Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

çok seviyorum seni çok
ama meleğini daha çok seviyorum
ciciannesiyim ben onun

canım benim gelmişsin hoşgeldin. çok yoruldun be hayatım. şu bayram bir gelse de hem bedenin hem de kafan rahat etse azıcık.
canım benim Allah hepinize çok bekletmeden bu güzel duyguları yaşatsın inşallah. bu gece hepimiz birbirimiz için dua edelim.
kızlar bugün kiste taktı evet. ama endişe işte. ben kalp atışlarını gördüm rahatmıyım sanıyorsun ne gezer. şimdide sarı sarı akıntı geliyor arada da gaz sancısı gibi ağrı geliyor korkmaya başladım. eşim normal olduğunu söylüyor, hormonal değişimdendir diyor ama bilmiyorum ki. dr u da her aklıma takılan meselede arayıp rahatsız etmek istemiyorum. adam zaten çok yoğun iyice bunaltmıyayım diyorum ama devam ederse ararız herhalde.
kızlar o zaman sizle yarın ve pzt de görüşürüz herhalde. ilsuyla özgül çıkmış zaten sanırım. cimbomum gecelere kadar çalışmazsın inşallah canım. dinlen biraz.

çok seviyorum seni çok
ama meleğini daha çok seviyorum
ciciannesiyim ben onun

canım ya ben de seni çok seviyorum biliyorsun tatlım.
evet maalesef sen yokken sayfanın tadı tuzu yok pek. gel artık ya. çok özlüyoruz seni.
sen olmayınca bizi neşelendiren yok. özgülcüm de belki ondan kimsesizimmi dedi ki. ay içime oturdu ya. kesinlikle kimsesiz değil. canım benim morali bozuk sanırım ama geçecek inşallah. meleği gelince iki canlı olacak o zamanda bu bebiş hiç rahat durmuyor, çok hareketli der.
kızım benden de sana oklava klava: yaşlıymış kim yaşlı. senin tansiyon yorgunluktan oynuyordur. otur biraz yerine.:mymeka:

seviyorum uleynnn seniiiiiiiiiiiiiiiiiii:lepi::smiley-cool:sengözlerimebaksanab

yaa bak yapma gülüm yaaa
allahın izniyle meleğimiz sapasağlam doğucak sonra da senin gögsünü emicek ısırıcak sana gününü gösterecek görürsün bak

İstanbulun yağmurlu soğuk ve catıları yerinden koparan rüzgarlı havasından ....Günaydın........
dün dilekcim yine bir girmiş pir girmiş vallahi biz yakalayamadık ama .
yaprakcım o akıntılar çok normal takma kafana .ilerleyen zamanlarda da olurmuş o akıntı.

Günaydin ilsu.... Evet sabah işe gelirken biraz islandim.. Soba yaktim ayaklarimi isitmaya çalişiyorum....

Cimbom yaprak canlarim he he .... Süpersiniz... Kimsesiz durumuni hemem değişiyorum....

Bende çalişmaya devam .... :) hadi bakalim rabbim hayirlisi ile meleklerimiz ebize bayram hediyesi olarak gönderir inşallahurrahman

kızlar ben bu ay ısımı hiç ölçmedim aslında istiyordum da hep sabah kalktığımda unutuyorum .bugun 11. günüm geç kalmış sayılır mıyım acaba?çok ii belirleniyor ısıyla çünkü yumurtlama zamanı.

Anaaammm ... Sayfada hiç faaliyet yok yav...

Kizlar bende birazdan çikicam.. Hepinizi çok öpüyorum.. Bayraminiz mübarek ve hayirlara vesile olsun...

Umarim bu bayram en güzel hediyemizi hayirlisi ile rabbim olmayanlara verir..

ayy ben burdayım ama
özgülcüm bi tek sen varsın heralde
nasılsın kuşum
bugün benim yumurtlama günüm
çalışıcaz bakalım
ısını ölç ilsu geç kalmadın kuşum
sende ölç özgül yaaa
adet yaklaştıkça iyi oluyor yumurtlama zamanını biliyorsun
hani adetin geçmeti mi geçmedi mi anlarsın
bugün benim akıntım geldi hani o uzayan çok sevindim

yaprakcığım o akıntı için edişe etme eğer kötü bir koku yoksa
kaşınmıyorsa ilaçlardan olabilir cnm ben günde ,ikikez çamaşır çıkarıyorum
progesteron jelinde katkısı ile tabii.........

bende bugün gittim doktora gördüm kalbini ama sesini duyamdık çok küçük dedi...2 hafta sonra gidecez...o zaman duyarızz inş............bu arada ikizler

hayrılı olsun dırımcım ikizlerin olacakmış .
2 hafta sonrasında da kalp atışlarını pır pır duyarsın inşallah

günaydın canlarımmmmmmmmmm
nabersiniz bakalım
cimbomuum tatile gidecekti çıkmıştır sanirim
yumurtlaman olacak demekki bitanem kaçırmamışsındir insallah günlerini

Amin canım.........

Arkadaslar anlaşılan bugun kimsenin gireceği yok...
Şimdiden herkesin bayramını kutlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…