- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #4.761
geldim kuşum geldim
nabersiniz kızlarrrr
bu sabah birass keyif yaptım
sabah geç geldim daha doğrusu öğlen geldim işe
deryacım hoşgeldin fıstık
özgülcük naber fıstık
ilsu canımcım ay ay ayy çok heyecanlıyım çokkkkk ki biliyorsun zaten sen bunu
yaprakımmmm annemmm nasılsın bitanesi sık dişini bitanem geçicek bitanem hepsi geçicek sonra da sen bize kılavuz olucaksın bitanem
yaa bu arada önceki sayfada hamiş öncesi adet uzar trahim kendini hazırlar falan demişsiniz yaa yaa dün mü ne bizde ilsuyla konuşmuştuk bunu bende duymuştum böyle bi şey ay inş. inş. inş...
bal damlıyor ağzınızdan yarabbimmmmmmmmmmm
evet birde korunurken kaza ile hamile kalıyorlar ya nasıl beceriyorlar
kızlar
şimdi okudum internette bir kadın 2,5 aylık bebeğini tandır kuyusunda yakmış
ey büyük allahım biz bebek bebek diye resmen inliyoruz bebek sahibi olanlar bunun kıymetini bilmiyorlar
evet birde korunurken kaza ile hamile kalıyorlar ya nasıl beceriyorlar
:bbo::bbo:
selam kızlar,size takılamıyorum yorgunluktan,harap oluyorum yaaaaa,
okul duvarlarına resim yapmak zevkli ama bir o kadar da yorucu eve gelirgelmez açıyorum kk yı ama çok yavaş,bekleyemeiyorum ve hemen yatıyorum,ayaklarım şişiyor ayakta durmaktan,bugün biraz daha hızlı bu yüzden girebildim,
hepinizi öpüyorum gül yanaklarınızdan,
şimdi yatıcaaam,üstümden silindir geçse anca bu kadar olur,,,
ŞenizŞeniza.s.a.s.
inşallah canım ya.
eşim anlayışlıdır sağolsun, canımın istediği bişey olsa kendi de yapar, dışardan da söyler ama yokki. iklimsu neler yedi bu dönemde acaba. bugün yine yok. dilekcim de gelmedi.
canım kolay gelsin sana...........
mrb canım klavuzun geldi ama sen muhtamelen yiğenimle uyuyorsundur ben artık erken uyumuyorum. bide bu arada ben artık yavaş yavaş bebeğimi hissetmeye başladım hafif titreşimler oluyor karnımda baloncuklar gibi çok heycanlanıyorum darısı hepinizin başına tabii sen hamle olduğun için yakında sende hissedersin tatlım .... canım kusra bakma hergün giremiyorum evdeyim ama iş güç akşam oluyor bide site çok yavaş bağlanmak zor uğraşamadım
canım bende senin gibi hiçbirşey yiyemiyordum yesemde hemen kusuyordum sabahları biraz kraker öğlene doğru azcık ekmek ve peynir biraz yoğurt akşama ne yesem kusuyordum dışardan yiyordum genelde yani dert etme canım doktor hala bile bana geçen hafta sen ne yiyorsan kendin için yiyorsun dedi bebek yiyeceğini bulur dedi depolardan yapraknil soracağın şeyler varsa ben olmasam bile yaz gelince cevaplarım güzel arkadaşım
Adaşım ,ilsu , özgül aysimaa da girmiş bugün hepinizi çok öpüyorum yarın bi ara bağlanmaya çalışırım
günaydın arkadaslar
31.gün sabahı itibarıyle kahve lekelerim gelmeye basladı.ilk ay basarısız geçti maleesef.
durmak yok yola devam:)))
günaydın arkadaslar
31.gün sabahı itibarıyle kahve lekelerim gelmeye basladı.ilk ay basarısız geçti maleesef.
durmak yok yola devam:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?