- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #4.501
sağol canım ya, bakalım yarın dr bana ne diyecek. inşallah sorun yoktur ve herşey yolundadır.
canım sen de umutsuz olma az kalmış, hadi hayırlısı. inşallah meleğin yol çıkmıştır. dileğin senden daha önce sanırım. ondan da süpriz bekliyorum bu ay.
Hoş bulduk yaprak... Hiç endişe etme rahmin büyüyor ondan.. Korkma...
He he.. Eltim in hamileliği netleşti... Bayram gezmesine giderken kaynim eltim ve kaynanam araçta eşimi bekliyoruz eltim dediki canim kola istiyor kaynim da çocuğu kolakolik edicen demezmi... önce duymazdan geldim sonra bi öndüm eltime direk yüzüne sen hamilemisin dedim dondu kaldi cvp veremedi.. Ne ya dedim herkes de imalar kimse bana bişey demiyor. Niye sakliyonuz dedim.. Kaynimda soğuk bi şekilde yoo saklamiyoruz ne sakliycaz derken kaynanam ona sus işereti yapti.. Bende baksan annem bile sus diyor .. Hayirli uğurlu olsun dedim niye sakliyonuz kaynanam elimi sikti allah sizede versin demezmi... Kendim sanki onlarca yildir kisirmişimda eltimin bende önce çocuğu olmuş gibi hissettim(
Hoş bulduk yaprak... Hiç endişe etme rahmin büyüyor ondan.. Korkma...
He he.. Eltim in hamileliği netleşti... Bayram gezmesine giderken kaynim eltim ve kaynanam araçta eşimi bekliyoruz eltim dediki canim kola istiyor kaynim da çocuğu kolakolik edicen demezmi... önce duymazdan geldim sonra bi öndüm eltime direk yüzüne sen hamilemisin dedim dondu kaldi cvp veremedi.. Ne ya dedim herkes de imalar kimse bana bişey demiyor. Niye sakliyonuz dedim.. Kaynimda soğuk bi şekilde yoo saklamiyoruz ne sakliycaz derken kaynanam ona sus işereti yapti.. Bende baksan annem bile sus diyor .. Hayirli uğurlu olsun dedim niye sakliyonuz kaynanam elimi sikti allah sizede versin demezmi... Kendim sanki onlarca yildir kisirmişimda eltimin bende önce çocuğu olmuş gibi hissettim(
dr sana ne diyecek biliyormusun güzel kız
aaa aşkolsun yaprak hn o ağrılarınız meleğiniz büyüdüğü için rahminiz kasılıyor diyecek
kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn öpüyorum seni güzel annem
stres yapma ne olur bebeğim azcık rahat ol ben seni çok iyi anlıyorum da :1hug:
iyi cevabını vermişsin canım, hani kimse bilmesede sana söylemeseler neyse dicem ama ..
hiçte öyle hissetme kendini gebe kalabiliyorsun canım bak onu biliyorsun.
bu tip şeylere he de geç kulaklarını tıka
canım bak
bu eltin -tatlicadiarzu-
bu kaynın :1ninca:
bu kaynanan :1shok:
bu da sennnnnnnnnnn:CüvCüv:
süper bi konuşma yapmışsın aferim güzelim benim dök eteğindeki taşları
bu da benden hepsineklava:
bak ben geldimmmmmmmmmmmmmm
gel bi sarılalım :1hug:
ben de isterim ben de.:1hug:
ayy pes yani o akrabanıza yaaa
gerçekten fıstıkım cahillik çok kötü bitanem
tatilin çok güzeldi bitanem çok çok yaralıydı
ama maalesef beklenen den kısa sürdü her güzel şey gibi
aman neyse iş olsun da işimizin başında olalım di mi
evet çalışmalarımı yaptım adetimi bekliyorum bitanem senin tüm bu
endişelerinde tamamen anne adayı olmandan ve duyduğun büyük sorumlulukdan canım benim
kızlar ne haber,
özgül hoşgeldin cnm.
benim bugünlerde karnımda ağrı oluyor ya. rahimde genişleme falan olduğu içinmi ki. gece doğru dürüst uyuyamadım. yarın kontrole gidicem, inşallah güzel haberler vermek nasip olur. yarın akşamüstü gidicem ancak cumaya haber veririm kızlar.
sizler nasılsınız. özgülcüm ne havadislerin varmış anlat bakalım, ilsucumla beni merakta bırakma.
iklimsu nerdesin canım ya. bu ağrılar normalmi, sende de 8.-9. haftalarda olmuşmuydu. gelde bilgilendir beni biraz. korkuyorum ya. Allah korusun bebeğimi de beni de.
günaydın kızlar.. hayırlı günlerimiz olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?