Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

valla yaprakcım niye böyleyim gecici bi durum değildir inş. ama hani bu sayfanın ilk başındaki umudum var ya neşem var ya yine öyleyim sanki yaa bak bitiyoruz eskilerden bir tek ben kaldım özgül ve derya var yenilerden çiğdem abla ve meltem abla bi süre düşünmüyorlar sanırım
gerçekten sevinçliyim ben yaa ilsuya müthiş sevindim bi kere en önemlisi de ilsu rahatlığıyla kazandı bunu biliyorum ve evet ilsu bu ay ısı konusunda yanıdım şişiricem artık başını
az kaldı az
ben yumurtlama zamanı ve adet yaklaşınca stresli oluyorum
ama bakın ilk adet günümde ne kadar huzurluyum
diğer sayfada hamiş çıkarmak biras zordu yani aylarca beklediğimz çok oldu ama bak burda her ay bi tane çıkıyor bu da bana çok umut oluyor tabi sizlerle aynı zamanda aynı acıyı yaşayan biri olarak

canım inşallah önümüzdeki ayın hamişi de sen olacaksın. hep böyle rahat ve güçlü ol ama tamammı, stres yok. ne yumurtlama zamanı ne de sonrası. rahat ol hayatım. sadece çalışma zamanını uzat biraz bu ay yani daha çok çalışın.
bu sayfada biz birbirimize çok destek oluyoruz belki de o yüzden birbirimizden aldığımız güçle hamişler çoğalıyor. hamiş olmayan kalmasın inşallah.
ilsu bak hemen çıkışta test al. gece kalkıp su falan da içme çok. sabah ilk idrarla testini yap. sonra işe gelir gelmez de bize müjdeyi ver.
ay talimatlara bak yarabbim. sanki kız benim emir erim :roflol:

canım dediğin gibi hepimiz nekadar karamsardık.
artık o günler geride kaldı inş bu sayfa heray birini hamiş çıkarcak inanıyorum ben.
umutlu olacaksın zaten daha çok yeni basladın sen 2.denemendi daha tam olarak .
ben eğer hamileysem ısıda yardımcınım bu ay tabikide.gerçi kelin merhemi olsa basına sürer derler ama:)))
ben çok inanıyorum canı gönülden hepimiz mutlu sona ulascazzz.

:roflol::roflol::roflol: geç kaldım minnoşum geç kaldın
tüm bunlar bir bir ilsu hanıma çokdan söylendi
eğer yapılamzsa başına gelicekleri çok iyi biliyorrrrrklava:
ama ben şimdi onu da seni de dileğimi de kocaman kocaman öpüyorum
bana dua edin hiç kaçarınız yok biliyorum ettiğinizi zaten güzeller
evet yaprakcım destek olmak birlikte olmak herşeyi paylaşmak çok güzel yaa
onun için seviyorum ben hepinizi hepiniz anne adaylarım benim yerim ben sizi yaaaa
ayy ben size oklavayla furamam kıyamam ben size
:1hug::1hug::1hug:

dileeeeeeeeeek canımmmm. sana sürpriz yazayım dedim. aslında tam bana göre bi forum. değilmi dilek canımcığım. ben tam 3 yıl önce kasımda ilk düşüğümü yaptım. şubattada ikinci. ben kürtaj olmadım ama kendi düştü. ne farkeder sonuçta kaybettik. hepinize merhabaa kızlari inşallah benide aranıza alırsınız

olsun canım ben de söyliyeyim de aklından çıkmasın.
bizler hep birbirimize dua ediyoruz canım, o konuda endişen olmasın. her zaman da desteğimiz devam edecek inşallah. sen sakın üzme kendini. bizler de seni çok seviyoruz, sen olmazsan bu sayfanın hiç tadı olmaz bunu biliyorsun dimi.
diğer kızlar nerde ya. önemli meseleler konuşuyoruz şurda. özgül, derya, özlem nerdeler. iklimsucum da gelmedi bugün. yarın da benim eşim evde pc ye el koyabilir ama ilsucuğumun haberini almak için erkenden gelmeye çalışacağım inşallah.

merhaba canım, hoşgeldin. aramıza alırız tabi, neden almayalım.
çok acılar yaşamışsın, geçmiş olsun, Allah sabırlar versin. bizler de geçmişte acılar yaşadık şimdi yavaş yavaş toparlandık çok şükür. Allah birdaha yaşatmasın böyle acılar.

