Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

güzelim al dene bak benim arkadaşımın oldu
seninde olur çünkü ovulasyon testini yapınca yumurtlama günün belli oluyor ona göre birlikte oluyorsun
biraz daha garanti oluyor anlayacağın :))))

deryacım ya senin 6 ay bekleme süresi de çok fazlaymış :))
benim düşüğüm üzerinden de 7 ay geçti ,acıkcsı bende 6. ayda bıraktım korunmayı .nasıl geçtiğini anlamadım.

selam kızlar, nasılsınız.
ilsucum demek adet olmadın, demekki umudumuz devam ediyor çok sevindim.
bu ay hamile değilsen bile birdahaki ay kesin olur gibi geliyor. çünkü adet geciktiğnde eğer hamilelik yoksa birdahaki ay olacağı anlamına geliyormuş. ben de çok önceden bu sitede okumuştum. bu durumu yaşayanlar vardı. dileğin de gecikti bak bu ay o yüzden o da önümüzdeki ay hamiş. iklimsu ile benim aramda yaklaşık 2 ay var, benimle de sizin aranızda o kadar olacak olabilir. ama sen bize bir süpriz yapabilirsin bu ay.

hoşgeldin yaprakcım
iyiyim ben kendi adıma konuşuyum:))
sen nasılsın boğazların nasıl, acı var mı acı...
inş canım rahim kendini hazırlarmış bende çok duydum ,ozaman dileğinde önümüzdeki ay olacak ...

Hoş geldin yaprak sen nasilsin ? Biraz daha iyimisin

sağolun kızlar hoşbulduk.
valla sürekli size oram ağrıyor, buram acıyor diye dert yanmak istemiyorum ama çok iyi olduğumu söyleyemem.dün gece sürekli öksürdüm, zor daldım uykuya. hiç bişey yiyemiyorum desem yalan olmaz. başlangıçtan bu yana 3 kilo kadar verdim 64 düm sabah tartıldım 61 olmuşum. eşim de üzülüyor bu duruma.canın ne istiyorsa söyle yapayım yada gidip alayım diyor. bir ara hamburgeri yiyebiliyordum, ama artık onu da istemiyor canım. ne yapıcam bilmiyorum. işim zor yani. serum falan takılacak yine sanırım. kızlar bir dokundunuz, bin ah işittiniz gördüğünüz gibi. iklimsu da böyleydi sanırım ama şu an atlattı herhalde. bir de ben atlatabilsem. gece rüyamda pizza gibi bişey yiyorum. çok da güzel yedim cokacimcoook ve iştahım yerine geldi, çıkarmadım diye nasıl da sevindim ama rüyaymış senağlama

Ah canim yaaa... Kiyamam... Geçecek bu günler canim moralini bozma olurmu... Iklimsu gibi sende daha iyi olacaksin... Ah keşke bizde hamiş kalsakda yiyemesek demek geliyor içimden ... :))

kıyamam canım ya... çok kilo vermişsin yaprakcım... biryana da avantaj tabii bu kilo vermen diğerki aylarda .. beslenememen kötü işte canının istedigini yiyememen .valla hamilelikten korktum :))) iklimsuda öyleydi senin gibi aynı .ikinizde aynı şeyleri yasıyorsunuz .canım yiyemesende bol sıvı tüket bari ,su iç faydası olur bebeğe.

Ah canim yaaa... Kiyamam... Geçecek bu günler canim moralini bozma olurmu... Iklimsu gibi sende daha iyi olacaksin... Ah keşke bizde hamiş kalsakda yiyemesek demek geliyor içimden ... :))

ah canım sağol ama o şekilde dua etme. saatine gelir ve tutarsa çok kötü. yani inşallah hamile kalırım ve hamileliğim çok iyi geçsin diye dua et. ben de senin gibi diyordum ah bir hamile kalsam, mide bulantılarım çok olsun razıyım diyordum. ve öyle de oldu. ama bebeğim için herşeye katlanırım tabi orası ayrı konu. ama inşallah en kısa zamanda normal yeme içme düzenime dönerim.

