Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

deryacım benim lekeyle baslıyor zaten reglim bitanem sonra kanamaya dönüşüyor.

yaprakcım evet umutlu değildim işte kasık ağrısı ve hiç adetim gecikmediği için böyle umutlandım.17. gün yumurtlamışım ya çok geç .zaten anlamıştım geç yumurtladığımı o akışkan sey 15. gün gelmişti benden.

canım benim çok mutlu oldum seni bu sayfada gördüğüme.
ben zor bir dönem geçiriyorum canım. geçmişi okuduysan görmüşsündür zaten. mide bulantısı, reflu, kusma, yemek yiyip içememe yani iştahsızlık, birde bunun üstüne boğaz ağrısı faranjit ve öksürük gibi bir çok şikayetim var. ama bebişim iyiymiş çok şükür. en son geçen hafta gittik özer beye bayram haftası da kötüydüm o zaman da çok ağrılarım ve hafif lekelenmem oldu. özer bey normal olduğunu bir problem olmadığını söyledi. ben biraz fazla endişeliyim ama özer bey de o derece sakin ve hastasını asla strase sokmayan ve moralini bozmayan biri.şimdilik memnunum canım inşallah hep böyle gider. iyi ki bana tavsiye ettin özer beyi. geçen gün seni sordum sekreterine. aramışsın sanırım. yakında gelecek falan dedi. inşallah bu sefer senin için de her şey istediğin gibi olur. ben birdaha kasımın ilk haftası gibi gidicem. inşallah birgün karşılaşıp tanışmak nasip olur. sen de kendine iyi bak canım, öpüyorum seni.

ilsucum benim direk kanamayla başladığı için umutlanmıştım
canım hayırlısı olsun allah hayırlısını nasip etsin
derler ya hayırlı zaman hayırlı vakit olmayınca olmazmış
inşallah bu ay tutar güzelim

canım dilekte de aynı şey oldu bu ay. o zaman siz ilişki zamanını uzun tutacaksınız ya da dr kontrolüne gidecekseniz yumurtlama günleri gidin. usg de dr söyle zaten çapını falan ona göre ayarlarsınız. siz bu ay kaçırdınız gününü bence.

anladım deryacım.
malesef bir sonraki aya artık .
senin altı ayın nezaman dolacak?

varmış daha deryacığım senin zamanın.Allah sabır versin:))

Yaprakcım, biz dilekle ısı yöntemi tutuyorduk biliyorsun ona görede ben 17. gün yumurtlamış görünüyorum ve inanasım gelmemişti, ve o günlerde hiç birlikte olmadık. aynı şekilde dilekte 15. GÜN ısısı düşüp 16. gün yumuırtlamış görünüyor.ve o da 15-16 hiç birlikte olmamış .

ben geldim kızlar nasılsınız bakalım
ilsucum dediğin gibi fıstıkım durmak yok yola devam
biz bu işi çözdük zaten
anladın sen onu

ben geldim kızlar nasılsınız bakalım
ilsucum dediğin gibi fıstıkım durmak yok yola devam
biz bu işi çözdük zaten
anladın sen onu

canım mrb nasılsın seni çok özledim güzelim sende ilsu da en kısa zamanda hamile kalacaksınız ben size çok inanıyorum güzel arkadaşlarım bu işlerde hepimiz öğrendik ki en önemlisi sabır ve stressiz bir yumurtlama dönemi bide internette okumuştum her ilişkide sonra ben hamile kaldım diyecekmişsin kendi kendine olumsuz bişey düşünmeyecek mişsin acaba hamile kalabildim mi bile demiyeceksin hep pozitif olacaksın bitanem siz de arkamızdan geleceksiniz

hoşgeldin fıstık
çok teşewkkür ediyoeum hepinize desteğiniz için yaa
evet bitanem stressiz bi yumurtlama dönemi ve olumlamalar çok önemli
bu ay ben kesinlikle böyle yapıcam
ilsu ya ben sol kulvardan geliyoruzzzzzzzzzz
yaa niye bilmiyorum ama bewn bu ay ikimizden de çok umutluyum olucak yaa bi kere oldu yine olucak
bi de her geçen gün meleğime daha çok yaklaşıyorum çok inanıyorum buna çokk
yakışıklı yiğenimin adı barış olucakmış çok ama .ok güzelll adıyla yaşasın adı gibi yaşasın bitanem benim hissetmeye de başlamışsın ne güzel yaaaa darısı başımıza karnın büyüdümü bitanem belli oluyor mu

hoşgeldin iklimsu Canım,
ne güzel motive ettin bizi yine
zaten cimbomcumda bendeçok umutluyuz biz bu ay
bu işe baş koyduk valla dönmek yok
hem benimde arkada bi dişim ağrıyo onabaktırırım adet olmam biras da o acıdan isabet oldu diyebilirm.

yaprakcım merhaba canım. Diğer arkadaşlarada selam diyorum...

Evet canım ya merak ediyordum seni ,pekde girmiyordum kk ya.Akşam artık dedim yaprağı bulayım bi hatrını sorayım diye :))

... Hmm..anlaşılan meleğin sana birazcık naz yapıyor.Onun haricinde iyi olmanıza çok sevindim Rabbim seni ve bebişini vede diğer tüm hamile olan arkadaşlarımızıda korusun ...

İnşallah hamillelik sıkıntıların kısa zamanda geçer canım atlatırsın Allahın izniyle..

Özer beyden memnun kalmana çok sevindim canım İnşallah hep istediğin gibi olur...
Evet bende yakında kontrole gidicem...Normal kontrol

Kendine çok iyi bak emi canım ALlaha emanet olun....
Rabbim sana ve diğer bütün bebek bekleyen arkadaşlarımıza sorunsuz hamilelik geçirmeyi ve sağ salim bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin ...

Tabi darısı isteyen herkese ve banada :)) inşallahhhh

Görüşmek üzere canım...

mavi ay hoşgeldin sayfamıza fıstık
sen tedavi oluyorsun sanırım
inş.allahım gönlüne göre versin cnm seninde

ilsu evet yaa özellikle dileğin ve yaprağın dualarıyla
elele verip zaferle çıkıcaz bu savaştan bitanem
güçlerimizi umutlarımızı heyecanlarımızı birleştiricez bu ay inş.

özgül nerde yaa
özgülcüm gel yaa nerdesin hadi bak voltiran oluşturalım hepimiz
durmak yok yola devam daa hadiiii

günaydın kızlar.....

azen giremiyorum dilekcim k.k. da problem oluyor...

biri voltranmı dedi:?
tabi nedemek:)
hemen....

VOLTRAN VOLTRAN VOLTRAN....... :)) durmak yok yola devam.....

bu hafta perşembe dr.a gitmeyi planlıyorum.. 12.günüm olucak her hal de yumurtamı görebilir değilmi..
yoksa 15.gün mü gitsem? ne dersiniz... hadi gelinde bana fiki verin....... çarşambada çalışmalara başlıyorum ben kızlar....bu pazar değil haftaya pazara kadar gün aşırı devam etmeyi düşünüyorum...

kıs özgül o ne bee 0n parmağınla mı açtın isteyi
dilek bana ben sana haber verdim amma :))
üç günlük hasretin arkadsından hepinizi çok özledim kıslarrrrrrrrrrrr
hadi kaynatmaya artık

ohhh beeee
kızlar tekrardan mrb
burası da bi başka yaaaaa
esra hoşgeldin fıstık haftalar sonra
nasılsın bakalım
nasıl gidiyor hamişlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…