- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #4.641
huuuuuuuuu kızlar merhaba
nasılsınız bakalım ben sizlerden ayrı 2 hafta sonra yine sizinle beraberim
canlarım uzun zaman oldu anlatın bakalım ne gibi değişiklikler var aramızda hamile olduğunu öğrenenler varmı hepinizi çok özledim
hepinizi kocaman öpüyorum:teytey:
canım hoşbulduk bitanem doktora gittim herşey yolunda dedi allaha şükürler olsun bir problem yk dedi cinsiyet konusunda %90 erkek bakalım yinede 18.haftada ayrıntılı ultrasona gireceğim orda daha belli olur dedi hayırlısı canım enim hala mide şikayetlerim devam ediyor bacım ya kusmalar yemek yiyememe bu ay 300 gr almaşım daha toplam 1,5 kilo alamamışım bende bu derten muzdaribim doktor normal diyor ama sıkıntı yapıyorum bakalım hayatım 2.li test 11.ve 14.haftalar arası yapılıyor ben 12.haftada yaptırdım doktor 13.haftada yapacaktı ama eşim yurt dışında diye 1 hafta önce yaptı yani normal o dönem 13.haftada yapılabilir canım ikili teste ultrasonla ense kalınlığını ölçtü ve ben kan verdim ense kalınlığı ve kandaki bazı değerleri karşılaştırıyorlar ona göre belirlaniyor ikili test osnucu iyi çıktığı için üçlü test yapmayacak sadece AFP testi diye bir test yapmak için geçen gittiğimde kan aldı yani iki kere kan verdim bebek ile ilgili bi kerde benim şekerime ve kan değerlerime bakılması için 10.haftada hem kan hem idrar testi verdim canım o kadar sende dert etme doktor randevu verirken hepsini göz önünde bulundurur
yaprakcım sanırım dilek çıktı görmedi sorularını
deryacım hoşgeldin fıstık
kızlar benim lekelenmeler bugün hiç yok yaa
neler oluyor yarabbim yaa
acabia kist var dicem ama kızmayın bana sakın
bi de dişim çok ağrıyor yaa
ayaklarımda çok üşüyor benim yaa
hep buz gibiler zaten
yaz bitti ya başladı benim çilem
ne kisti dileğim ya sen yumurtladın çünkü biliyorum
yaprağında dediği gibi dişi bian evvel hallet dişler azıtıyor gebelikte
ayy özgülcüm ben reddettim seni yaa fıstık bi daha bi daha
lütfen lütfen bi biskrem versem
ilsu cnm yok yaa bi problem var ama nedir bende anlamadım yaa
dişimde kaplama olan dişim ağırıyor antibiyotik içiyorum geçiyor biliyorum onun ilacını ben dr uma sormuştum hamileyken hiç bir zararı yok demişti yeniden almam gerekiyor galiba
ya ben bi dr u arasam mı yaa
aslında bi de gel bi baklaım derse
muayenesi de 70 milyon
ne yapayım yaa
şimdi yazık da paraya
yani ya adet olursam yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?