- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #4.481
canımsın.. teselli oldun bana gerçekten de ...
16. gün böyle sanki adet olacakmış gibi ağrım oldu 17. günde çok uzayan bir akıntım wc de geldi ..acaba ozaman olmuş olabilir mi yaprakcım? ısıya göre yumurtlama görünmüyor ama ...
canım seninkiler ikiz olduğu için şikayetlerin bize göre daha çok olur tabi. ilk aylar zor canım ya. inşallah hayırlısıyla atlatırız. bebişler iyi ve sağlıklı olsun da bizler herşeye katlanmaya razıyız.
canım ben de doğru dürüst bişey yemiyorum diyebilirim. sabahları hatta öğlenleri de tuzlu krakerle midemi yatıştırıyorum akşam da normal zamanda yediğimi yemeğin dörtte biri kadarını ancak yiyorum. meyve suyu içiyorum. şu ara su, süt falan içemiyorum ama ilerleyen zamanlarda telafi ederim inşallah. dr bana bitki çayı da kesinlikle içme dedi. etkisi tam bilinmiyormuş. o yüzden içmiyorum. meyve olarak sadece muz yiyorum. birde hiç faydalı olmayan belki de zararı olan bir yiyeceğe dadanmış durumdayım hamburger. lise dönemlerimden beri yediğimi hatırlamam ama bu günlerde dadandım resmen ana yemeğim oldu. inşallah zararı yoktur. hergün yemesem de 3-4 günde bir yiyorum.
canım ben mide bulantısı için ilaç kullanıyorum arada ama açıkçası pek bişey farketmiyor diyebilirim. sadece biraz yatıştırıyor. bana metpamit diye bir ilaç verdi dr. sen de ilaç kullanıyormusun. ama canım bak çok kusuyorum diyorsun bu da çok sıvı kaybı demektir bence serum taktır kendine gelirsin. ben bayramda 2 tane taktırdım. içine vitamin ve mide bulantısı ilacı da saldılar.2-3 gün kendime geldim ama dün ve bugün bulantım yine var. sen de taktır. yoksa çok halsizleşirsin. serumun hiç zararı yok. öyle olsa dr lar takmaz zaten. kendine dikkat et.
canım senin özrün var tamam kabul ettik:)) de kimse gelmiyor ki artık kendi kendime bişiler yazıorum işte bende .
limonu ılık suya sık içine bal karıştırıp iç .çok iyi geliyor. ben 2 kere grip olmaktan öyle kurtuldum .hemde doğal biş icanım zararı olmaz sana. çok geçmiş olsun acil şifalar
tatlım benimde 7-8. haftada rahmim çok kasııyordu dr normal demişti büyüyor bebek demişti .onun için endişe etme sakın.
benim adetim öünümzdeki hafta carsamba gibi güzelim ,umutsuzum ama yine de bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?