Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım sanki geç yumurtlama olmuş gibi. uzayan akıntı da bunu gösteriyor bence. değerlendirmişsindir umarım. ama şu ısı işine takılma ya. çok yanıltıyor. hem de stres yapıyor insan. inşallah olmuştur canım ya.

karnımın ağrıdı gece oldu. uzayan akıntıdan 13-14 saat önce yani .
eğer gerçekten de yumurtlamam olmuşsa tutar inş .
bugun nette okudum sperm 72 saat yumurta 12-24 saat yasıyormuş .

cnm bugün birkere kustum daha olmadı ama bulantım var tutuyorum kendimi yatıyorum bide sürekli halim yokkk...bu hafta geçsin p.tesi dok.gidecem bakalım ne diyecek ...çokda yazamıyorum cnm öptüm lekeyide çok düşünme 7 haftalarda olurmuş cnm

good morning ...........
özgül ve derya siz nerelerdesiniz işinizin basına geçmediniz mi halaaaaaa:)))

yaprakcım ,
lekelenme demiştin ya.gebelerde 2. adet döneminde lekelenmeler oluşabilirmiş çok önemi yokmuş .sende şuanda 8 bucuk haftalıksın tam adet dönemin yani .bu konuda bilgilendirmek istedim seni .

herkese mrb arkadaşlar sizleri çok özledim zaten pek hareket yok sayfada kış gelsin daha yoğunlaşır ...
Yapraknil canım lekelenmeyi takma ilsunun dediği gibi benimde 5,5 haftalık iken oldu iki kez ama bir daha yaşanmadı tatlım sende dert etme bunlar bunlar önemli olan renginin çok kırmızı olması ve çok kanaman olması gerisi normalmiş bazı kadınların doğuma kadar oluyormuş ... gelelim mide bulantılarına sana emiştim iyi günlerin değerlendir diye bak sende benim gibi oldun yiyemiyorsun benimki 4 aylık olacak ben hala ara ara kusuyorum midem kötü yani ama daha iyyim tabii ilk haftalara göre şimdi aza az da olsa yiyorum daha yeni 1,5 kilo aldım verdiklerimi anca aladım yani bende pek yiyemiyorum bende perşembe bir daha gideceğim doktora bakalım
İlsu tatlım canım arkadaşım nasılsın bitanem yine kist diye yazmışsın kızdım sana kendi kendine seneryo yazma benimde bu hamile kaldığım ay ısım çok yükselmemişti yani bunlar biraaz yanıltır hemen sıkıntı yapma canım ilk ay olması zor biliyorsun zaten %25 şansının var ben zaten çok umutluyum sen ve dilek ten siz çok yakında müjdeli haberi vereceksiniz biraz sakin ve sabır canım güzel arkadaşım

hoşgeldin canım,özlettin kendini .dediğin gibi çok boş şu günlerde sayfamız girip girip bakıyorum birileri yazmış mı acaba diye şimdi seni gördüm çok sevindim. ay canım 4. ayına gireceksin ve bulantılarının devam etmesi kötü .bu gidişle sen son aylarda kilo alacaksın sanirim .55 le doğuma girmeyesin:)))
sağol güzelim inş dediğin gibi dilekciğimle fazla beklemeyiz. sen forteli yumurtlama gününden kaç gün sonra yapmıştın canım? gerçi bu aydan pek umutlu değilim 12. gün ve 16. gün oldu sadece... ama çokta takmıyorum kafama acıkcası ..

buarada oğluşuna ne isim takacaksınız karar verdiniz mi

selam kızlar, bugün gelemedim ya kusura bakmayın.
birkaç gündür eşim gripti, sanırım bana da geçti. çok halsizlik var, boğazım falan yanıyor o yüzden giremedim. sayfada çok boş kalmış ya.
ilsucum sanırım 2. adet dönemime denk gelen tarihlerdi haklısın. inşallah birdaha olmaz.
iklimsu da gelmiş. canım sen de çok az geliyorsun. şikayetlerin devam ediyor demek. oğlun yaramaz mı olacak nedir. aman sağlıklı olsun da yaramazlık da yapacak tabi.
dilekcim daha dönmemiş herhalde. özlem de iyice unuttu bizi. ben biraz kendimi toparlasam daha sık gelicem inşallah.

