Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Günaydin kizlar.. Canlarim nasilsiniz... Dün izin verdim kendime yattim evde adetten dolayi iyi hissetmiyordum...

Okudum kadari ile korkunç bir olay yok... Dileğim canim adet olmuşsun ama sen varya teksin aramizda he ... Süper pozitifsin.. Senin için herşey çok güzel olacak canim... Dualarimiz seninle...

Ilsu bacim hadi iyi haberler gelsin senden de.... Inşallah hamişdirsin... çok isterimm... Dilek yaprak ilsu sizler benden çok zamandir bekliyorsunuz.. Inşallah dilek ve ilsu de benden önce hamiş kalir.... Sirayla herşey değilmiii.... :)

yaprak canim eh iklimsu gibi çekecen değilmi biraz.. Bak herşey güzel gidiryor maşallah senin için.... şu faranjitmidir nedir nerden buldu seni yaa.... üşütme dikkat et kendine.. Insanlarla muhatap olma pek.. öpüşme falan....

Ilsuuuuuuuuuuuuuuu
nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnn... Heeeyyyyyoooooo ???????

Günaydın canım arkadaslarım
sizlere çok iyi haberlerle gelmek isterdim ama sabah ilk idrarımla yaptığım halde negatif çıktı. işte biras belirtiler ve ısımın yüksek olması sebebiyle dilekle çok umutluyduk. sağlık olsun artık.
Bugun 29. günüm sanirim pozitif olsaydi silik milik çıkardı..

günaydın kızlar
nasılsınız,istridyecim üzülme canım inşallah bu ay tutar
ilsucum bugünde bekle belki yarın pozitif çıkar.belki geç döllenme olmuştur.

herkese günaydın,
ilsudan müjdeli haberi alıcam diye büyük bir heyecanla geldim. ilsucum üzgünüm canım ya. ama henüz adet de olmadın sanırım, umut hala var yani. idrar testleri bazen yanıltabiliyor. çok yeni bir gebelikse çıkmayabilir. silik bişey vardır belki, sen farketmemiş de olabilirsin. moralini bozma hemen. birkaç gün daha bekle eğer adet olmazsan kan testi yaptırırsın. çok umutluyduk çünkü senden. adet olmadığın sürece de bu umut devam ediyor.
özgülcüm dinlenmekle iyi yapmışsın canım. arasıra böyle 1 günde olsa dinlenmek lazım.
canım ben çok dikkat ediyorum aslında ama pek bişey yiyip içemediğim için direncim düştü ve direnç düşünce de virüsler hazır bekliyor zaten. dr umu aradık, 1 tane şurup bir de pastil vermiş. korkuyorum kullanmaya ama öksürdüğüm için kasıklarımda ağrılar başladı, zorluyorum herhalde o bölgeyi. o yüzden çok düzenli olmasa da arada bir ilaçları içeyim diyorum. şu ara mevsim dönüşümü olduğundan hemen hemen herkes hasta. bana da eşimden bulaştı sanırım. umarım en kısa zamanda atlatırım.

günaydın kızlar
nasılsınız,istridyecim üzülme canım inşallah bu ay tutar
ilsucum bugünde bekle belki yarın pozitif çıkar.belki geç döllenme olmuştur.

canım sanmam ki geç döllenme olsun ,bekleyip göreceğiz .test yapmayı düşünmüyorum daha.

günaydın yaprakcım
farkındayım arkadasım erkenden girmişsin müjdeli haber duyabilmek için.
silik falan değildi iyice ışığa tuttum yani:)))
umudumuz bir sonraki aya inş.zaten ilk denememizdi.

ilsucum üzme kendini canım, dediğin gibi zaten ilk denemendi ama bu işler hiç belli olmaz. idrarda çıkmayıp 3-5 gün sonra kanda çıkanları çok duydum. senin adetlerin gayet düzenliydi yanlış hatırlamıyorsam, bu ay niye böyle oldu ki. birkaç gün bekle canım sonra hastaneye gidersin hem kan testi yaparlar hem de dr kontrol eder.

