- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #4.621
Kizlar ben umutlarimin tükendiğini hissediyorum.. Olmayacak galiba...
Moralim bouzldu.. Adetlerimde düzensizleşti.. Bebk olayini ertelesemmi...
Kafayi fena taktim... Ha bir nette bişeyler okuyorum yumurt sperm ilişki günü pozisyon.. Döllenme süresi ...................................................................................
Kafayi yedim değilmi ben
ayy yaprakcım ne güzel umut dağıtıyorsun bitanem yaa çok mantıklı söylediklerin bugün de bekleyim diyorum tam sökülmezse dr a bi konuşşucam bakalım artık şimdiye gelmesi lazımdı kesinlikle niye böyle oldu bilemiyorum stresden heralde
özgülcüm saçmalama bitanem yaa ertelemek ne demek pes ediyorum ne demek bak ben kürtaj olmasaydın kasımda doğum yapıcaktım ilsu ve yaprak doğurmuş bile olucaktı ama ciddi anlama ilk denemelerimiz daha niye bilmiyorum ama ben daha bi rahatım galiba ya da kendimi sıkıyorum acısı sonra çıkıcak öyle de bi huyum vardır biriktirip biriktirip sonra patlarım daha yorulmadım ve pes etmedim yaşım 45 de olsa asla etmem heralde gücüm tükeniyor tabi hem de nasıl ama şarj ediyorum kendimi hep zor da olsa yaprağın dediği gibi her geçen gün daha da bi yaklaşıyoruz meleğimize inan bana bitanem ben bu sözü aylardır söylüyorum bitanem hiç de ummadığımız anda gelicekler görüceksin annesi
Kizlar iyi ki varsiniz.. Sizler olmasaniz kime dökerdim içimi.. Kimseyle paylaşamiyorum bunlari sizlerden başka...
Mevlam isterse 60 inda bile anne yapiyor... Umut hep var.. Am istedikçe gecikiyor geciktikçe yipraniliyor... Hiç bir yere gitmek istemiyorum kizlar.. Kayinvalidemlere falan hiç... Benden hamilelik beklendiğini bilmek.. Eltimin hamile oluşu....
Biliyormusunuz geçen gün işten eve dönerken yerde bi yakalik buldum bebek yakaliği... Benim için o kadar kutsal ve değerli ki başkasinin bile olsa aldim eve getirdim.. Yolda hep bişeyler buluyorum.. Minnacik toka.. Oyuncak araba yakalik.. Hepsi evde sanki bunlar işaret.. Geleceğim anne bekle mi diyor.... Ne kadar istekliyim anlarsiniz yolda bulduğum başkasinin bebeğinin yakaliğini evime getirecek kadar.....
özgülcüm canım yaa kıyamam sana
nasıl bi hasrettir nasıl bi özlemdir bu yarabbim yaa
ama fıstıkım sen hepimizden sonra kürtaj oldun yaprağın dediği gib çok daha üçlü ve sabırlı olmasın bitanem
bu arada dün benim kaynana da bi iki laf etti lafı tıktım ağzıma öyle korkuyorum ki bu konuşmalardan benim cevap verebilecek gücüm de yok hemen ağlamaya başlıyorum ama dün üzgün olduğum için daha bi sinirli ve güçlüydüm sanırım ondan öyle cevap verdim ama çok iyi oldu içimde kalmadfı zaten bu aralar gıcık oluyor bana
arkadaşlar merabalar nette problem vardı bağlanamadım sizleri çok merak ettim iyi haberler alim diye dua ederek bağlandım bugün allahım sizler için hayırlısını nasip etsin bu syafayı okudum sadece özgül canım adet olmuşsun ama pes etme hayat insana neler getirri tahmin bile edemezsin ben ve yapraknil başarabildiysek sende sizde başarabilirsiniz ve hergün dahada yaklaşıyorsunuz canım bebeklerinize .....
