Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

günaydın canım, hoşgeldin.
valla dilekcim çok koruyorum aslında kendimi. ağustos bittiğinden beri ayağımdan çorabımı çıkarmadım. üzerimde kalın polar hırka var, kalorifer de yanıyor ama işte yemek yemiyorum o yüzden direnç düşük sanırım. ilaçları kullanıcam artık ne yapayım. ilerlememesi lazım dediğin gibi.
v

günaydın kızlar ,,,
ilsu bitanem test sonucun negatif çıkmış çok üzüldüm ilk okuyunca ama sonra hemen toparlandım ve dedim ki demekki arkadaşım için bu ay hamile kalması hayırlı deildi doğru zaman deildi bitanem gerçi daha adet olmadın umut var bazı testler yanıltabiliyor 1-2 gün daha bekle sonra bir kan testi yaptırırsın canım arkadaşım allahım senin için hayırlı ve uğurlu bir hamileleik nasip etsin kendim için hep böyle dua etttim ben senin ve burdaki tüm herkes içinde böyle dua ediyorum hep ilk hamileliğim demekki hayırlı deildi diye düşündüm canım zaten seninde bildiğin gibi ilk denemede %20 şansın var ben güveniyorum ve inanıyorum çok kısa zamanda güzel haberlerinizi alacağız........

canım ne güzel konuşmuşsun çok teşekkür ederim. yok umudum bitti bu ay için regl olmayı bekliyorum artık. demekki hayırlı değilmiş güzelim .
ben sana bişi sormuştum ama sen görmedin onu oğluşunun ismini ne koyacaksınız annesi?

canım arkadaşım görmemişim kız olsaydı adını ben koyacaktım erkek olacağı için babası koyacak oda küçüklüğünden beri barış mançoyu çok severmiş ondan adına barış koyacak canım

DERİİİN BİR SESSLİK KAPLAMIŞTI ORTALIĞI...... herkesler gitmişti... hamiş yoktu çünkü bu ay....
ama ilsu her an bir sürpriz yapabilirdi...... bu sessizlik bir bebek habercisi olabilirdi......:1ninca: kafayı yedimmm-tatlicadiarzu- laelaelaelaelae

Bakırköy den şimdi dr lar gleiyor istirdyeyi götürüyor,Aman Allahım:)))

vay vay vayyyy cimcimelere bak sen
dişi cmylmz lar sizi
kaydirigubbakcemile3

Hihihihihiihihih eee dedik harek olsun ...bacim sen napiyon..... Biz dr.a gitcez ilsu da .. Bende yumurtalara aktircam... Dr. Ilişki günü öneriyomuş :) belki öle tutar bu ayda hheeeeyyyyoooo :)

günaydınlarrrrrrrrr
arkadaslar ben hala regl olmadım biliyonuz mu bugun 30. günüm .cumartesiye kadar olmassam yine test yapacağım.

günaydın kızlar
ilsucum canım benim çok sevindim hala regl olmamana inşallah hamilesindir arkadaşım yaaaaaaa
cumartesiyi bekleme bugün tekrar yap belki hamilesindir ne dersin:)))

günaydın kızlar
ilsucum canım benim çok sevindim hala regl olmamana inşallah hamilesindir arkadaşım yaaaaaaa
cumartesiyi bekleme bugün tekrar yap belki hamilesindir ne dersin:)))

Günaydın güzelim.
sağol inş ya, eğer regl olmasan yaparım testi ,ne olacağı belli olmuyor.Biliyosun beklemediğin anda kırmızılar gelebiliyor malesefsenağlama

kendini peki nasıl hissediyorsun bir belirti falan var mı hani böyle kasıklarında ağrı falan
hadi ilsucum ya cumartesi bekleme belki bugün çift çizgi görürsün inşallah:)))

dün yaptım canım negatif çıktı .onun için bekliyeceğim .
kasıklarımda haftabası çok siddetli ağrı vardi bugun çok hafifledi.

güzelim insan belli bir süre sonra sabırsızlanıyor
benimde bir arkadaşım hamile kalmaya çalışıyordu artık umutları tükenmeye başlamıştı
geçen sene bir bebeğini aldırmak mecburiyetinde kalmıştı.hamile olduğunu bilmeden antibiyotik içmişti.
çok üzülmüştü uzun süredirde hamile kalmaya çalışyordu.bu ay ben sen bir ovulasyon testi alsana demiştim.o da almış denemiş.şimdi öğrendim ki hamile kalmış nasıl sevindim anlatamam.sanki kendim hamile kalmış gibi sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…