Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım hoş geldin. oh ne güzel keyfini de yapmışsın. yap tabi canım. hamiş kalınca ararsın bu günlerini.
ama inşallah sizin hamileliğiniz çok daha iyi geçer. ben de sıkıyorum dişimi canım. bebişe faydalı bişeyler yiyip içmek istiyorum ama nerde. inşallah düzelecek.
evet canım adetleri düzenli olup, arada böyle gecikince rahim kendini hazırlıyormuş diye duydum. inşallah önümüzdeki ay hamişsiniz. ben de klavuzunuz. benimkide iklimsu ama gelmiyor ki.

düşünün biz bir bebek sahibi olmak için neler yapıyoruz her ay inşallah bu ay hamile kalırım diye dualar ediyoruz
diğer insanlar ise allahın bu büyük lütfunun kıymetini bilmiyorlar
düşünün yaaaa minicik daha 2,5 aylık bir bebek canım benim ya o daha süt kokuyordur

ay ne kötü ya. böyle insanları ibret olsun diye asacaksın. niye yasakladılar ki idam cezasını. böyle insanların yaşama hakkı olmamalı bence. en kısa zamanda cezasını bulsun ne diyeyim.

kızlar
şimdi okudum internette bir kadın 2,5 aylık bebeğini tandır kuyusunda yakmış
ey büyük allahım biz bebek bebek diye resmen inliyoruz bebek sahibi olanlar bunun kıymetini bilmiyorlar

kötükedihüsokötükedihüsoklava:klava::mymeka:

hayvan bile olmaz bunlar
bir kedi bi köpek düşünün ki neler yapıyorlar yavruları için

:bbo::bbo:
selam kızlar,size takılamıyorum yorgunluktan,harap oluyorum yaaaaa,
okul duvarlarına resim yapmak zevkli ama bir o kadar da yorucu eve gelirgelmez açıyorum kk yı ama çok yavaş,bekleyemeiyorum ve hemen yatıyorum,ayaklarım şişiyor ayakta durmaktan,bugün biraz daha hızlı bu yüzden girebildim,
hepinizi öpüyorum gül yanaklarınızdan,
şimdi yatıcaaam,üstümden silindir geçse anca bu kadar olur,,,
ŞenizŞeniza.s.a.s.

evet birde korunurken kaza ile hamile kalıyorlar ya nasıl beceriyorlar

ay sorma canım, bide bunu öyle bir gururla anlatıyorlar ki. yani bakın ben ne kadar doğurganım, korunduğum halde bile hamile kalabiliyorum gibi. önemli olan hamile kalmak değil. hamileliği sonuna kadar sağlıklı bir şekilde yürütüp hayırlısıyla doğum yapmak. Allah hepimize nasip eder inşallah.

canım kolay gelsin sana. umarım işlerin yakında hafifler ve sen de biraz olsun dinlenirsin. seni aramızda daha sık görmek istiyoruz.

inşallah canım ya.
eşim anlayışlıdır sağolsun, canımın istediği bişey olsa kendi de yapar, dışardan da söyler ama yokki. iklimsu neler yedi bu dönemde acaba. bugün yine yok. dilekcim de gelmedi.

mrb canım klavuzun geldi ama sen muhtamelen yiğenimle uyuyorsundur ben artık erken uyumuyorum. bide bu arada ben artık yavaş yavaş bebeğimi hissetmeye başladım hafif titreşimler oluyor karnımda baloncuklar gibi çok heycanlanıyorum darısı hepinizin başına tabii sen hamle olduğun için yakında sende hissedersin tatlım .... canım kusra bakma hergün giremiyorum evdeyim ama iş güç akşam oluyor bide site çok yavaş bağlanmak zor uğraşamadım
canım bende senin gibi hiçbirşey yiyemiyordum yesemde hemen kusuyordum sabahları biraz kraker öğlene doğru azcık ekmek ve peynir biraz yoğurt akşama ne yesem kusuyordum dışardan yiyordum genelde yani dert etme canım doktor hala bile bana geçen hafta sen ne yiyorsan kendin için yiyorsun dedi bebek yiyeceğini bulur dedi depolardan yapraknil soracağın şeyler varsa ben olmasam bile yaz gelince cevaplarım güzel arkadaşım
Adaşım ,ilsu , özgül aysimaa da girmiş bugün hepinizi çok öpüyorum yarın bi ara bağlanmaya çalışırım

canım kolay gelsin sana...........

yapraknil cim canım nasılsın. uzun zamandır görüşemedik tatlım yaa..
Bebişin nasıl bakalım ... umarım ikinizde iyisinizdir... Rabbim bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Canım sende bebeğinde Allaha emanet olun ..
Kendinize iyi bakın emi.
Görüşmek üzere canım öpüyorum seni...
İnşallah bir gün görüşürüz :))

günaydın arkadaslar
31.gün sabahı itibarıyle kahve lekelerim gelmeye basladı.ilk ay basarısız geçti maleesef.
durmak yok yola devam:)))

herkese günaydın.
iklimsu canım çok sağol verdiğin bilgiler için. içim rahatladı. ben bir de sıvı bişeyler de alamıyorum. su hemen hiç içemiyorum. sadece tuzlu ayran ve limonlu sıcak su. bazen de soda falan öyle geçiştiriyorum. ama senin 12. haftadan sonra düzeldi sanırım. şu an nasıl canım normal yeme düzenine geçebildinmi hala kusuyormusun. inşallah daha iyisindir ve inşallah ben de en kısa zamanda düzelirim. bebişin hareketlerini hissetmeye başlamışsın ne güzel. darısı başıma inşallah. bir de ben de faranjit ve öksürük var o da beni çok etkiledi. inşallah düzelirim. dr um ilaç tavsiye etti onları da korktuğum için çok düzenli kullanamıyorum.

kızlar sizden ne haber. hepiniz iyisiniz umarım. okuyamadım henüz yazdıklarınızı. bişeyler atıştırmaya çalışıcam bakalım yiyebilirsem. yine gelirim ama.

günaydın arkadaslar
31.gün sabahı itibarıyle kahve lekelerim gelmeye basladı.ilk ay basarısız geçti maleesef.

günaydın kızlar
ilsucum sanada günaydın canım lekenme demişsin dur bir bakalım iyice gelsinde ondan sonra regl oldum dersin.
belki bu kahve rengi lekenme tutunma belirtiside olabilir canım:)))

günaydın arkadaslar

günaydın canım.
neyse zaten pek ümidin yoktu ve ilk ay başarılı olanların sayısı da çok az zaten. inşallah önümüzdeki ay olur canım. moralini bozma ve bu ay daha çok çalışırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…