Canım adaşım bitanem lekelenmeler hamileliğin ilk aşamalarında özellikle adet döngüsüne yakın çok sık görülen durumlar yani umudunu kaybetme zaten sen umudunu kabetmezsin sen güçlü akıllı bir kadınsın bu ay var sayalım adet oldun o zaman hemen önüne bakacaksın her kötü son iyi bir gelişmenin habercisidir sen sonunda bebeğine bizde yiğenimize kavuşacağız sabır ve dualarla sen çok iyi şeylere layıksın güzel kalpli arkadaşım ve güzellikler seni bulacak seni çok seviyorum bitanem
arkadaşlar merabalar nette problem vardı bağlanamadım sizleri çok merak ettim iyi haberler alim diye dua ederek bağlandım bugün allahım sizler için hayırlısını nasip etsin bu syafayı okudum sadece özgül canım adet olmuşsun ama pes etme hayat insana neler getirri tahmin bile edemezsin ben ve yapraknil başarabildiysek sende sizde başarabilirsiniz ve hergün dahada yaklaşıyorsunuz canım bebeklerinize .....
Canım adaşım bitanem lekelenmeler hamileliğin ilk aşamalarında özellikle adet döngüsüne yakın çok sık görülen durumlar yani umudunu kaybetme zaten sen umudunu kabetmezsin sen güçlü akıllı bir kadınsın bu ay var sayalım adet oldun o zaman hemen önüne bakacaksın her kötü son iyi bir gelişmenin habercisidir sen sonunda bebeğine bizde yiğenimize kavuşacağız sabır ve dualarla sen çok iyi şeylere layıksın güzel kalpli arkadaşım ve güzellikler seni bulacak seni çok seviyorum bitanem
ay canım ya ne diye laf söylüyor sana ya. ay bu akrabaların laf sokmalarına da çok sinir oluyorum. neden insanlar karşısındakini üzüp kırmaktan zevk alır bilmem. sana tekrar laf sokarsa ona aynen şöyle de. ben daha yeni dr a gittim ve Allah'a şükür hiç bir problemim yok. çifter çifter yumurtluyorum maşallah de ve bu işler tek başına olmuyor annecim falan de iyice bozulsun ve bir dahada sana bu konuyu açamaz bence. sen hep dimdik dur ve sakın ağlama onların karşısında. kendi kızı da hamile kalıp düşük yaptı ne yani kusur mu bunlar herşey Allah'tan. hem sen çok bilinçli birisin, onların aklına ihtiyacın yok. aldırma canım boşver. hiç umursama onları.
canımsın yaa
bende aynen benzer şeyler söyledim valla
ama artık suskun bi gelin değilim canım benim çok mülayim değilim şu aralar
her söylenene evet demiyorum artık :mymeka:
canım hoşgeldin. gözlerimiz hep seni arıyor. ne yaptın dr a gidecektin gittinmi. nasıl bebişin büyümüş maşallah. erkek olduğu kesinleşti dimi canım. senin şu takvimi maviye çevirelim artık o zaman.
canım ya sana bir iki sorum olacak ben en son perş. günü dr a gittim ayın 8 iydi sanırım. o gün sata göre 9.5 haftalıktım ama ben geç yumurtladığım için birkaç gün geriden geliyor sanırım. yani 9 haftalık diye hesaplıyorum. dr da o civarlarda dedi. neyse muayne oldum çok şükür bebişin gelişimi iyiymiş. sonra dr bana 1 ay sonra görüşelim dedi. ben de o heyecanla sormayı unuttum. 1 ay sonra 13 haftalık falan olacak. 12. haftada 2 li test yapılması gerekmiyormu? yada bu test 13. haftada da yapılabiliyormu. kafama takıldı ama dr un bir bildiği vardır diye düşündüm. ya da dalgınlığına gelmiş olabilir. o yüzden 3 hafta sonra falan dr u arayıp sormayı düşünüyorum bu ikili test işini. sen 12. haftada mı yaptırmıştın tam hatırlıyormusun. ayrıca kan testi veya başka bir test şu ana kadar neler yaptırdın canım. ayrıca şu an sen ne ilaçları kullanıyorsun. sen bizim klavuzumuzsun biliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?