Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

kızlar bir süredir giremedim kusura bakmayın. kendimi iyi hissetmiyorum. o yüzden genelde yatıyorum. bugün sizlerin bayramını kutlamak için girmek istedim.
dırımcım hayırlı olsun ikizlerin. kalp atışlarını da duyarsın inşallah yakında. o bahsettiğim akıntılar bende arada bir oluyor. ilaçlardan veya hormonlarla alakalı sanırım. inşallah bir problem yaşamam.
kızlar sizlerin de yumurtlama günleriniz, umarım değerlendiriyorsunuzdur. bayramda da çalışmalara devam.
dilekcim bugün de tam gaz çalışıyor sanırım. tatilde bol bol dinlenin.
ben hepinizin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutluyorum, her gününüzün bayram sevinci içinde geçmesini diliyorum.

yaprakcım canımmmmmmmmmmmmmm
bi tek sen varsın herlade nasılsın bitanem
niye iyi hissetmiyorsun bitanesi
miden mi gülüm
dün çok aklıma geldin
acaba ne yapıyor diye
ilsuyla msn de görüştük çıkıyor o da iş yerinden
özgülde yok herlade
dilekcim de yok kaç gündür
sadece ikimiz varız heralde
ama sen kötüysen yat dinlen güzeller güzelim

herkese mrb arkadaşlar aklım hep sizde eşim yurt dışındaydı bende annemde kaldım onlarında netinde problem vardı giremedim ..............

Yapraknil canım kalp atışlarını duymana çok sevindim allahım devamı hayırlısı ile getirsin, sana söylemiştim miden kötüymüş bunlar güzel gelişmeler ama daha yenisin be tam 2,5 ay çektim daha yeni yeni düzeldim 1 haftadır yemeye başladım yani inşallah sen benim kadar çekmezsin tatlım akıntı konusuna gelirsek hiç dert etme rengi koyu kahve veya kırmızıya yakın deilse sorun deil yeşil akıntın olur ilk 2,5 ay kadar bende oldu halada var bunlar normal kafana takma ..

Adaşım canım beni merak etmişsin güzel arkadaşım iyiyim ben yiğeninde iyi hep senin için dua ediyoruz yumurtlama günlerinde olmalısın bugünlerde bu ay senden de iyi haberler bekliyorum canım hayırlısı ile .....

İlsu tatlım sende iyisindir umarım çalışmalara başlayacakmışsın canım hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyorum canım arkadaşım....

Aysimaa pek bağlanmıyorsun sanırım canım sende kendine çok iyi bak ...

Kızlar mübarek ramazan bayramınızı kutlar hepiniz için hayırlara vesile olmasını dilerim .. bu mübarek günlerde hepimizin tüm duaları kabul olur inşallah.

kizlar merhba yeniden bayraminizi tebrik edeyim dedim sayfanizida ilk sayfaya tasiyayim sanirim herkes bayram ziyaretinde kimseler yok.Burda bayram seyran filan olmuyo normal bi gün bayramlasmada yok tabi ben genede baklava yaptim .
Kimler hamis görüsmeyeli bilmiyorum ama allah sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin.
Bende bi degisiklik yok bebis filan yok yani bu ay sonu doktorumla kontrolum var bakalim ne karara varicaz.Cok korkuyorum ama cesaret ederde yeniden denersem araniza gelirim gene.
Iyi bakin kendinize özellikle havalar sogumus ayaklarinizi ve belinizi sicak tutun üsütmeyin herseyin ilk sebebi bu maalesef.

arkadaslarım neredesiniz yahuuu
enazından özgül gelirdi bgn diye düşünüyorum
pazartesi günü inş toplanırız tekrardan
ben buaydan hiç mi hiç umutlu değilim bayram ve eşimin hasta olması sebebiyle 13-14-15 hep boş geçti .
gerçi bu ay yumurtlamamışım gibi geliyor birde .o uzayan akıntım hiç olmadı .
inş öbür ki aya , yine de Allah'tan ümit kesilmez. Hayırlısı ...

günaydın kızlar, hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun.

