D
deryaa1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #4.741
Hoş geldin yaprak sen nasilsin ? Biraz daha iyimisin
hoşgeldin yaprakcım
iyiyim ben kendi adıma konuşuyum:))
sen nasılsın boğazların nasıl, acı var mı acı...
inş canım rahim kendini hazırlarmış bende çok duydum ,ozaman dileğinde önümüzdeki ay olacak ...
Ah canim yaaa... Kiyamam... Geçecek bu günler canim moralini bozma olurmu... Iklimsu gibi sende daha iyi olacaksin... Ah keşke bizde hamiş kalsakda yiyemesek demek geliyor içimden ... :))
kıyamam canım ya... çok kilo vermişsin yaprakcım... biryana da avantaj tabii bu kilo vermen diğerki aylarda .. beslenememen kötü işte canının istedigini yiyememen .valla hamilelikten korktum :))) iklimsuda öyleydi senin gibi aynı .ikinizde aynı şeyleri yasıyorsunuz .canım yiyemesende bol sıvı tüket bari ,su iç faydası olur bebeğe.
inşallah yaprakcım eski yaprak olursun en kısa zamanda ..
ee yemekte pişiremessin ki yemek yapasın ,düzeniniz olsun o konuda .eşinle sen çok isteyip olduğuiçin bu bebiş eşin anlayışın üstünde bir anlayış gösterir eminim .
Ah canim ya yediklerinden bana böööğğ geldi.. üffff.. 1 ayin geçti 1 ay dahami var şimdii...
Haklisin ya heleki çalişiyoruz.. çok zor olur bizlere.... Evdekilerede zor tabi ama çalişana daha zor olur... Ne diyelim su yoluu bulur....
kızlar
şimdi okudum internette bir kadın 2,5 aylık bebeğini tandır kuyusunda yakmış
ey büyük allahım biz bebek bebek diye resmen inliyoruz bebek sahibi olanlar bunun kıymetini bilmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?