Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

bu hamişlik belirtileri kişiden kişiye farklılık gösteriyor demekki,benim göğüslerim hiç acımamıştı .benimde sol kasığıma ağrı giriyordu çok .
özgül benimkisi ancak varsa fortel test alsam öyle çıkar o da 20 ytl .beklerim bende adet günümü .

özgül senin özel mesajlasma sistemin kapalı ya ben şimdi sana tarif edeceğim nasıl acılacağını

kadınlar kulubunun griş sayfasında üstte secenekler var ya ana sayfa ,yeni mesajlar v.s. onlardan kontrol panelini tıkla .
kontrol paneli sayfası acılığında sol köşede yer alan ayarlar ve özellilerden seçenekleri düzenleyi tıkla.oradan da özel mesaj sistemi kısmını tıklayıp aktif hale getir ve altta yer alan değişiklikleri kaydete bas .bukadar.

canım arkadaşım benim yaa
hepimiz için nasıl dualar etmiş
o kadar güzel kalpli ki allah da en ümitsiz olduğu anda bi mucizeyle verdi ona meleğini
bak hareketlerini görmüş
kurban olduğum allahım yaaa
bize de yaşatır inş.
allahım nazarlardan korusun yaprak ve dilekcim sizi ve meleklerinizi

dıtttttttttttt cimbom hanfedüsü umutsuzluk yok
pazar gününe kadar artık biras sıkcan dişini okadar

alt sınıftan herkese selamlar,
nasılsınız kısçeler????
kk ya giremiyorum yaaaaaaa,
saat 15 de okuldan çıkıyorum o vakitler de kk ya girmek bir mucize oluyor,çok yavaş kk
bugün dersim yok da ancak girebildim,daha 2 saat önce yataktan çıktım,
şu sıralar çok yoğunum,okulun duvarlarına resim yapmaya başladık öğrencilerimle,resimler hazırlıyorum geç vakte kadar,bir de emniyetten okulun krokisini istemişler onu çizmekle uğraşıyorum,sanırım çeşitli ihtimalle karşı ön hazırlık olsa gerek, havalar bozmadan şu duvarları bitirebilirsek iiyi olur,daha sonra size yaptığımız resimleri gösteririm,
sizde de gün sayma telaşları almış başını gidiyor,inşallah mutlu umutlu mucizelere önayak olursunuz,güzel haberlerle şenlendirirsiniz bu ay sayfamızı ve gönüllerimizihihoyyyt ilsuuuuuuu cimbomluuuuu istiridyeeeeee ve ismini sayamadığım diğer bebek bekleyen sevgi dolu arkadaşlarııımmmmm
haaaa bu arada yaprakcığımızın bebeğinin cinsiyeti belli olmadı mı daha???????
dilekcik oğulcuğunun ismini ne koymayı düşünüyor bişeyler söyledi mi size,gerçi daha erken ama ben bu isim meselesine takıyorum nerde bir hamile görsem....

özlemmmmmmmmmmmmm nerdesin bitanem yaa
özlettin kendini yawrus yaaaa
maşallah pek yoğunmuşsun
kolay gelsin sana gülüm yaa

kızlar ben geldim ama bu sefer de siz yoksunuz sanırım.
dilekcim senin bu ay ilginç ya dün hafif leke gibi geldi sonra bitti sanırım. inşallah yerleşme ile ilgili bir kanamadır ve pazar günü bombayı patlatırız canım. hep dualarımdasın. sen de diğer kızlar da.
özlemcim de gelmiş. ee ressam olmak zor tabi tablo demiyor, duvar demiyor yeteneğini sergiliyor hatun. canım cinsiyet sormuşsun ama daha çok erken. 2 ay sonra falan belli olur herhalde. iklimsucuğumun büyük bir şans erken belli etti kendini yaramaz. keşke benimki de öyle olsa. ama cinsiyet önemli değil ya. sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsunda kız erkek farketmez. darısı inşallah en kısa zamanda sizlerin başına.

naber fıstıkım
gerçi birasdan çıkarız ama görüşelim biras
maşallah maşallah yiğenime benim
gördün mü annesi endişenleme hiç gerek yok
o sana inat büyüyor annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…