- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #4.681
canım inşallah önümüzdeki ayın hamişi de sen olacaksın. hep böyle rahat ve güçlü ol ama tamammı, stres yok. ne yumurtlama zamanı ne de sonrası. rahat ol hayatım. sadece çalışma zamanını uzat biraz bu ay yani daha çok çalışın.
bu sayfada biz birbirimize çok destek oluyoruz belki de o yüzden birbirimizden aldığımız güçle hamişler çoğalıyor. hamiş olmayan kalmasın inşallah.
ilsu bak hemen çıkışta test al. gece kalkıp su falan da içme çok. sabah ilk idrarla testini yap. sonra işe gelir gelmez de bize müjdeyi ver.
ay talimatlara bak yarabbim. sanki kız benim emir erim :roflol:
:roflol::roflol::roflol: geç kaldım minnoşum geç kaldın
tüm bunlar bir bir ilsu hanıma çokdan söylendi
eğer yapılamzsa başına gelicekleri çok iyi biliyorrrrrklava:
ama ben şimdi onu da seni de dileğimi de kocaman kocaman öpüyorum
bana dua edin hiç kaçarınız yok biliyorum ettiğinizi zaten güzeller
evet yaprakcım destek olmak birlikte olmak herşeyi paylaşmak çok güzel yaa
onun için seviyorum ben hepinizi hepiniz anne adaylarım benim yerim ben sizi yaaaa
ayy ben size oklavayla furamam kıyamam ben size
:1hug::1hug::1hug:
dileeeeeeeeeek canımmmm. sana sürpriz yazayım dedim. aslında tam bana göre bi forum. değilmi dilek canımcığım. ben tam 3 yıl önce kasımda ilk düşüğümü yaptım. şubattada ikinci. ben kürtaj olmadım ama kendi düştü. ne farkeder sonuçta kaybettik. hepinize merhabaa kızlari inşallah benide aranıza alırsınız
merhaba canım, hoşgeldin. aramıza alırız tabi, neden almayalım.
çok acılar yaşamışsın, geçmiş olsun, Allah sabırlar versin. bizler de geçmişte acılar yaşadık şimdi yavaş yavaş toparlandık çok şükür. Allah birdaha yaşatmasın böyle acılar.
ben gelip yemeklerini yapayım yaprakcım ister misin?keşke burada olsan seve seve
güzel arkadaşımın midesin de bulanırmış yemek de yapamazmış aman da aman
sen gör benim mrlerğim doğsun sana daha neler yapıcak
bunlar iyi günlerin güzelim benim
aferin dileğe bak önümüzü açtı hepimizin
teker teker geliyoruz arkasından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?