Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Hoş bulduk yaprak... Hiç endişe etme rahmin büyüyor ondan.. Korkma...

He he.. Eltim in hamileliği netleşti... Bayram gezmesine giderken kaynim eltim ve kaynanam araçta eşimi bekliyoruz eltim dediki canim kola istiyor kaynim da çocuğu kolakolik edicen demezmi... önce duymazdan geldim sonra bi öndüm eltime direk yüzüne sen hamilemisin dedim dondu kaldi cvp veremedi.. Ne ya dedim herkes de imalar kimse bana bişey demiyor. Niye sakliyonuz dedim.. Kaynimda soğuk bi şekilde yoo saklamiyoruz ne sakliycaz derken kaynanam ona sus işereti yapti.. Bende baksan annem bile sus diyor .. Hayirli uğurlu olsun dedim niye sakliyonuz kaynanam elimi sikti allah sizede versin demezmi... Kendim sanki onlarca yildir kisirmişimda eltimin bende önce çocuğu olmuş gibi hissettim (

iyi cevabını vermişsin canım, hani kimse bilmesede sana söylemeseler neyse dicem ama ..
hiçte öyle hissetme kendini gebe kalabiliyorsun canım bak onu biliyorsun.
bu tip şeylere he de geç kulaklarını tıka

dr sana ne diyecek biliyormusun güzel kız
aaa aşkolsun yaprak hn o ağrılarınız meleğiniz büyüdüğü için rahminiz kasılıyor diyecek
kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn öpüyorum seni güzel annem
stres yapma ne olur bebeğim azcık rahat ol ben seni çok iyi anlıyorum da :1hug:

ay canım ya sinir oldum inanki. kaynana heryerde kaynanalığını belli ediyor işte. oysa eltine ne kadar yakınsa sana da o kadar yakın olmalı. çünkü ikinizde oğlunun eşisiniz. yani ne demek sus işareti yapmak ya. hani belki üzülmeyesin diye öyle yapmıştır diyeceğim ama eninde sonunda öğrenmeyecekmisin. sanki eltinin çocuğunda gözün kalacak nazarın değecek diyemi endişe yaptı. sen kısır değilsinki. daha yeni düşük yaptın ve düşükten sonra zaten dr lar korunma veriyor. hemen olması da çok iyi değil diyorlar bunlar sanki bunu bilmiyormu. cahillik işte. boşver takma. benim eşimin de öyle birkaç tane cahil akrabası var. eltim bunlara söylemiş benim hamile olduğumu, bayramda gittik, kapıdan çıkarken kadın bana ne dese beğenirsin. hamilemisin sen evet dedim. hayırlı olsun dedimi demedimi bilmiyorum o kadar da kötü düşünmek istemiyorum belki de demiştir. aman dikkat et senin yaşında riskli olur gençliğe benzemez falan filan. delimidir nedir. sanki ben 40-45 yaşındayım. ki o yaşlardakiler bile çatır çatır doğuruyor. tamam 20 li yaşlardaki gibi rahat olmaz 30 lu yaşlardaki hamilelik ama dr um bile yaşında bişey yok çok normal diyor. eski zamanlardaki gibi değilki şimdi. 18-20 yaşında evlenip hemen çocuk doğurmuyor insanlar. evlenmeleri zaten 25-30 u buluyor. çoğu kişi 1. çocuğunu olmasa bile 2. sini 30 lu yaşlarda doğuruyor artık. sinir oldum ya. bayram olmasa ben ona çok laf söylerdim ama hadi bayram diye bide kapı ağzında tartışmayalım dedim. ne kadar ayıp ya insan öyle dermi. inşallah sağlıklı olarak kucağına almak nasip olur, korkma falan der. ay şu insanlar çok cahil ya, lafını sözünü hiç bilmiyor. ne yapacaksın, idare etmek lazım.

canım bak
bu eltin -tatlicadiarzu-
bu kaynın :1ninca:
bu kaynanan :1shok:
bu da sennnnnnnnnnn:CüvCüv:
süper bi konuşma yapmışsın aferim güzelim benim dök eteğindeki taşları
bu da benden hepsine klava:

canım benim hoş geldin, şeref verdin. gözlerimiz yollarda kalmıştı valla. gözümüz gönlümüz aydınlandı.
canım biliyorum fazla endişeliyim belki ama huy işte. inşallah öyle der canım ya. eşim de öyle tahmin ediyor zaten de. dün gece inanırmısın gece 3 te uyandım. abartısız 1.5-2 saat hep ağrıdı karnım. eşim de yoktu. çok endişelendim. sabaha doğru dalmışım. bugün pek yok çok şükür. hiç yemek yiyemiyorum nerdeyse acaba bağırsaklarımmı kurudu diyorum töğbe yarabbim. iyice kafayı yedim ben dimi. şu bebişi sağ sağlim bir dünyaya getirsem daha ne isterim. eşim de dalga geçiyor o zamanda ay ateşi var, ay gazı var, uyudumu, doydumu diye senin endişen bitmez diyor haklı aslında da bilmiyorum bakalım inşallah zamanla alışırım. Allah sağlıklı olarak kucağıma almayı da nasip etsin inşallah.
sen nasılsın canım, tatilinin çok iyi geçtiğini biliyorum, çalışmalarını da tamamlamışsın. adet gününe de çok az kaldı ve inşallah olmayacaksın bu ay ve bebişin sana karnının içinden merhaba diyecek.

