Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

geldim geldim
vur kafama kafama
yeter ki sen vur
hiç canım acımaz

ay canım benim ya, kıyamam ben sana. hiç vurabilirmiyim. sen şu an hamişliğe hazırlanıyorsun. sonra meleğin korkar, annemi dövüyorlar falan der. kaçırmayalım miniğimizi dimi. gelecek inşallah yakında. o yüzden ben ancak seni severim, asla dövmem :1hug:
naber fıstıkım
gerçi birasdan çıkarız ama görüşelim biras
maşallah maşallah yiğenime benim
gördün mü annesi endişenleme hiç gerek yok
o sana inat büyüyor annesi

evet canım ya. inşallah sonuna kadar böyle sağlıkla büyür ve gelişir ve hayırlısıyla kucağıma almak nasip olur. haftalar geçtikçe sanırım daha bir inanıp alışacağım canım. darısı başına inşallah.

günaydın arkadaslar,
nasılsınız?

veeee cimbomum 1 günü kaldı adetine ,inş güzel haberler alacağız güzelim. senin kadar heyecan var bende de .

selam ilsu bizden başka kimse yok galiba bende 3 gün gecikmeyle adet oldum şimdi bilmiyorum ne yapsam kararsızım acaba şu ovülasyon testlerindenmi alsam diyorum.

merhaba canım,
öyle kımsecıkler gırmemış.
okudum ya adet olmuşsun halbukı bayada gecmıştı adetın gec yumurtladın demekkı
bence al canım bende dusunuorum ,çünkü bende anlayamıom pek yumurtlama günümdem:)

Klizlar selam .. Ben sabahdan beri siteye giremedim....

Nasilsiniz.. Serdi üzülme canim demek kolay üzülüyoruz ama adet bitince umut başliyor.. Zamni gelecek inşallah....

Ilsu bende bilmiyorum.. Bu ayda olmaz ise bende ovulasyon kitlerinden almayi düşünüyorum...

Kizlar beni dün akşam durup dururken bir ağlama tuttu... Nasil ağladim hiçkira hiçkira.... eşim ne kadar üzüldü neden diye sordu.. Nedeni kendime bile söylemeye utanirken ona söyleyemedim... Hala daha geçirdiğim o boş gebeliğe içerliyormuşum birden o anlar yaşadiklarim geldi aklima ... Kürtaj masasina yatişim test yapişim mutluluğum... Müjde verdğim anki olanlar.. Sevincim... Yarim kaldim.. şimdi ise umutla bekliyorum... Allahim affet sana isyan değil bu...

ay canımya inan bazen banada oluyo ilk hamişliğim aklıma geli çok üzülüyorum İnşallh ikinci hamişliğimizle birlikte tüm acıları unutacağız Rabbim aynı acıları kimselere yaşatmasın amin.

selam kızlar,ben geldim,temizlikten ancak fırsat bulabildim,bir sürü işim var daha okulla ilgili,ara verdiğim zaman sizleri takip etmeye çalışıyorum işte,
oooofffff çok sıkıcı bir gün bugün...mirmirmirmirfisfisfis
ne yapsam acabaaaaaaaa:bbo::uhm::uhm:

canım yaa nihayet karşılaşabildik
naber fıstıkı
nasılsın
eşin nasıl
aranız nasıl
okul nasıl
çocukllar nasıl
nasıl da nasıl işte

canım yaa nihayet karşılaşabildik
naber fıstıkı
nasılsın
eşin nasıl
aranız nasıl
okul nasıl
çocukllar nasıl
nasıl da nasıl işte
nasıl olsun işte iyi de iyi işte,
eşim uyuyor yanımda ben de temizliği bitirdim okulla ilgili işlere başlasam mı tembellik mi yapsam diye kara kara düşünüyorum,sanırım tembellik ağır basacak gibi,
sitedeki hamur işleri tariflerine bakıyordum,
hazır lavaşla yaptığınız bir börek ya da benzeri bişeyler var mı?
cokacimcoookcokacimcoook

valla benimde temizlik yapmam lazım hemde acil tarafından
bayramda burda yoktum
ama ben bugün gezicem biras
sıkıldım yaaa
az önce görümcem aradı gelin akşam flim seyredelim diye
yok dedim bi bahane uydurdum
taksime gidicez bitanem
sıkıldım evde durmakdan
bence sende tembellik yap
boşver okulu mokulu yaa
benim 2 kuzenim var öğretmen valla ikisi de öğrenciyken bu kadar
ders yapmıyordu evde bu ne iş yaa

öğrenci olmak daha kolay canım yaaaa,öğrenciyken ders çalışmak yetiyordu ama şimdi öylemi binbir türlü işle uğraşıyoruz,hem ev hem iş çok zor,birine basmam lazım istifayı ama hangisine karar veremedim:uhm:

kıs benim yerime de doya doya gez,valla ben de bu gün dışarı da mı yesem acabaa yemeği,ocak başına gideyim baari,süper ciğer şiş yapıyorlar,acıktım ben iyice aklım hep yemeklerde,netten yemek tariflerine bakıyorum ama genelde kebaplar tercihim,yemeğe gidemesem de mutlaka kebap yapmalıyım ya da lahmacun,ooooy oyyyyy oyyyy ağzım sulandıcokacimcoookcokacimcoook

ciğer geçen gün yedik biz
o da ilsunun tavsiyesiyle çok da güzeldi
uzun zamandır lahmacun yemiyorum bende çok severim çok
aman gülüm hiç bir şeyden istifa etme
kıss bak ne dicem kezban mıydı senin o dr ondan ses seda var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…