- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #4.461
günaydın kızlar, hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun.
ilsucum valla ne desen haklısın. sayfa çok boş kalmış. senin tatil nasıldı. umarım iyidir. çalışma günlerini boş mu geçtin. olsun yaptığın kadarı yeterlidir belki belli olmaz bu işler. dilekle, özgül ne yaptı acaba. dilekcim tatildeymiş, çok güzel geçiyormuş tatili.
bugün gelirmi acaba.
ben bayramda biraz gezdim ama sonra çok ağrılarım oldu ve hafif lekelenmem oldu. kötüydüm yani. eşim hastaneye götürdü. ama onların hast. de kadın doğum ünitesi yok. sadece serum falan takıldı. yattım dinlendim. şu an ağrılarım devam ediyor ama bu haftalar için normalmiş sanırım. bilmiyorum biraz moralim bozuldu tedirginim. perş. dr a gidicem bakalım ne diyecek. bulantılarım da devam ediyor. doğru dürüst bişey yiyemiyorum. o yüzden siteye pek giremiyorum ya. inşallah en kısa zamanda düzelirim.
ilsu ...yaprakcığım merhaba bende çok fenayım bayram vs.hak getire sürekli kusuyorum
yemek adına birşey yiyemiyorum..bir dilim ekmeği yutamıyorum...yediğim yerşeyi 10.dk.sonra çıkarıyorum ......acilen doktora gittim c.tesi muayne etti bebeklerin çok iyi dedi ama kusma olayına serum takacam yatacaksın dedi.ogünde iyiydim hayır istemiyorum dedim....ilaç yazacam ama mucize bekleme dedi...ve hala günde 5 kere kusuyorum haftaya p.tesi gidecem kontrole bakalım ne olacak...
hepinizi öptümm....
canım hoşgeldin ve artı çok geçmiş olsun .lekelenme derken kahverengi mi ?
canım bebeğin sağlıklıdır bence hormonların işbasında baksana :)))ama yine de muhakkak kontrole git.
Allahtan evdesin uzanıyorsun ya calışsan falan hiç çekilmez olur .
ben sizleri çok özledim gereçktende. kaç gündür giriyorum kimse yok.
yaprakcım çok fazla calışamadık gerçi ben hangi gün yumurtladığımı bile anlamadım belki de hiç yumurtlamadım
dilek napmış yaprak ya inş calışmaları aksatmamışstır. inan kendimden çok bu ay onun hamiş kalmasını istiyorum.
ilsu ...yaprakcığım merhaba bende çok fenayım bayram vs.hak getire sürekli kusuyorum
yemek adına birşey yiyemiyorum..bir dilim ekmeği yutamıyorum...yediğim yerşeyi 10.dk.sonra çıkarıyorum ......acilen doktora gittim c.tesi muayne etti bebeklerin çok iyi dedi ama kusma olayına serum takacam yatacaksın dedi.ogünde iyiydim hayır istemiyorum dedim....ilaç yazacam ama mucize bekleme dedi...ve hala günde 5 kere kusuyorum haftaya p.tesi gidecem kontrole bakalım ne olacak...
hepinizi öptümm....
canım akıntılar hamilelikte çoklaşır zten hiç endişe etme .kuruyunca da renki koyulaşır .
o yorgunluklarında bulantıdan kaynaklanıyordur bence .
iklimsunun 5 veya 6. haftasında olmuştu lekelenmesi .
ben ısımı bi kenara not ettim samira iyi anlıyormuş ona sordum yumurtlamamışsın gibi görünüyor dedi.bende ısıdan yola çıkarak öyle düşünmüştüm zaten:)))kist oldu ozaman yine yaprak napım canım dr a mı gidiyim dersin ?ama adetlerimi de çok düzenli görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?