Ay bombom çok komiksin süpersin güldürdün beni... Canim allah büyük bu ay hamile kalirmişiz ne güzel olur....

Man takmiyom ii yaptim şimdi çikiyorum bana geliyorlar akşama yemek yapmak gerek evde dağinik ufff.. Maraton başliyor... öptüm sizi güzeller......

canım bak
bu eltin -tatlicadiarzu-
bu kaynın :1ninca:
bu kaynanan :1shok:
bu da sennnnnnnnnnn:CüvCüv:
süper bi konuşma yapmışsın aferim güzelim benim dök eteğindeki taşları
bu da benden hepsine klava:

ay sen çok tatlısın ya. çok güldürdün beni. Allah da seni güldürsün inşallah. kızım bu ne kabiliyet ya, cem yılmaza rakip olursun sen bu kabiliyetle. nerden buluyorsun bu lafları, bravo valla sana.
ama işin aslı çok haklısın. aynen öyle. benden de hepsineklava:

ayy pes yani o akrabanıza yaaa
gerçekten fıstıkım cahillik çok kötü bitanem
tatilin çok güzeldi bitanem çok çok yaralıydı
ama maalesef beklenen den kısa sürdü her güzel şey gibi
aman neyse iş olsun da işimizin başında olalım di mi
evet çalışmalarımı yaptım adetimi bekliyorum bitanem senin tüm bu
endişelerinde tamamen anne adayı olmandan ve duyduğun büyük sorumlulukdan canım benim

ay sorma canım ya eşimin çok bilmiş akrabaları. mübarekler sanki jinekolog. neyse onlar yüzünden sinirimi bozmıycam ama yeri gelince de lafı yapıştırıcam. onlar benim huyumu da biliyorlar ama bile bile yapıyorlar. zaten normal otururken, eşimin yanında falan söyleyemedi, kapı ağzında tam çıkarken, delimidir nedir.

canım kısa da olsa dinlendin, kendine geldin biraz. bayram öncesi çok yorulmuştun çünkü. inşallah bundan sonrada herşey istediğin gibi olur.

canım mrb bitanem tedirgin olma rahim genişlediği için bu tür ağrılar normal kramp şeklinde de olabilir demişti doktor bir problem yok endişe etme bende daha çok bel ağrısı oluyordu o haftalarda ayakta durunca falan herkeste farklı olabilir sen hamileliğinin tadını çıkar canım bende yarın doktora gideceğim akşam üstü seninde güzel haberlerini bekliyor bitanem kaydirigubbakcemile2

sayfamızın gülü , neşesi ,bitanecik arkadasımız cimbomcum gelmiş ,hoşgelmiş .
ya sabah sabah beni gülme krizlerine soktun. özgül için yaptığın yorum için .sen en iyisi bi sit-com da oyna be güzelim yıkarsın ortalığı .
son 3 günün kaldı canım ,inş güzel haberlerini alacağız pazartesi günü .

günaydın kızlar herkeze selamlar benimde 2-3 gün geçti yarın sabah test yapıcam haberlerimi bekleyin dua edin nolur Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı, hayırlı bebişler versin.

elifcim canım yaa ilahi
yok kıss sadece içimden öyle geldi öyle yazdım aslında pek de rahat bi dönemde olduğum söylenemez ama malum sebebden dolayı çok kızdım ben onlara çünkü bi de özgül öyle güzel cevap verince suratları geldi gözümün önüne hani yani

özgülcüm nasılsın cnm

serdicim hadi bakalım dualarımız seninle
bence test yapsan çıkar ama
bu konuda ben cesaretsiz olduğumdan ısrar edemicem fıstık
dilekcim adaşım da gelmiş ama gitmiş neyse iyi olsun da güzel arkadaşım benim
pozitifliğine de hayranım ben onun bu arada işte böyle olmalı yaaaaa
işte beni arkadaşım işte benim adaşım
yaprakım gülüm bugün dr a gidicek yaa o da rahatlıcak bugünden sonra o da pozitif olucak

ama öyle bitanem ya okadar pozitif enerjin var ki bizlere de aşılıyorsun.
bu enerjin bebeğine de yansıyacak eminim çok güzel tatlı bir bebişin olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…