canım senin özrün var tamam kabul ettik:)) de kimse gelmiyor ki artık kendi kendime bişiler yazıorum işte bende .
limonu ılık suya sık içine bal karıştırıp iç .çok iyi geliyor. ben 2 kere grip olmaktan öyle kurtuldum .hemde doğal biş icanım zararı olmaz sana. çok geçmiş olsun acil şifalar

sağol canım tavsiyelerin için. denerim. ama limon biraz asitli iyice midemi bulandırmasın. bide kanı sulandırıyor falan diyorlar ama zararı olmaz ya. c vitamini sonuçta.
canım valla ne desen haklısın. şakır şakır yazıştığımız günleri bende özledim ya. inşallah en kısa zamanda toplanır herkes. ben biraz daha iyi olsam seni yalnız bırakmam canım.

senin sağlığın daha önemli.
öyle halsizken nasıl gireceksin ki
genel olarak ama kk de yavaslıktan ötürüde pek giriş yok,eskiden daha faal gibiydi .canım bikere kullanmayla sulanmaz sanirim kanın .

Kizlarrr ben geldim herkese günaydin... Biraktiğim yerden okudum ... Yaprakciğim canim ya midesi bulaniyor... Keşke bizimde olosa bizimde bulansa değilmi dilek ve ilsu.... Ilsu tek kalmişsin canim.. Dilek gelememiş... Umarim iyidir.. Bu ay bize müjde verir....
Ben p.tesi başladim mesi ye ama net yoktu pek çalişamadim tabi sizden de haber alamadim.. Ama hep aklim sizde idi... Boşlukta gibi oluyor insan aliştiği bir şey olmayinca....

Vallahi bu ay bende umutlu değilim ilsu... Sanirim yumurtlamayi takip edemedim ve denk gelmedi..aman artik oluruna birakicam ne zaman olursa diyorum .. Ama adet yaklaşinca umutlaniyorum olunca yikiliyorum geçince umutlaniyorum.. Böyle kisir bir döngü bu iş... Hayirlisii

Hoşgeldin canim bende umutlu değilim gerçi .. Ama yine de insanin içinde bişeyler kipirdiyor
bayrama denk gelmesi calişmalari aksatti:))

kızlar ne haber,
özgül hoşgeldin cnm.
benim bugünlerde karnımda ağrı oluyor ya. rahimde genişleme falan olduğu içinmi ki. gece doğru dürüst uyuyamadım. yarın kontrole gidicem, inşallah güzel haberler vermek nasip olur. yarın akşamüstü gidicem ancak cumaya haber veririm kızlar.
sizler nasılsınız. özgülcüm ne havadislerin varmış anlat bakalım, ilsucumla beni merakta bırakma.
iklimsu nerdesin canım ya. bu ağrılar normalmi, sende de 8.-9. haftalarda olmuşmuydu. gelde bilgilendir beni biraz. korkuyorum ya. Allah korusun bebeğimi de beni de.

tatlım benimde 7-8. haftada rahmim çok kasııyordu dr normal demişti büyüyor bebek demişti .onun için endişe etme sakın.
benim adetim öünümzdeki hafta carsamba gibi güzelim ,umutsuzum ama yine de bekliyorum.

sağol canım ya, bakalım yarın dr bana ne diyecek. inşallah sorun yoktur ve herşey yolundadır.
canım sen de umutsuz olma az kalmış, hadi hayırlısı. inşallah meleğin yol çıkmıştır. dileğin senden daha önce sanırım. ondan da süpriz bekliyorum bu ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…