Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

:roflol::roflol::roflol: Valla çok güldüm kıs kezban ismine,sen çok yaşa emiiiii,kezban değil o ismi lazımın adı ama sen yine de kezban de çok hoşuma gitti,gerçek ismini boşver,
bu kezmandan ses seda yok arkasını pek aramadım,geceleri uyumadan önce aklıma geliyor şu kezban:roflol:,sinirlerimi bozuyor,:roflol:bu yüzden artık ilgilenmiyorum boşveeeeeerrrrrrrrr,allahından bulsun,yekrar gerilmek istemiyorum artık...

kıss tembellik yapacağım dedim ama yine dayanamadım ve günlük planlarımın hepsini hallettim,zaten duvarlara resim yapacağımız için fazla plan hazırlamadım,bahçede çalıştığımız günler için plan gerekmiyor,4 duvar arasında kurtuluyorum 1 aylığına ooooohhhhh :sm_cool::sm_cool:
ben şimdi çıkıyorum hepicinizi öptüm,belki akşam girerim yine kk'ya ŞenizŞeniz

günaydın tatlılar
amanın kız erkenden olmuşsun ,kaçıncı gnünde oldun bitanem
erken mi yumurtladın sen ozaman

Bu gün 28.gün.... Ben karar verdim dr.a gidicem adetim biter bitmez muayene olmak istiyorum.. Kürtajdan sonra kontrole çağirmişti dr. 10 gün sonra o zaman gittim daha gitmedim... Hiçde korunmadim ama kalamiyorum... Moralim de bozuk hatta bebek mevzusunu ertelesemmi diyorum.. Umutla bekliyorum heve ediyorum.. Her adet zamani bitiyorum artik....

o kkonu hk hiç bilgim yok canım
aslında 28. günde yani iyi olmuşsun
bencede adetin bitince direkt git muayene ol güzelim .hiç bişi kaybetmessin.

günaydın kızlar, hepinize iyi haftalar. umarım bu hafta beklenen güzel haberler gelir. sayfamız şenlenir.
haftasonu giremedim siteye. malum problemler yüzünden yatıyordum.bir de bu problemlerime boğaz ağrısı eklendi. zaten ben de eskiden beri kronik faranjit vardı ama son 3-4 yıldır iyiydim olduğu zamanda ilaçla falan hallediyorduk ama şu an ilaç da kullanamıyorum. etrafımdaki herkes grip başta eşim olmak üzere. ne kadar kendini korusan da bir şekilde ucundan kıyısından yakalanıyorsun. sıcak bişeyler içmem lazım ama bitki çayı, çay kahve herşey yasak. süt de midemi bulandırıyor. ben de bu sabah çay yaptım kendime çok açık limonlu çay içiyorum ne yapayım mecburum. yoksa boğazım iyice azıtacak. umarım zararı olmaz.

siz neler yaptınız kızlar. özgülcüm çok üzgünüm canım ya. adet olmanı beklemiyordum bu ay hepinizden umutluydum çünkü. sana ne desem boş biliyorum ama en azından dr a gitmekle işe başlayabilirsin. bir git muayne ol, usg ile falan da baksın dr. ama eşin de gidip kontrol olsa iyi olur. genelde hep bayanlar gidiyor kontrole eşler kendilerini geri çekiyor. benim eşim de başlarda öyleydi. hatta benim ilk dr um eşime sen de bir spermlerine baktırmalısın bile demedi. rahim filmi çektirmek için 2. gittiğim dr eşinizin de spermlerine bakılmalı dedi. ben de sorun bende onda bişey yoktur dedim hiç belli olmaz yine de bakılsın demişti. ve gerçekten bir baktırdık ki sonuç hüsran. bu yüzden çok vakit kaybetmişiz ve o zaman çok yıkılmıştım. çünkü sorunlar 2 ye katlanmıştı otomatik olarak. aylarca eşime keçiboynuzları kaynattım, e vitamini, çinko hapları içti, fındık fıstık ceviz yedirdim ve aylar sonra faydasını gördük çok şükür o yüzden sizler de vakit kaybetmemek için kendinizle beraber, eşlerinizi de bir ikna edin. sonuçta sadece verecekleri bir kap sperm. erkekler için bu çok kolay bişey değil evet ama önlem için şart. bişey yoksa ne ala. içiniz rahat eder. ama ya bişey varsa bir an önce tedaviye başlanır. tedavide zor bişey değil yani. keçiboynuzu ve vitamin içecek. varikosel falan olup olmadığı da kontrol edilmeli tabi.
ay sabah sabah iyice bilmişlik yaptım kızlar ya kusura bakmayın. tabi sen hamile kaldın akıl vermesi kolay diye düşünmezsiniz umarım ama ben bunları yaşadığım için sizler de yaşamayın ve bir an önce hamile kalın istiyorum. ben hepinizin en kısa zamanda hamile kalacağına da çok inanıyorum.
ilsucum sen adet olmadın sanırım. senden bir müjde bekliyorum canım. inşallah beklediğimiz güzel haber gelir. test yaptın mı hayatım. dilekciğimden de haber çıkmadı. en son mailde güzel ve umut verici haberler verdi bana. inşallah ondan da güzel haberler gelecek bugün yarın.
çok uzattım kızlar ya. 2 gün girmeyince fazla biriktirmişim.

