Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

iklimsu hoşgeldin canım.
prof.dr lara tas çıkartırsın anacım sende
masallah bebeğinde sağlıklı iyiymiş çok güzel bir haber bu.
inş bizlerde yaprağın peşinden geliriz.

hoşgeldin deryacım
çok uzun bir ayrılıktı bu
nerelerdeydin
iş için izmire gitmiştin sanirim
okursan göreceksin
buay hamişimiz çıkmadı
benim bir ihtimal regl olmadığım için sansım var o da daha günüm geçmedi umutsuzum zaten.
sen neler yapıyorsun

ay canım çok sağol ya. içimi rahatlattın. demek illa 12. haftada olması gerekmiyor. 13 de de olabilir diyorsun. ben dr uma çok güveniyorum ama yoğun bir dr ve acaba dalgınlığına mı geldi dedim. zırt pırt her aklıma bişey geldiğinde de tel. açıp rahatsız etmek istemiyorum. sonuçta tek hastası ben değilim. ama sen şimdi beni rahatlattın. bir de ben 13. haftada ayrıntılı usg ye gireceğim inşallah. dr öyle bişey dememişti ama daha önce benim usg için gittiğim bir merkez vardı. orda tanıdık bir doktor var. bebek düşündüğümüzü söylemiştik ona. o da eğer hamile kalırsan 11-14. haftalar arası gel dedi. 13. haftada gelirsen daha iyi olur demişti. umarım ben de hayırlısı ile atlatırım o dönemleri ve benim de senin gibi sonuçlarım iyi çıkar inşallah.
mide bulantılarını sorma canım ya. bütün kokulardan etkileniyorum. iyi ya da kötü farketmiyor. yağ kokusundan zaten 5 metre kaçıyorum o yüzden evde doğru dürüst yemek pişmiyor. bulaşık mak. sını yerleştirirken bile midem acayip bulanıyor ve kendimi banyoya zor atıyorum. deterjan, sabun şampuan, parfüm kokuları acayip midemi bulandırıyor. havalar soğumasına rağmen saatlerce camları açık tutuyorum ev havalansın diye. bide faranjitim azdı bu günlerde. boğazım çok kötü. bişey yiyip içememekten direncim iyice düştü sanırım. yediğim şeyler de hiç yararlı şeyler değil. hamburger, meyveli yoğurt, peynirli cheetos, turşu. hiç alışık olmadığım, üniversite yıllarından beri yemediğim şeyler. inşallah bebişe zarar vermiyorumdur.
canım ben 2-3 haftada bir kan ve idrar testi yaptırıyorum. azcık kendimi kötü hissedeyim eşim beni kendi çalıştığı hast.ye götürüyor. tahlil falan yaptırıyoruz, geçende de serum takıldı. şu ana kadar tahliller falan iyi çok şükür. bazıları bu haftalarda trioid testi falan yaptırıyormuş. sen yaptırmışmıydın bilmiyorum. benim önceden bakılmıştı trioidime bişey çıkmıyordu ama hamilelikte değişirmi ki? ayrıca yine önceden hepatit, toxoplazma, kızamıkçık testlerini falan da yaptırmıştım. sorun yok gibi. ama yine yapılacak sanırım. dr yaparız yine dedi. ama zamanını söylemedi. sen yaptırdınmı.
ay canım kusura bakma ya ne çok soru sordum ama herzaman gelmiyorsun ya bulmuşken hepsini toptan sorayım dedim.

yaprakcım sanırım dilek çıktı görmedi sorularını
deryacım hoşgeldin fıstık
kızlar benim lekelenmeler bugün hiç yok yaa
neler oluyor yarabbim yaa
acabia kist var dicem ama kızmayın bana sakın
bi de dişim çok ağrıyor yaa
ayaklarımda çok üşüyor benim yaa
hep buz gibiler zaten
yaz bitti ya başladı benim çilem

evet canım, iklimsu çıkmış herhalde. ama girdiği zaman cevaplar artık.
canım sana bu ay ne oluyor ya. ya git konuş şu dr la, gebelik varsa da yoksa da önemli bişey olabilir bu durum. inşallah bir süprizin habercisidir. adet olacak olsan olmazmıydı şimdiye.inşallah yoktur, olduğunu da sanmıyorum ama kist varsa da söktürücü falan verir. bir git baktır canım ya. senin sağlığın herşeyden önemli.
diş problemin varsa da gebelik öncesi halletmen lazım, gebelikte azıtıyor çünkü. ben her fırçaladığımda dişlerim kanıyor. normalde böyle bişey yoktu gebelikte başladı. dr normal ama devam ederse dişçiye bir gitmen gerekli dedi.
ayaklarına kalın çorap giy mutlaka, ince çorapla dolaşma sakın. en çok soğuğu çeken ayaklar biliyorsun. benim de ayaklarım çok üşür, yakında bot,çizme falan giymeye başlarım herhalde. kim ne derse desin umurumda değil. ah canım kışın hep böyle ya. herkes çileli. kar, kış, soğuk. kriz kapıya dayandı, doğalgaz zamlandı ne yapıcaz bakalım. Allah herkesin yardımcısı olsun. müjde ar bile doğal gazı iptal ettirip evine soba kurduruyormuş zamlar yüzünden. onlar da para bolken bunu yapıyorsa bizler ne yaparız bilmem. işin tuhafı bizim evde soba kuracak baca falan yok. yeni evlerin çoğunda yok sanırım.

