Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

inşallah hamilesindir serdi...hihoyyyt

ilsucum canım benim haftaya cuma 8 gün kaldı....

iyim cimbomum napayım işlerle uğraşıyorum..

hala çalışıyorum kızlar.. olsun napalım pek umut yok .. İlsu gibi yumurtlama günümü anlayamadım pek..:1no2:

yaprakda inşallah güzel haberler getircek bize...:CüvCüv:

kızlar biliyormusunuz bu ay her zaman kinden daha fazla istiyorum hamile kalmayı... senağlama

allahım ne olur hepimiz hamile kalalım bu ay.... lütfeeeennnnn:Saruboceq:

selam kızlar nasılsınız.
benim randevum akşamüstü 18:00 civarı. bakalım ne diyecek sevgili dr um. inşallah bebişim iyidir. sabah çok kötü kustum. bişey de yemiyorum aslında kraker,meyve suyu.
iklimsu gelmiş ve bana moral vermiş canım benim. inşallah ikimiz de hayırlı haberlerle dönücez.
cimbom,ilsu,özgül siz nasılsınız kızlar. inşallah keyfiniz yerindedir.
cimbom canımm inşallah rahatlarım. sana yine msj atarım canım.

hoşgeldin canım.
bu tam 9 haftalık olmuşsun masalalh diyelim
ya kusma boyutuna mı geldin yaprakcım
ee sewgili dr un ne diyebilir masallah çok oynak yerinde durmayan gelişimi güzel bir bebişiniz var annesii...

Dilekom bugun belki bilmek istersin tatlım kabak dolması ve makarna yedim.
kabak bildigin baya uzun hiç ortadan bölmemişler içini oyup doldurmuşlar.
okadar uzun kabağı nasıl oyarda içini doldurursun bilemiyorumnaniknaniknaniknaniknaniknanik

Biz seninle ayni gün adet olduk be güzelim ayın17 si geç değil mi?
ben 15 ekim gibi bekliyorum kırmızıları , inş gelmez ama

canım yaa
yok güzelim biz bugün önce kayınvalideye gidicez ordanda muratın amcasına gidicez ne yazık ki arife günü yengesinin annesi vefat etmişti başsağlığına gidicez allah kalabalık gidicez de amvca da arada kaynıcak işte pek güzel bi akşam olmıcak yani anlıyacağın
kabak dolmasını da çok severim ama ben 2 ye bölüyorum ne yazı kki öyle bütün yapıcak kadar becerikli değilim

hoşgeldin canım.
bu tam 9 haftalık olmuşsun masalalh diyelim
ya kusma boyutuna mı geldin yaprakcım
ee sewgili dr un ne diyebilir masallah çok oynak yerinde durmayan gelişimi güzel bir bebişiniz var annesii...

ay inşallah iyidir bebiş.
canım bende zaman zaman böyle kusma boyutuna geliyordu ama kendimi tutuyordum. bugün artık tutamadım ve çıkardım. insan rahatlıyor ya.

ya kızlar bişey sorucam size dr bana geçen gidişimde mide bulantısı için emedur veya medpamid alabilirsin demişti. bende evde var diye medpamid içmiştim. çok düzenli ve çok fazla kullanmadım. hatta bayramda serumun içine de saldılar ama şimdi başka bir başlıkta bir arkadaş gebelikte kullanılmaması gerekir falan demiş. o zaman dr niye kullanabilirsin dedi. ay içime kurt düştü şimdi. keşke hiç kullanmasaydım. neyse bugün gidince onu da sorayım.
ilsu canım senin arkadaşın da kullanmış sanırım, öyle dediğini hatırlıyorum hatta iyi gelmedi bulantıyı kesmedi falan demiştin. bir zararı olmamış dimi bebeğine. ay şimdi de buna taktım.

canım başınız sağolsun. evet cenaze evleri kasvetli oluyor, insan üzülüyor. Allah gecinden versin.

Allah rahmet eğlesin canım, mekanı cennet olsun inş .
oh yırttın bugun keşke bizi de birileri cağırsa yemeğe çok makbule geçer
bende o koca kabağın içini oyamam sanirim ortadan delerim kesin :))))

özlem yok kıslar dikkat ettiniz mi baya oldu

YOK güzelim bi zararı olmadı. zararlı olsa niye versin ki dr lar .içine kuşku falan düşmesin.
evet ama çok içtiği için vucut alıştı sanirim onunkine tepki vermedi:)))

YOK güzelim bi zararı olmadı. zararlı olsa niye versin ki dr lar .içine kuşku falan düşmesin.
evet ama çok içtiği için vucut alıştı sanirim onunkine tepki vermedi:)))

canım sağol ya içim rahatladı biraz.
gerçi bende de çok işe yaramadı ben de bıraktım zaten içmiyorum ama şimdi o yazıyı okuyunca panik oldum birden. evet dediğin gibi niye versin ki dr.
kızlar ben birazdan çıkıcam, biraz işlerim var. fırsat bulursam girerim yine merak etmeyin. artık haberleri yarın veririm inşallah.

Ay yaprak yaaaa...
Rahat birak meleğini strese sokuyon hep..... Biraz rahat ol.. Düşünme bu kadar...
Güzel düşün herşey güzel olacak.. Boşuna yipraniyorsun...

canım benim ilk üç gün leke geliyor kahverengi
4. gün kan geliyor
benimde aklım karışık acaba lekeyide adetten sayacak mıyız diye
yumurtlamyı hespalamak zor oluyor işte onun için

mrb arkadaşlar herkes burdaymış ama yetişemedim bugün biraz evi toparladım derken geç kaldım ama artık hergün bağlanmaya çalışacağım çünkü oldukça iyiyim sizlerde hepiniz iyisiniz aman iyi olun kızlar zaten ufak tefek şeyler içinde kendinizi üzmeyin ....
kızlar bu ay hepiniizn adet döngüsü yakın hepiniz için çok dua ediyorum allahın izni ile güzel haberlerinizi hayırlısı ile bekliyorum .....
Adaşım pek denk gelmiyoruz ama artık daha sık görüşelim eskisi gibi
Yapraknil canım mepdamit adlı ilacı banada verdi doktor mide bulantısı için ama ben kullanmadım tabii doktorum çok kızdı dediki benim eşimde hamile iken kullandı verilen ilaçların hepsinin fayda zarar ilişkisi gözden geçirilir gayet faydalı bir ilaç ve hiçbir zararı yok dedi kullanmadığıma çok pişman oldum çünkü çok çektim bir daha hamile kalsam kullanırım sende bu kadar düşünme ince ince yiğenime iyi bak onu strese sokma yoksa oklava gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…