- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #4.661
İlsu canım mrb hayatım sen test yapmadın mı senin günün geçti mi bitanem heycanlandım şimdi tatlım sorma profösör oldum gide gele sen bi hamile kal sanada ince detaylarını söylerim bitanem güzel arkadaşım...
Adaşım canım benimde bir arkadaşım hamile kaldığı ay baya lekelenmeleri olmuştu hemde siyah koyu koyu 2-3 gün sürdü ve durdu sonra test yaptık pozitif çıktı antibiyotik içme istersen bide hamileliğin ilk aylarında üşüme sık görülür tatlım senden hala umutluyum ...............
Yapraknil canım ben öbür guatır falan testlerini yapmadım doktor gerek görmedi bende 12.haftada ayrıntılı usg ye girdim ondan sonra ikili test yaptı seninkide hepsini bir yapacak anlaşılan ben artık sık sık gireceğim senin aklına takıldıkça sor tatlım bende haftaya perşembe gideceğim tekrar ayrıntılı usg için mide bulantılarına gelirsek ben banya yaparken şampuan kosundan midem bulanırdı ilk zamanlar ahhhhhhhh çok zordu şimdi daha iyiym seninde az kaldı sabret canım bizim evde 4 aydır yemek pişmiyor ben pişirdiğimi yiyemiyorum yediklerinde hiç merak etme bebeğe zarar vermiyor bebek kendine zararlı olan şeyleri süzüyormuş ve onlarla beslenmiyor canın turşu çekiyorsa erken gebelik haftasında kızın olur derler benim hiç canım ekşi tuzlu çekmemmişti tatlıda yiyemiyordum ama gerçi bunlarda pek doğru deil
bana da yaprağın kızı olucakmış gibi geliyor hep nedense
evet yaprakcım ben yarını da bekliyim olmazsa dr a gideyim yaa yok olmaz böyle var bi şey ama
ah dilekcim yaa inş.canım benim yaa inş.
İlsu canım mrb hayatım sen test yapmadın mı senin günün geçti mi bitanem heycanlandım şimdi tatlım sorma profösör oldum gide gele sen bi hamile kal sanada ince detaylarını söylerim bitanem güzel arkadaşım...
canım benim bugun 28. günüm benim .bugun veya yarın kahverengi lekelerle adetimin baslaması gerekiyor.sabahta ısımı öçltüm 37,1 çıktı .ama adet ve kasık ağrılarım var.özellikle sol kasığım çok ağrıo.ondan umutlu değilim ...birde bu ay tembeldik arkadasım.
ay bi kalalım hele bitanem bana detaylıca anlatırsın sen::roflol::roflol: ah... ah...
hoşgeldin yaprakcığım .
faranjit gripten daha rahatsızlık veriyor malesef. geniz yanması falan hamile halinle ilacta alamıyorsun .tahmin edebiliyorum güzelim.
limonun zararı olmaz ya
ıhlamur kaynatıp içebilirsin birde.
canım bitki cayları derken sallamalıları kastetmiştir.
ıhlamurun acık olanından alıp evde kendin kaynatacaksn ,yine de bir sor sen .
işte benimde bgn 28. günüm yaprakcım. ne olacak bilmiyorum.
dilek geliyor birazdan güzelim ,açıklamayı yapar
adet olmuş ama
evet 28-29 günde bir oluyorum canım.geçen ay 28. günde olmuştum.
şuan leke faaln yok yaprakcım .gerçi dilek beni hamiş ilan etti.eğer bgn regl olmassam aksamdan test alıp sabah ilk idrarımla yapacağım
canım dilek 30 .gün oldu .demekki 16. gün yumurtası catlmış ve o 16. gün yoldaydi malesef(
sansı görüyor musun yaprak.
geldim geldim
güzeller
yaprakcım yok valla çok da üzülmüyorum nedense sevindim bile
çünkü olalamak da var ya dr bi terslik vasr falan zamanı var ilaç içmen lazım gibi şeyler söyleseydi çok daha kötüydü inan evet garip olanı 30.günde oldum ama dediğin gibi her ay yumurtlama günü aynı olmuyor demek ki bu ay ki çalışmalar daha sıkı ve daha uzun sürücek demek ki
ama var ya üzülmememin çok büyük bi sebebi de ilsunun hamişliğine seviniyor olmam
ben o kadar eminim ki ilsu kesin % 100 hamiş bi de mutlu değildi deli kız hala da inanamıyor ama resmi showu yarın yaparız tabi bi tescillensin ama ilsu hamile değilse bende dilek değilm diyorum işte o kadar
sana da ne diyeyim yaprakım yaa limonlu ıhlamurun bi zararı olmaz bence ama kıyamıyorum ben sana yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?