hoşbulduk canlarım
iyiyim vallahi ne yapayım bildiğiniz gibi bayramdan sonra iş için izmire gitmiştim.
istanbuldan bir süreliğinede olsa uzaklaşmak iyi geldi.
beni sorarsanız tık yok zaten doktora gittim.bana 4 ay daha yasak dedi
test sonuçlarımda daha çıkmadı
ne bileyim işte ilk başta üzüldüm biraz daha beklicem diye ama şimdi alıştım

canım eğer regl olursam gidicem bitiminde çünkü sol kasığım çok ağrıdı bu ay , tedirgin oldum açıkcası. hem yumurtalıklarıma falan baktırırm iyi olur.
sen ovülasyon testi almıştın işe yarıyor mu bu ay almayı düşünüyorum acıkcası ondan

canım 4 ay abartmış bence dr un. benimki 9 haftalık düşük olduğu halde 1 ay vermişti.
test sonuçlarını alıp baslayın artık.

4 ay mi.. Aslina bakarsan baştan fazla geliyor ama biraz zaman sonra geçiyor zatenç.. Bana da 3 ay çok gelmişti ama geçti bak bu ay başlamam gerekiyordu zaten .. Ama ben hiç korunmadim diyebilirim :)

hayirlisi olsun derya .. Umarim herşey güzel olur senin içiden canim...

yaaaaa ne bileyim işte
banada uzun geliyor ama beni korkuttu dedi ki eğer 6 ayda önce yaparsan belki tekrar aynı şeyleri yaşarsın dedi.bende korktum.bunu söyleyende bir prof olunca biraz daha ciddiye alıyor insan
bazen diyorum ki kürtaj olalı 2,5 ay oldu başlasam mı çalışmalara bazende diyorum şubata kadar bekle.beklesende o ay tutacak diye birşey yok yaaaaaa ne bileyim kafam çok karışık

günaydın kızlar bende erkenden geldim de buraya gelemedim bi türlü
nasılsınız bakalım
yaa ilsu canım inan şoktayım ve hala inanamıyorum ama yaprağın dediği gibi idrarda çıkmayıp da 2-3 gün sonra kan da çıkna o kadar var ki ama sende haklısın ama biras daha bekleyielim bitanem yaa bu kadar belirti ve ısı mümkün değil yaaa
özgülcüm güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim fıstık
aaz kaldı hepimiz için inan bana
deryacım 4 ay çok uzun bi süre yaa özgülü dediği gibi bana da dr 3 ay korunun demişti ben zaten 3 ay adet bile olamamıştım ki yani uzun lafın kısası zaman çok cabuk geçiyor kabul ama yok annem yaa bekleme o kadar
yaprakımmm minnoşum yawrusum iç bitanesi iç dr un verdiği ilaçları güven sen bu dr a bitanem yaa hasta olsan yani daha da ilerlese daha mı iyi bebeğim yaa yapma rahat ol bitanem ayaklarını sıcak tut çoraplarını asla çıkarma hırka giy sıcak tut kendini boğazını ve de meleğini

hoşgeldin fıstık , seni gözlerim arıyordu benim de.
herkese neşe dağıtmışsın yine zindesin süper ya
burada motive oluyoruz.

git canım tabi iyi olur, ama belki gebelik vardır belli olmaz. birkaç gün daha bekle bakalım.
canım evet medismart ovulasyon testi kullandım ben de çok işe yaradığını söyliyemem. neden dersen adet döngüm uzun ve çok düzenli olmadığı için 1 kutu yetmiyor. mesela en son kullandığım ay yaptığımda çok koyu olmamakla beraber 2 çizgi çıkmıştı, ben de ovulasyon başlıyor diye sevinmiştim. dr usg de bir baktı 3 cm lik kist var dedi. yani kist olduğunda da pozitif çıkabiliyor. ben de birdaha yapmadım zaten. ama adet döngüsü daha kısa ve düzenli olanlarda işe yarar bence. ben de bu şekilde hamile kalmış bir arkadaşın tavsiyesi ile almıştım.

yaprakcığım dr lar güvenir olmayan bir pastili vermez zaten ki çoğu pastilinde üstünde bitkisel falan yazar dikkat ettiysen.enazından biraz rahatlatır seni .yutkunman daha kolay olur.

kendi haline bırakalım ozaman birde onun stresini üstüme almıyım .çift çizgi çıktı çıkmadı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…