dilekten hbr yok be güzelim
dün msg da attım cvp yok:)) çok merak ediyorum
bgn benim 27. günüm ,yarın veya carsamba kahve lekelerimin gelmesi gerek ,benim ilk 3 gün leke geliyor çünkü .eğer hamileysem persembe falan testte çıkar. sol kasığıma iğne saplıyorlar sanki adet olacağım gözüyle bakıyorum ben,çünkü bu ay tembeldik baya.Allah hayırlısını versin Özgülcüm

hoşgeldim güzelim .
ne masal gibi yazmışsın tek tek okudum.
hamileliği böyle sonbahara denk gelenlerin çoğu grip ve ilac kullanamadığınız için canının yanıyor ,malum mide bulantıları da cabası .
benimde az kaldı yaprakcım adetime, bakalım bekliyorum:))
dilekten ses seda yok onun dündü adet günü

Hoş geldin yaprak ne iyi etmişsin yazdiklarin ile... Haklisin aslinda... Evet dr.a gideceğim kürtajimi olduğum dr.a gitmeyi planliyorum.. Hayirlisi olsun bakalim.. Bu ayda bitti gitti...

Dilektan haber alin ya ben merak ettim hemde çok inşallah ilsu ile beraber hamiş çikarlarda neşem yerine gelir...

ay canım dileği merak ettim ya. inşallah adet olmamıştır. mail attım ama henüz cevap yok. msni falan açık mı ilsu. sen bir kontrol et.
canım inşallah leke meke gelmez perşembe bombayı patlatırsın. fortel alıp yapsan çıkar ama beklemeyi tercih ediyorsun herhalde. neyse hayırlısı olsun.
ay sorma canım ya. tam mevsim dönümü ve herkes grip nezle. hava bir iyi bir kötü. bir de ben birşey yiyemiyorum ve direncim düştü sanırım. şu mide bulantıları bitse de iştahım açılsa o zaman kendimi toparlarım herhalde.

canım sen de en kısa zamanda dr una gidip muayne ol. hatta yumurtlama günlerine yakın zamanda gidersen yumurtlama olup olmadığına da bakar eğer öyle bir problemin varsa ilaç başlar. ama eşini de ikna etmeye çalış. sonuçta hepiniz hamile kaldınız ve tekrar kalırsınız. sadece zamanı var diye düşünüyorum ama insan sabredemiyor işte. adet olunca çok hüsran oluyor. ümitler tükeniyor. ama hiç beklemediğin anda da süpriz oluyor.

yaprakcıığım msn si kapalı tatlım.
bende sabırsızlıkla bekliyorum .
evet forteli almıyacağım boşuna param gitmesin şu ekonomik krizde
:))))))))

yaprakcıığım msn si kapalı tatlım.
bende sabırsızlıkla bekliyorum .
evet forteli almıyacağım boşuna param gitmesin şu ekonomik krizde
:))))))))

herhalde daha mağazaya gelmedi. temizlik yapmam gerkli falan demiş bir yazısında. öyle bişey olabilir. inşallah adet olmamıştır.
canım evet kriz kapıya dayandı tasarruf yapmak lazım. sen de haklısın. birkaçgün bekle o zaman.adet günün geçince ucuz testlerden alıp yaparsın.

evet canım beklemek istiyorum gerçi adetimede daha var))
olursa da olmassa da farketmez ,olursa tabii çok sevinirim .ilk denemem bu ay birde okdar sarsmaz.

ne kadar merak etmişsiniz canımsınız yaa
ne diyeyim ki size ben
kızlar tam olarak adet olmadım lekelenmeler devam ediyor ama ısım düşüyor ve test negatif
bugün tam olarak sökülür diyorum ben

özgülcüm canım yaa sende adet olmuşsun bitanem ne diyeyim ki gülüm yaa
bende aynı durumdayım hatta daha da endişeliyim niye tam olmadım diye
bak sen hiç değilse 28.günde olmuşsun

ilsu canım bu ay ki tek umudumuz sen kaldın bitanem
inş.seninle yüzümüz gülücez yıkıcaz buraları ama olmazsa da olmaz yaa
ben nedense bu ay rahatım yaa
yani lekelenmeler olduğu için sanırım hazırlamışım kendimi kötü sona

yaprakcım canım arkadaşım çok ama çok geçmiş olsun bitanem aman ne olur kendine çok iyi bak meleğim yazın da öyle güzel ve öyle doğru ki çok tatlısın çok asla da bilmiş değilim asla bi daha böyle konuşma ne olur bitanem yaa

canım benim eskilerin bir sözü vardır, çıkmadık candan umut kesilmez diye. henüz tam olarak adet olmamışsın ve hala umut var bence. şu dr a git bir sor ya. ya da tel.le sor. samimiyetiniz de var nasılsa. gel bakayım falan der belki. bu ay gecikti senin adetin. önceki aylar leke bile olsa sökülüyordu hatırladığım kadarıyla. yani bu ay bir değişik. belki bir süpriz yapar sana bebişin belli mi olur. ama olmazsa da sakın moralini bozma. her geçen gün daha çok yaklaştığını düşün canım benim. hep dualarımdasın.

Kizlar ben umutlarimin tükendiğini hissediyorum.. Olmayacak galiba...
Moralim bouzldu.. Adetlerimde düzensizleşti.. Bebk olayini ertelesemmi...

Kafayi fena taktim... Ha bir nette bişeyler okuyorum yumurt sperm ilişki günü pozisyon.. Döllenme süresi ...................................................................................

Kafayi yedim değilmi ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…