- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #4.721
günaydın kızlar bende erkenden geldim de buraya gelemedim bi türlü
nasılsınız bakalım
yaa ilsu canım inan şoktayım ve hala inanamıyorum ama yaprağın dediği gibi idrarda çıkmayıp da 2-3 gün sonra kan da çıkna o kadar var ki ama sende haklısın ama biras daha bekleyielim bitanem yaa bu kadar belirti ve ısı mümkün değil yaaa
özgülcüm güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim fıstık
aaz kaldı hepimiz için inan bana
deryacım 4 ay çok uzun bi süre yaa özgülü dediği gibi bana da dr 3 ay korunun demişti ben zaten 3 ay adet bile olamamıştım ki yani uzun lafın kısası zaman çok cabuk geçiyor kabul ama yok annem yaa bekleme o kadar
yaprakımmm minnoşum yawrusum iç bitanesi iç dr un verdiği ilaçları güven sen bu dr a bitanem yaa hasta olsan yani daha da ilerlese daha mı iyi bebeğim yaa yapma rahat ol bitanem ayaklarını sıcak tut çoraplarını asla çıkarma hırka giy sıcak tut kendini boğazını ve de meleğini
canım ne güzel konuşmuşsun çok teşekkür ederim. yok umudum bitti bu ay için regl olmayı bekliyorum artık. demekki hayırlı değilmiş güzelim .
ben sana bişi sormuştum ama sen görmedin onu oğluşunun ismini ne koyacaksınız annesi?
DERİİİN BİR SESSLİK KAPLAMIŞTI ORTALIĞI...... herkesler gitmişti... hamiş yoktu çünkü bu ay....
ama ilsu her an bir sürpriz yapabilirdi...... bu sessizlik bir bebek habercisi olabilirdi......:1ninca: kafayı yedimmm-tatlicadiarzu- laelaelaelaelae
Bakırköy den şimdi dr lar gleiyor istirdyeyi götürüyor,Aman Allahım:)))
günaydın kızlar
ilsucum canım benim çok sevindim hala regl olmamana inşallah hamilesindir arkadaşım yaaaaaaa
cumartesiyi bekleme bugün tekrar yap belki hamilesindir ne dersin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?