ayyy sultancım hoşgeldin yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok sevindim bitanem burda olmana
aralarına almazlar mı
öyle yüreği güzel insanlar ki onlar
sende benzer acıyı yaşadın
yaprak da düşük yapmıştı ama bak en umutsuz olduğu zamanda yine hamiş kaldı
ilsu daha resmileşmese de o da hamiş bence üstelik kürtajdan sonra ki ilk ciddi denemesiydi
sultancım bi de iklimsu diye bi arkadaş var onunda adı dilek adaşımla ben birer gün araryla kürtaj olmuştuk ve ikimizde kürtaj sonrası 80 küsür günde adet olamamıştık yani garip bi tesadüf ki yaşadığımız herşey aynı ve aynı günlerdeydi ama o ilk adetten sonra hemen hsmiş kaldı ikinci adeti olmadı yani işte tüm bunlar bana hep çok ama çok umut anlıyormusun ve bizler birer kere hamile kaldık yine kalıcaz diyerek her geçen gün biras daha yaklaşıyoruz diyerek umut vererek umut dağıtarak dualar ederek her ay hamiş çıkartıyoruz bir tek ve ben özgül diye bi arkadaşımız kaldı sende gel aramıza gel gerçi benim kalbimdesin ama...

tamam yaprak hocam emriniz baş üstüne
çıkışta eczneden alırım ve sabah yaparım. gerçi yarında olma durumumn var 29. gün yarın.30 a kadar gelmesse süphem olurdu baya

yaa hala 30 diyor bu kıss yaaa
bak yaprak da da olmuştu bu size bi kal geliyo yaaaa
tüm bildiklerinizi unutuyorsunuz alla alla
hamilesin kısım sen
hadi yaprakın döngüsü uzundu ama sen hsmilesin diyorum yaa
ne diyorsam o ilsu hanım

sağol canım hoşbulduk. dileklerin içinde çok sağol canım. inşallah hiçbirimize yaşatmasın Rabbim.

ya kızlar herkesin bulantıları sabah oluyor, benim de akşam başlıyor ya. yemek de yapamıyorum. dışardan hazır şeyler almaktan batıcaz valla. ama ne yapayım hem yemek yapacak hal yok hem de yemek kokuları bulantımı arttırıyor.
ilsu bak sen dileği dinle, otuz, motuz çıkarma şimdi başımıza. sabah yap testini. büyük ihtimalle pozitif çıkacak ama çıkmazsa da birdahaki aya dersin. ama bazen idrarda çıkmayıp, kanda da çıkabiliyor. ben o yüzden direk kan testi yaptırmıştım.

güzel arkadaşımın midesin de bulanırmış yemek de yapamazmış aman da aman
sen gör benim mrlerğim doğsun sana daha neler yapıcak
bunlar iyi günlerin güzelim benim
aferin dileğe bak önümüzü açtı hepimizin
teker teker geliyoruz arkasından

ay canım sorma ya. inşallah yakında geçer bu bulantı ve iştahsızlık. yoksa açlıktan iskelet gibi olurum herhalde.
sağlıklı olsun da canım ben onun herşeyine katlanırım. kucağıma almak da nasip olsun inşallah.
evet iklimsu açılışı yaptı şimdi hemen her ay bir hamişimiz oluyor. ayın hamişi. önümüzdeki ayınki de sen olacaksın inşallah. hadi bakalım göster kendini. 10 gün sonra tam gaz çalışmalar başlayacak.

evet inş.bu ay dersime çok güzel çalışıcam hocam yani çok çalışmam lazım çokkkkkkkk
paniklememek ve doğru zaman çok önemli ama buna inanmak ve umutlu olmak da bi o kadar önemli bitanem yaa öyle her ay bi hamiş çıkınca çok da zor değilmiş diyorum valla kızcağız kaç gündür msn de benimle uğraşıyor kendini unutmuştu garibim bak bugün kendi hamiş hala inanamıyor deli
onun bebeği ekimde doğucakmış yaprak bak yeni meleği de ekim de geldi annesi de benim ki de kasım da doğacaktı yaa inş.kasımda yeniden gelir annesine di mi
ne güzel takdir-i ilahi olur valla

aşkım ben çıkıyorum bitanem
çok öpüyorum seni kendine çok iyi bak bitanem
yarın güzel bi gün olucak
yarın görüşürüz bitanemmmmmmmmmmmmmmmm

mrb kızlar ben geldim kimse yok biliyorum ama ilsu nun iyi haberini alim diye girdim ilsu sabah erkenden yaz haber erkenden bağlanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…