kızım bu ne ya sökülemedi gitti bugun olmalıydın
acep geç mi yumurtladın da testte pozitif çıkmadı
ben yine umutluym senden

ne kisti dileğim ya sen yumurtladın çünkü biliyorum
yaprağında dediği gibi dişi bian evvel hallet dişler azıtıyor gebelikte

ayy özgülcüm ben reddettim seni yaa fıstık bi daha bi daha
lütfen lütfen bi biskrem versem

ilsu cnm yok yaa bi problem var ama nedir bende anlamadım yaa
dişimde kaplama olan dişim ağırıyor antibiyotik içiyorum geçiyor biliyorum onun ilacını ben dr uma sormuştum hamileyken hiç bir zararı yok demişti yeniden almam gerekiyor galiba

ya ben bi dr u arasam mı yaa
aslında bi de gel bi baklaım derse
muayenesi de 70 milyon
ne yapayım yaa
şimdi yazık da paraya
yani ya adet olursam yarın

bekle canım yaa.. boş ver hamişsen zaten hamişdirsin dğilsende sökülür... bak benimde her ay değişmeye başladı.. belki senin sonradan sökülcek.. belki hamişsin .. ama bedava öğrenme metodu beklemek.. bi kaç gün....

canım ya bu kadın sizin komşu değilmiydi almaz belki. gerekirse de verirsin canım ya. az para değil biliyorum ama senin sağlığın söz konusu. inşallah gebelik vardır ve gebelik varsa bu kanamaları önlemek için progestan diye bir ilaç veriyorlar. ben şu an kullanıyorum. iklimsu da ilk 3 ay kullandı. Allah korusun kist falan varsa (olduğunu sanmıyorum, yumurta oluşup çatladıysa çok düşük bir ihtimal) o durumda da ilaç başlar. vakit kaybetme anlamında söylüyorum canım. sen şu an sigortadan faydalanabiliyormusun, gerekirse bir hastaneye git. özellerin çoğunda da geçiyor sigorta. ama ihmal etme canım. o zaman yarını da bekle eğer olmazsan çarşamba dr dasın bak ona göre yoksa klava:

İlsu canım mrb hayatım sen test yapmadın mı senin günün geçti mi bitanem heycanlandım şimdi tatlım sorma profösör oldum gide gele sen bi hamile kal sanada ince detaylarını söylerim bitanem güzel arkadaşım...
Adaşım canım benimde bir arkadaşım hamile kaldığı ay baya lekelenmeleri olmuştu hemde siyah koyu koyu 2-3 gün sürdü ve durdu sonra test yaptık pozitif çıktı antibiyotik içme istersen bide hamileliğin ilk aylarında üşüme sık görülür tatlım senden hala umutluyum ...............

Yapraknil canım ben öbür guatır falan testlerini yapmadım doktor gerek görmedi bende 12.haftada ayrıntılı usg ye girdim ondan sonra ikili test yaptı seninkide hepsini bir yapacak anlaşılan ben artık sık sık gireceğim senin aklına takıldıkça sor tatlım bende haftaya perşembe gideceğim tekrar ayrıntılı usg için mide bulantılarına gelirsek ben banya yaparken şampuan kosundan midem bulanırdı ilk zamanlar ahhhhhhhh çok zordu şimdi daha iyiym seninde az kaldı sabret canım bizim evde 4 aydır yemek pişmiyor ben pişirdiğimi yiyemiyorum yediklerinde hiç merak etme bebeğe zarar vermiyor bebek kendine zararlı olan şeyleri süzüyormuş ve onlarla beslenmiyor canın turşu çekiyorsa erken gebelik haftasında kızın olur derler benim hiç canım ekşi tuzlu çekmemmişti tatlıda yiyemiyordum ama gerçi bunlarda pek doğru deil

bana da yaprağın kızı olucakmış gibi geliyor hep nedense
evet yaprakcım ben yarını da bekliyim olmazsa dr a gideyim yaa yok olmaz böyle var bi şey ama
ah dilekcim yaa inş.canım benim yaa inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…