ilsucum valla ne desen haklısın. sayfa çok boş kalmış. senin tatil nasıldı. umarım iyidir. çalışma günlerini boş mu geçtin. olsun yaptığın kadarı yeterlidir belki belli olmaz bu işler. dilekle, özgül ne yaptı acaba. dilekcim tatildeymiş, çok güzel geçiyormuş tatili.
bugün gelirmi acaba.
ben bayramda biraz gezdim ama sonra çok ağrılarım oldu ve hafif lekelenmem oldu. kötüydüm yani. eşim hastaneye götürdü. ama onların hast. de kadın doğum ünitesi yok. sadece serum falan takıldı. yattım dinlendim. şu an ağrılarım devam ediyor ama bu haftalar için normalmiş sanırım. bilmiyorum biraz moralim bozuldu tedirginim. perş. dr a gidicem bakalım ne diyecek. bulantılarım da devam ediyor. doğru dürüst bişey yiyemiyorum. o yüzden siteye pek giremiyorum ya. inşallah en kısa zamanda düzelirim.

ilsu ...yaprakcığım merhaba bende çok fenayım bayram vs.hak getire sürekli kusuyorum
yemek adına birşey yiyemiyorum..bir dilim ekmeği yutamıyorum...yediğim yerşeyi 10.dk.sonra çıkarıyorum ......acilen doktora gittim c.tesi muayne etti bebeklerin çok iyi dedi ama kusma olayına serum takacam yatacaksın dedi.ogünde iyiydim hayır istemiyorum dedim....ilaç yazacam ama mucize bekleme dedi...ve hala günde 5 kere kusuyorum haftaya p.tesi gidecem kontrole bakalım ne olacak...

hepinizi öptümm....

canım hoşgeldin ve artı çok geçmiş olsun .lekelenme derken kahverengi mi ?
canım bebeğin sağlıklıdır bence hormonların işbasında baksana :)))ama yine de muhakkak kontrole git.
Allahtan evdesin uzanıyorsun ya calışsan falan hiç çekilmez olur .
ben sizleri çok özledim gereçktende. kaç gündür giriyorum kimse yok.
yaprakcım çok fazla calışamadık gerçi ben hangi gün yumurtladığımı bile anlamadım belki de hiç yumurtlamadım

dırımcım hoşgeldin canım sende .
bulantılar sende şiddetli olur 3 canlısın :))) bebeklerinin kalp atışlarını duyabildin dimi canım.
yine de sen kullan ilacları mucize bile yaratmasa hafifletir enazından .

dilek napmış yaprak ya inş calışmaları aksatmamışstır. inan kendimden çok bu ay onun hamiş kalmasını istiyorum.

sağol canım hoşbulduk.
lekelenme tam kahverengi değildi ama turuncu gibiydi. yani elmayı soyarsın belli bir süre kararma gibi olur ya öyle gibi. çok korktum. eşime gösterdim o çok önemli olmadığını söyledi. devam ederse dr u ararız dedi. şu an 2-3 gündür yok çok şükür ama sarımsı afedersin sümük gibi akıntım oluyor arada o yüzden huzursuzum işte. çok korktum. perş kontrole gidicem zaten inşallah bebişim iyidir, büyümüştür. evet canım dediğin gibi evde olmak çok büyük avantaj ama bu sefer de insan kendini çok dinliyor. çalışırken en azından bişeylerle uğraşıyorsun, vakit çabuk geçiyor. yani ikisinin de avantajı da var dezavantajı da.
canım evet ramazan, bayram falan derken sayfa çok boş kaldı. gerçi benim şu problemler olmasa daha sık gelirim ama bazen çok kötü oluyorum gözüm bişey görmüyor. bulantı ağrı falan derken yatıyorum yani. iklimsu da gelmiyor ya. gelse ona sorarım bu durumlar normalmi diye. onun da 7. haftada lekelenmesi oldu diye biliyorum. ama sonra geçti. inşallah bende de birdaha olmaz. canım inşallah sende bu ay tutturursun. çok çalışmak önemli değil zaten doğru zamanı yakalamak önemli. inşallah yakalamışsındır. olmazsa da öbür aya inşallah. moralini bozma sakın.

dilek napmış yaprak ya inş calışmaları aksatmamışstır. inan kendimden çok bu ay onun hamiş kalmasını istiyorum.

