Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

hoşgeldin dilekcim. evet artık önceki haftalara nazaran daha sık giriyorsun ..
hepimizin az kaldı adetine bizlere dua et .
dilek bu pazar
ben carsamba
özgül cuma olması gerekiyor ..

gerçi biz dilekle bu ay ısı ölçtük ve hiç bişi anlamadık.sende ölçmüştün sanirim seeninki nasıldı?

Hoş geldin dilek...
Iyi olmana çok sevindim maşlallah tadini çikarirsin artik hamişliğin allah nazarlardan saklasin bütün hamişleri....

Evet ilsunun dediği gibi bizlere dua et canim.. Kabul olmasini diliyoruz.... Hayirlisi olsun..

canım mrb evet sık girmeye çalışıyorum tam anlamıyla mide problemlerim geçmedi ama iadre eder boyuta geldi ....
Ayyyy çok heycanlandım az kalmış hepinize de allahım inşallah hayırlı olur herşey ....
canım bende ısı ölçmüştüm ilk gebeliğimde 36.90 olmuştu ama bu sefer hamile kaldığımda ısım 36.50 den bile yukarı çıkmadı bile , beklenen yumurtlama günleri bile ateşim çok düşük tü bende bu ateş olayı yüzünden hatırlarsan pek umutlu deildim 15.gün ateşim yükselmişti benim normalde 12.gün olması gerek yani sizde pek bu ateşe takmayın canım ateşin değişkenliği gün içinde yorulmandan evin ve ortamın sıcaklığından bile etkilenebilir ben bu ay çok umutluyum ve sizlerler hep dilimdesiniz heycanla bekliyorum güzel haberlerinizi sabretmek beklemekte zor beni hatırlarsan adetime 6 gün kala yapmıştım fortel gebelik testini ve çıkmıştı sonuç sizde o kadar beklemeyin ya en azından adaşım bugün yarın yapsa test çıkar çok heycanlandım artık sık sık girerim

hoşbulduk canım ..... canım eltin ile ilgili yazdığın yazıyı okudum emin ol haytta böyle münasebetsiz insnalar çok neden saklarlar bende anlamam ama sende hamile kaldığında onlara söylemezsin bu ay gerçi sen cevabını vermişsin ama yaptıkları çok ayıp herneyse boşver tatlım

bende iyi sayılırım ama hamilelik uzun bir maraton bulantı geçiyor yanma yanma geçiyor kasılmalar zor yani bide bizim ufaklık biraz yaramaz olcak sanırım teyzesi mide problemlerim pek bitmedi ama rskiye nazaran allahıma şükürler olsun daha iyiyim sadece kilo alamıyorum şimdiye kadar verdiklerimi bile alamadım bakalım bugün doktor amcası söyleyecek beslenebiliyor mu diye aksi olursa serum falan almayı düşünüyorum ..
canım sizler için çok dua ediyorum alahım inşallah dualarımı kabul eder siz herşeyin en iyisine layıksınız

dilekcim bitanem yaa ne güzel dileklerde bulunmuşsun güzel arkadaşım benim
allahım dualarımız kabul etsin artık yaaa
bak 9 ay oluyor nerdeyse

canım sende bugun dr a gidiyorsun yaprakta ...
ah ah bizlerde inş bu heyecanı yaşarız en kısa zaman içinde

minik meleğimiz büyümüş teyzeleri
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şimdi yaprak mesaj çekti herşey çok güzel çok
allahım nazarlardan korusun onları

Günaydin kizlar hayirli cumalar....

Cimbom sağol canim haberin için çok sevindim maşallah yaprak... Bak gördünmü korkma artik birşeyden allahin izni ile meleğin sağlikla büyüyecek....

tşkler bitanem güzzel haberin için.
yaprakcık biz sana demedik miiiiiiiiiiiiiiii
bebişin büyüyorda annesini ondan rahatsız ediyor diye

günaydın arkadaslar buarada:)))

ah bitanem sorma dün hatta bi ara ağrılardan dr a gitmeyi düşündüm.sol kasıığm çok ağrıyıor ve ayni şekilde adet olacakmışım gibi karnımın içi sızlıyor:))) eli kulağında yani adetin ..çokta umutlu değilim bu ay. canımız sağolsun napalım

Herkese günaydın,
dün gittim dr a. Bebiş büyümüş maşallah. Elleri ayakları kafası falan belirginleşmiş. Yavaş yavaş hareket etmeye de başlamış çok mutlu oldum ya. Darısı en kısa zamanda sizlerin başına inşallah.
Ağrılar normalmiş, rahim büyüdüğü içinmiş. Lekelenme ve akıntılar için de normal dedi. Progestan içmeye devam dedi. 12. yada 13. haftada gideceğim birdaha. Nasıl sabrederim bilmiyorum. Zaman geçmiyor çünkü. İkili test falan da iyi çıkar inşallah da içim daha da rahat eder.
Hepiniz inşallah bu ay hamile kalırsınız. Sizler için hep dua ediyorum. En kısa zamanda da olacağına inanıyorum.

VAY BE yaprakcım görüyor musun nerelerden nereye .. bundan 2 ay önce nekadar da karamsardın şimdi ise bebişinin hareketlerini görmeye basladın.sen çok iyi niyetlisin bizim için ettiğin dualar kabul olucak inş .

minik meleğimiz büyümüş teyzeleri
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şimdi yaprak mesaj çekti herşey çok güzel çok
allahım nazarlardan korusun onları

canım benim haber verdiğin için çok sağol. darısı inşallah en kısa zamanda senin ve diğer arkadaşların başına. hep dua ediyorum inanki. inşallah çok beklemeyeceksiniz.

VAY BE yaprakcım görüyor musun nerelerden nereye .. bundan 2 ay önce nekadar da karamsardın şimdi ise bebişinin hareketlerini görmeye basladın.sen çok iyi niyetlisin bizim için ettiğin dualar kabul olucak inş .

evet canım sorma çok karamsardım artık ümidimi kesmeye başlamıştım çünkü iki taraflı sorunlar vardı ama düzeltmek için hep mücadele ettim. eşim de sağolsun o da çok çabaladı. çok dua ettim. hala da ediyorum hem kendim hem de sizler için. çok zor beklemek biliyorum. Allah'ım şu mübarek cuma günlerinin yüzü suyu hurmetine sizlere de en kısa zamanda nasip eder inşallah. hepimize sağlıklı olarak bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.

kızlar eşimin bilgisayrda biraz işleri varmış. o yüzden şimdilik çıkıyorum. ama tekrar girmeye çalışırım. hepiniz bana çok destek oldunuz, çok moral verdiniz çok sağolun. bugünlere kadar gelmemde önce Allah, sonra da eşim ve sizler çok yardımcı oldunuz. Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah.

Evet canimiz sağolsun... 7 gün kaldi banada... Sanki şimdi adet olcam... Belim ağriyor.. Başim ağriyor.. Göğüslerde bir değişiklik yok ordan biliyorum hamile kalmadiğimi ben test yapmamam gerek bile yok.. Bu sefer direk adetimim bekliycem... Aman.. Ilk gebeliğimdeki gibi göğüs uçlarimda acima olursa kendimi hamiş ilan edebilirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…