canım sağol ya. düşük kiloyla gebeliğe başlamak iyi tabi çünkü ileriki aylarda çok hızlı alınıyormuş diye duydum. benim çok kilo almak gibi bir niyetim yok tabi. öyle hamileyim diye yemeklere saldırmak istemiyorum. sadece istediğim normal yemek düzenine geçebilmek. yaklaşık 1 aydır doğru dürüst sofra düzenimiz bile kalmadı. eşim de ne yapsın bazen kendine bişeyler yapıyor, bazen de öyle atıştırma tarzında geçiştiriyor. ben çubuk kraker, haşlanmış patates, simit, bazen hamburger falan öyle geçiştiriyorum ilaç içtiğim için midem boş kalmasın diye. sıvı birşey de pek içmiyorum. ilk zamanlar meyve suyu içiyordum ondan bıktım. şu an tuzlu ayran içiyorum daha çok. sabahları da sıcak su kaynatıp, içine biraz limon sıkıyorum çay niyetine onu içiyorum. normal su içince midem daha kötü oluyor içemiyorum. yani şu an durumum pek iyi değil kızlar ya. ne yapıcam bilmiyorum. inşallah en kısa zamanda normale dönerim.

inşallah yaprakcım eski yaprak olursun en kısa zamanda ..
ee yemekte pişiremessin ki yemek yapasın ,düzeniniz olsun o konuda .eşinle sen çok isteyip olduğuiçin bu bebiş eşin anlayışın üstünde bir anlayış gösterir eminim .

Ah canim ya yediklerinden bana böööğğ geldi.. üffff.. 1 ayin geçti 1 ay dahami var şimdii...
Haklisin ya heleki çalişiyoruz.. çok zor olur bizlere.... Evdekilerede zor tabi ama çalişana daha zor olur... Ne diyelim su yoluu bulur....

inşallah canım ya.
eşim anlayışlıdır sağolsun, canımın istediği bişey olsa kendi de yapar, dışardan da söyler ama yokki. iklimsu neler yedi bu dönemde acaba. bugün yine yok. dilekcim de gelmedi.

ah canım sorma ya. ben de midem boş kalmasın diye yiyorum zaten.
12 yada 13. haftalardan itibaren düzelir diyorlar ama iklimsu eskisi kadar olmasa da hala oluyor diyor. 16. haftasında yani.
canım tabi çalışınca hem bulantı hem açlık çok zor olur, insanın iş yapacak dermanı kalmaz, evde en azından dinleniyorsun ama çalışırken de zaman çok daha çabuk geçiyor o da bir avantaj. çok zorlandığında da dr rapor verir herhalde. herşey bebişler için, onlar için herşeye katlanırız. hayırlısıyla bir de kucağımıza alsak o zaman herşey unutulur.

geldim kuşum geldim
nabersiniz kızlarrrr
bu sabah birass keyif yaptım
sabah geç geldim daha doğrusu öğlen geldim işe
deryacım hoşgeldin fıstık
özgülcük naber fıstık
ilsu canımcım ay ay ayy çok heyecanlıyım çokkkkk ki biliyorsun zaten sen bunu
yaprakımmmm annemmm nasılsın bitanesi sık dişini bitanem geçicek bitanem hepsi geçicek sonra da sen bize kılavuz olucaksın bitanem
yaa bu arada önceki sayfada hamiş öncesi adet uzar trahim kendini hazırlar falan demişsiniz yaa yaa dün mü ne bizde ilsuyla konuşmuştuk bunu bende duymuştum böyle bi şey ay inş. inş. inş...
bal damlıyor ağzınızdan yarabbimmmmmmmmmmm

Hoş geldin dilek... Iyiz canim sende iyi etmişsin ya... Biraz değişiklik olur sana. Boş ver.... Evet canim gecikme olunca rahim kendini çocuğa hazirlar derler... :)

kızlar
şimdi okudum internette bir kadın 2,5 aylık bebeğini tandır kuyusunda yakmış
ey büyük allahım biz bebek bebek diye resmen inliyoruz bebek sahibi olanlar bunun kıymetini bilmiyorlar

hoşgeldiniz efendimmmm
oh keyif yaptın demekki.. ara sıra lazım canım böyle şeyler.kaç kere geliyoruz ki dünyaya
evet canım ya dün aynı şeyleri konuşmuşuk seninle ,adet gecikmesi ile ilgili ..inş öyledir de beklemeyiz fazla.

kızlar
şimdi okudum internette bir kadın 2,5 aylık bebeğini tandır kuyusunda yakmış
ey büyük allahım biz bebek bebek diye resmen inliyoruz bebek sahibi olanlar bunun kıymetini bilmiyorlar

Allahım ne biçim insanlar var, insan değil gerçi bunlar ..
konuşmamak en iyisi sanırım senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…