Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım sağol. içimi rahatlattın yine. tecrübeli olmak başka ya. iyiki varsın.
valla canım şu yemek işini ne yapacağız bilmiyorum. ama ben en çok eşim için üzülüyorum. kendim yemediğim için onu da aç bırakıyormuşum gibi geliyor. gerçi o uyduruyor kendine bişeyler ama iyi olsamda şöyle güzel güzel yemekler pişirsem adamcağızın karnı doysa ya. ben hamburgerle doyuyorum da, onun dişinin kavuğuna gitmiyor.
canımın bişey istediği yok iklimsu ya. turşuyu da canım çektiğinden değil, içimi bastırsın diye yiyorum. aslında daha çok tatlı severim ben ama tatlı şeyler mide bulantısını arttırır diye düşünüyorum. ama bayramda baklavaları götürdüm valla. geçengün de meyveli yoğurdu görünce markette dayanamadım, puding gibi iyi geldi ama onlarda da katkı maddeleri var diye sürekli yemeyi düşünmüyorum. cinsiyet konusuna gelince canım. kısmet artık. sağlıklı olsun da kız veya erkek önemli değil. bana geçen sefer çok kızım olacak gibi geliyordu kısmet değilmiş, bu sefer de oğlum olacakmış gibi geliyor ama kısmet tabi. hangisi hayırlıysa hakkımda o olsun diyorum.

bana da yaprağın kızı olucakmış gibi geliyor hep nedense
evet yaprakcım ben yarını da bekliyim olmazsa dr a gideyim yaa yok olmaz böyle var bi şey ama
ah dilekcim yaa inş.canım benim yaa inş.

bana da yaprağın kızı olucakmış gibi geliyor hep nedense
evet yaprakcım ben yarını da bekliyim olmazsa dr a gideyim yaa yok olmaz böyle var bi şey ama
ah dilekcim yaa inş.canım benim yaa inş.

ay öylemi canım. hayırlısı olsun artık. kız evlatlar daha mı hayırlı oluyor nedir. genelde öyle diyorlar. kısmet bakalım. birkaç ay sonra öğreneceğim inşallah. sağlıklı olsun da kız erkek farketmiyor. ben de ilk günden beri rüyamda hep erkek bebek gördüğüm için mi nedir erkek olacak gibi geliyor, çin takvimi de erkek diyor ama tebi dediğim gibi sağlıklı ve hayırlı evlat olması çok önemli.
canım sen evet yarın da adet olmazsan çarş. dr dasın bak ona göre. çarşamba akşamüstü de olsa git mutlaka. biz de mereklandık iyice.

Günaydın arkadaslar hepinize ....
Cimbom aklım sende bitanem noldu durumlar nedir ?
antibiyotiğide içme istersen, bebeğe dişleri oluşumunda zarar verirmiş sarı olurmuş bebeğin dişi ,öyle okumuştum biyerden .
Bugun duruma göre dr a gidersin ya da kan tahlili yaptırırsın

herkese günaydın.

dilekcim ne yaptın canım. adet olmadın inşallah.
ilsucum senden de çok umutluyum canım. o kasık ağrıları bende de olmuştu, gebelik belirtisi olabilir. lekelenmen falan yok sanırım. inşallah dilek de sen de hamişsinizdir o zaman çok daha rahat hissedeceğim kendimi. paylaşacağımız çok şey olacak inşallah.
benim faranjit azıttı kızlar ya. sıcak bişeyler içmek istiyorum ama hemen herşey yasak. süt de midemi kötü yapıyor şu dönemde. bende akşamdan beri sıcak suya limon sıkıyorum öyle çay gibi içiyorum. biraz yumuşatıyor boğazımı. limonlu suyun zararı varmıdır acaba. biraz midemi kötü yapıyor ama o kadar değil. doktora sorup gerekirse zararlı olmayan boğaz pastillerinden alıcam. inşallah öyle bişey vardır. bi de öksürüyorum. öksürdükçe de karnıma kasığıma baskı oluyor ondan da korkuyorum. ne yapıcağımı şaşırdım açıkçası. inşallah en kısa zamanda iyileşirim. bebişe birşey olmasında herşeye katlanmaya razıyım.

hoşgeldin yaprakcığım .
faranjit gripten daha rahatsızlık veriyor malesef. geniz yanması falan hamile halinle ilacta alamıyorsun .tahmin edebiliyorum güzelim.
limonun zararı olmaz ya
ıhlamur kaynatıp içebilirsin birde.

evet canım haklısın. zorluyor beni biraz. ıhlamur benim de aklıma geldi de dr bitki çaylarından uzak dur, gebelikte etkisi tam olarak bilinmiyor deyince korkuyorum açıkçası. ıhlamur içebilirsin falan da demedi. ama sıcak bişeyler içmeye çok ihtiyacım var. gerekirse tekrar konuşup, zararı yoksa limonlu ıhlamur falan içerim.

canım bitki cayları derken sallamalıları kastetmiştir.
ıhlamurun acık olanından alıp evde kendin kaynatacaksn ,yine de bir sor sen .

işte benimde bgn 28. günüm yaprakcım. ne olacak bilmiyorum.

canım bitki cayları derken sallamalıları kastetmiştir.
ıhlamurun acık olanından alıp evde kendin kaynatacaksn ,yine de bir sor sen .