canım valla dilekle çok da görüşemedik. arife günü bana mail atmış ama ben de o gün bakmadım dolayısıyla cevap yazamadım. ama o çalışmış. ısılardan falan bahsediyordu. geç farkettim diye üzüldüm. keşke o gün hemen cevaplasaydım.
ama bayramda mesajlaştık, tatili çok güzel geçiyormuş, çok sevindim onun adına. tatil dönüşü süpriz yapar inşallah bize. ne zaman dönecek ama onu bilmiyorum.

canım akıntılar hamilelikte çoklaşır zten hiç endişe etme .kuruyunca da renki koyulaşır .
o yorgunluklarında bulantıdan kaynaklanıyordur bence .
iklimsunun 5 veya 6. haftasında olmuştu lekelenmesi .
ben ısımı bi kenara not ettim samira iyi anlıyormuş ona sordum yumurtlamamışsın gibi görünüyor dedi.bende ısıdan yola çıkarak öyle düşünmüştüm zaten:)))kist oldu ozaman yine yaprak napım canım dr a mı gidiyim dersin ?ama adetlerimi de çok düzenli görüyorum

canım seninkiler ikiz olduğu için şikayetlerin bize göre daha çok olur tabi. ilk aylar zor canım ya. inşallah hayırlısıyla atlatırız. bebişler iyi ve sağlıklı olsun da bizler herşeye katlanmaya razıyız.
canım ben de doğru dürüst bişey yemiyorum diyebilirim. sabahları hatta öğlenleri de tuzlu krakerle midemi yatıştırıyorum akşam da normal zamanda yediğimi yemeğin dörtte biri kadarını ancak yiyorum. meyve suyu içiyorum. şu ara su, süt falan içemiyorum ama ilerleyen zamanlarda telafi ederim inşallah. dr bana bitki çayı da kesinlikle içme dedi. etkisi tam bilinmiyormuş. o yüzden içmiyorum. meyve olarak sadece muz yiyorum. birde hiç faydalı olmayan belki de zararı olan bir yiyeceğe dadanmış durumdayım hamburger. lise dönemlerimden beri yediğimi hatırlamam ama bu günlerde dadandım resmen ana yemeğim oldu. inşallah zararı yoktur. hergün yemesem de 3-4 günde bir yiyorum.
canım ben mide bulantısı için ilaç kullanıyorum arada ama açıkçası pek bişey farketmiyor diyebilirim. sadece biraz yatıştırıyor. bana metpamit diye bir ilaç verdi dr. sen de ilaç kullanıyormusun. ama canım bak çok kusuyorum diyorsun bu da çok sıvı kaybı demektir bence serum taktır kendine gelirsin. ben bayramda 2 tane taktırdım. içine vitamin ve mide bulantısı ilacı da saldılar.2-3 gün kendime geldim ama dün ve bugün bulantım yine var. sen de taktır. yoksa çok halsizleşirsin. serumun hiç zararı yok. öyle olsa dr lar takmaz zaten. kendine dikkat et.

ay inşallah normaldir canım ya. evet dediğin gibi kuruyunca renk koyulaşıyor. o zaman daha da panik oluyorum. şu an günlük ped kullanmaya başladım. daha iyi oluyor öyle.

canım ya dileğe de söylüyorum şu ısı işi sizi strese sokuyor ya. ölçmeyin boşver. hem neden kist olsun canım ya. olurmu öyle şey. sen de öyle sık sık kist olacak bir sorun yok ki. pko değilsin ya da benzer bir sorunun yok. evham yapma. yumurtlamışsındır bence. hem senin ilk ayın dileğin de 2. o yüzden birkaç ay olmaması normal. ben 5 ay bekledim biliyorsun ümidi kesmiştim artık, tedaviye başlayacaktım biliyorsun ama dr lar da hiç problem olmasa bile 5-6 ay olmaması normal diyor yani onlara göre sabırsızız biraz. ama bizler için de kolay değil. her ay yeni bir umut olmayınca da hüsran. inşallah en kısa zamanda olur canım.

canımsın.. teselli oldun bana gerçekten de ...
16. gün böyle sanki adet olacakmış gibi ağrım oldu 17. günde çok uzayan bir akıntım wc de geldi ..acaba ozaman olmuş olabilir mi yaprakcım? ısıya göre yumurtlama görünmüyor ama ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…