerini kaçırma gerekirse eczaneden ovulasyon testi al. ilsu canım sen de öyle yapabilirsin.
kist olunca çok belirti vermeyebiliyor. belki ağrı yapabilir. yada adet beklenenden önce yada geç gelebiliyor. ama o senede 1 veya 2 kere ancak olan birşey bazılarında hiç olmayabiliyormuş. o yüzden kist mi oldu falan diye kafaya takmayın. hadi bayramdönüşü müjde verirsiniz inşallah.
dilekciğimde yoğun çalışıyor sanırım yine bugün. bayram da çok yaklaştı ama neyse tatile az kaldı. o da tatile gidicek ve bol bol dinlenicek ve bebiş müjdesiyle dönücek inşallah. canım benim ya çok hakediyor çok. hepiniz hakediyorsunuz tabi ama dilekcimle benim yaşlar biraz size göre daha fazla olduğu için o yüzden endişe yapıyorduk. inşallah o da çok beklemeyecek.
aaaa evet özgül bak gözümcem kaçmış sana 2 dakika veriyorum değiştirmezsen cidden oklava geliyor aşkolsun bitanem yaaa
o kadar değil yaaa biz burdayız gülüm annecin baban eşin kardeşlerin vardır heralde tam da bilmiyorum ama artı bayramda inş.meleğin gelicek yapma böyle ne olur gülüm yaa
bak üçümüzün de hemen hemen yumurtlama günleri bu günler
aaa aşkolsun yakışmıyor hiç yakışmıyor
oo bi kaç gün yokum diye saldınız kendinizi bakıyorum da
bak dinleyin yaprak ablanızla beni
off yaa bak tansiyonum fıaldı yaşlıyım kızım ben
dellendirmeyin beni
yaprak da hamile üzmeyin onu
çok seviyorum seni çok
ama meleğini daha çok seviyorum
ciciannesiyim ben onun
canım ya ben de seni çok seviyorum biliyorsun tatlım.
evet maalesef sen yokken sayfanın tadı tuzu yok pek. gel artık ya. çok özlüyoruz seni.
sen olmayınca bizi neşelendiren yok. özgülcüm de belki ondan kimsesizimmi dedi ki. ay içime oturdu ya. kesinlikle kimsesiz değil. canım benim morali bozuk sanırım ama geçecek inşallah. meleği gelince iki canlı olacak o zamanda bu bebiş hiç rahat durmuyor, çok hareketli der.
kızım benden de sana oklavaklava: yaşlıymış kim yaşlı. senin tansiyon yorgunluktan oynuyordur. otur biraz yerine.:mymeka:
canım benim gelmişsin hoşgeldin. çok yoruldun be hayatım. şu bayram bir gelse de hem bedenin hem de kafan rahat etse azıcık.
canım benim Allah hepinize çok bekletmeden bu güzel duyguları yaşatsın inşallah. bu gece hepimiz birbirimiz için dua edelim.
kızlar bugün kiste taktı evet. ama endişe işte. ben kalp atışlarını gördüm rahatmıyım sanıyorsun ne gezer. şimdide sarı sarı akıntı geliyor arada da gaz sancısı gibi ağrı geliyor korkmaya başladım. eşim normal olduğunu söylüyor, hormonal değişimdendir diyor ama bilmiyorum ki. dr u da her aklıma takılan meselede arayıp rahatsız etmek istemiyorum. adam zaten çok yoğun iyice bunaltmıyayım diyorum ama devam ederse ararız herhalde.
kızlar o zaman sizle yarın ve pzt de görüşürüz herhalde. ilsuyla özgül çıkmış zaten sanırım. cimbomum gecelere kadar çalışmazsın inşallah canım. dinlen biraz.
seviyorum uleynnn seniiiiiiiiiiiiiiiiiii:lepi::smiley-cool:sengözlerimebaksanab
yaa bak yapma gülüm yaaa
allahın izniyle meleğimiz sapasağlam doğucak sonra da senin gögsünü emicek ısırıcak sana gününü gösterecek görürsün bak
hayrılı olsun dırımcım ikizlerin olacakmış .
2 hafta sonrasında da kalp atışlarını pır pır duyarsın inşallah
Amin canım.........
Arkadaslar anlaşılan bugun kimsenin gireceği yok...
Şimdiden herkesin bayramını kutlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?