işte benimde bgn 28. günüm yaprakcım. ne olacak bilmiyorum.

evet canım kutularda satılan sallamaları kastetti de, ıhlamurdan falan da bahsetmedi. sadece zencefil mide bulantısına iyi geliyormuş deneyebilirsin falan dedi ama ben de zencefili sevmiyorum.
canım geçen ay 28. günde mi olmuştun. düzenliydi senin adetlerin dimi? leke falan geliyormu?
ay dilek ne yaptı acaba ya. inşallah adet olmamıştır, yarın bombayı patlatırız. onun adeti de gecikti çünkü.

dilek geliyor birazdan güzelim ,açıklamayı yapar
adet olmuş ama
evet 28-29 günde bir oluyorum canım.geçen ay 28. günde olmuştum.
şuan leke faaln yok yaprakcım .gerçi dilek beni hamiş ilan etti.eğer bgn regl olmassam aksamdan test alıp sabah ilk idrarımla yapacağım

ay canım yapma ya, dilek adet olmuş demek. ay umutluydum ben ondan ya. üfff üzüldüm şimdi bak. o da üzülmüştür. gerçi çok umutlu değilim diyordu ama olsun ben bir süpriz olur diyordum. önümüzdeki ay olur inşallah.
canım en azından senden bir müjde alalım da biraz olsun teselli olur bizler için. yarın sabah ilk idrarla yap o zaman canım ya. silik de olsa bişey çıkarsa hemen kan testi yaptırırsın. hadi hayırlısı.

canım dilek 30 .gün oldu .demekki 16. gün yumurtası catlmış ve o 16. gün yoldaydi malesef(
sansı görüyor musun yaprak.

canım dilek 30 .gün oldu .demekki 16. gün yumurtası catlmış ve o 16. gün yoldaydi malesef(
sansı görüyor musun yaprak.

üzüldüm canım ya. yumurtlama günü değişebiliyor işte, her ay aynı olmuyor. dilek genelde 12-13. günler yumurtluyordu bu sefer epey gecikmiş. bilseydi devam ederdi çalışmalara. neyse artık. yapacak bişey yok. önümüzdeki ay daha uzun tutacak ilişki dönemini. gerçi o da zor oluyor ama en azından 16-18. günlere kadar devam eder. canım benim ya. çok üzmüyordur inşallah kendini.

yaprak bişi sorcam canım sana
sen kontrole hani erkek bir dr vardi ya
ona mı gidiyorsun
yoksa ilk gittiğin bayana mı

yok canım ilk gittiğim bayan dr un muayn.si çok kalabalık oluyordu, yoğunluktan yeteri kadar ilgilenemiyordu. bu seferki dr um erkek. ama çok memnunum şu an için. erkek dr lar kesinlikle daha ilgili oluyor. bu gittiğim dr da bursa da epey tanınmış bir dr. ama çok planlı çalışıyor daha sakin ofisi. insan bunalmıyor. öbüründe resmen curcunaydı bir de bir kişi yanında en az 2-3 kişiyle beraber geliyordu tam bir kargaşa. bu sefer öyle değil çok şükür.

geldim geldim
güzeller
yaprakcım yok valla çok da üzülmüyorum nedense sevindim bile
çünkü olalamak da var ya dr bi terslik vasr falan zamanı var ilaç içmen lazım gibi şeyler söyleseydi çok daha kötüydü inan evet garip olanı 30.günde oldum ama dediğin gibi her ay yumurtlama günü aynı olmuyor demek ki bu ay ki çalışmalar daha sıkı ve daha uzun sürücek demek ki
ama var ya üzülmememin çok büyük bi sebebi de ilsunun hamişliğine seviniyor olmam
ben o kadar eminim ki ilsu kesin % 100 hamiş bi de mutlu değildi deli kız hala da inanamıyor ama resmi showu yarın yaparız tabi bi tescillensin ama ilsu hamile değilse bende dilek değilm diyorum işte o kadar
sana da ne diyeyim yaprakım yaa limonlu ıhlamurun bi zararı olmaz bence ama kıyamıyorum ben sana yaa

ağzından bal damlıyor dilekcim ya
keşke dediğin gibi hamile olsam
yarın ilk idrarımla oncomed testten alıp yaparım artık.
belirtileri evet var inş da öyledir
tam mutlu olamamın sebebi hayal kırıklığına uğramam biliyorsun sende
çok büyük moralverdin bgn bana
buay sende sıkı fıkı calışcan haaa ,takipteyim

canımın içi, hoşgeldin tatlım,
merak etmeye başlamıştım seni, acaba çok mu üzüldü o yüzden mi gelmiyor diye düşündüm. neyse iyisin, içim rahatladı biraz. herşeyde vardır bir hayır canım ya. en azından problemli bir durum yok, bu da bizim için bir teselli oldu. ama dediğin gibi birdahaki ay 16 hatta 18. güne kadar çalışın. daha garanti olur. yani şöyle yaparsın 11.-13-15-17 daha iyi olmazmı. moralini sakın bozma inşallah çok yaklaştın artık.
ilsucumdan ben de çok umutluyum bu ay, inşallah o bize müjdeyi verir yarın öbürgün. belirtileri de var sanırım. hayırlısı olsun artık. sayfamızda hamişler çoğalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…