Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Hoşbulduk arkadaşlar ilsucum evet baya büyümüş dimi valla hissetmeye başladım bebişimi biraz bol kıyafetler giyince dışarıdan daha belli olmamakla birlikte yinede evde bana baya büyükmüş gibi geliyo göbişim bende boyda var birazda yapılı olunca öyle hemen göbeğim çıkmamıştı daha yeni yeni işte evet kız dedi doktor 12 haftalıkken kesin olmamakla birlikte, ancak sonraki kontrolümde göstermedi bebiş bu sefer ama detaylı ultrasona girecem kasımda bakalım beş aylık olacak o zamn kesinleşir cinsiyeti sağlıklı olsunda aman başka birşey istemem dilekçim ilsucum ve diğer bebek isteyen arkadaşlar en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah Allah kucağımızı boş bırakmasın valla ben karnımı okşayıp bebeğime seslenirken bile gözlerim doluyor bebişimle başbaşa kalınca daha iyi anlıyorum onun kıymetini kucağıma alınca kim bilir neler hissedeceğim Allahım çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese biran önce sağlılkı bebişler verir inşallah tüm kalbimle diliyorum kendinize iyi bakın arada görüşmek üzere:))

iyi dilek ve temennilerin için çok tşkler canım .
birde önceden kaybettiğin için canım şimdi değerini daha iyi bilirsin .senden canındanb bir parça kim bilir duygusu nasıldır.içinde de oynamaya hareketlerini hissetmeye basladın.tek kelimeyle süper...

Kizlar bişey sorsam
belki daha önceden hatirlarsiniz bikaç defa bu forma yazmiştim
ben temmuzda kürtaj olmak zorunda kaldim bebişimin kalbi atmadiği için
ilk reglem 35 gün geldi 2 ci si 21 gün sonra üçüncüsü 26 gün geldi
bugün reglemin 28 günü sadece kahve rengi leke geldi sabah
sizce ne olabilir bi akil verin bana gidip kan testi yaptirsam mi sabah evde yaptim negatif çikti
hadi bişey deyin ne olur aklim iyice karişti vallahi

herkese selam, şükür kavuşturana.
ay sinir oldum kaç gündür açılmadı site. dilekciğimle mailleşiyoruz ama diğer arkadaşları özlüyorum tabi.
ilsucum valla şikayetler hafiflemeye başladı canım. gerçi tam olarak geçmedi ama buna da şükür. hafiften yemeye başladım. özellikle sebze yemeklerini severek yiyorum ama et türü şeyler kesinlikle istemiyor canım. onlara karşı hala bir tiksinti var. geçer umarım. bir ara hamburger yiyordum şimdi ondan da bıktım. şu ara sadece sebze ve meyve. ufaktan süt içmeye de başladım. sabahları 1 fincan kadar. ama en büyük sorunum su içemiyorum ya, su içince midem kötü oluyor. bunu nasıl aşıcam bilmiyorum. dr lar 2 lt den bahsediyorlar ben 1 bardak bile içemiyorum. sadece sıcak suya limon sıkıp arada öyle içiyorum. tabi sıvı açığım var. hafta sonu serum takıldı yine. cuma akşam hastanede ve cumartesi sabah evde olmak üzere 2 lt serum takıldı. sonra biraz kendime geldim. bu arada benim faranjit aşağılara indi bronşite dönüştü. özellikle geceleri öksürük krizlerine girdim. dr um bir tane şurup tavsiye etmişti, ama yine üzerinde gebelikte sakıncalı diye yazıyordu. ama dr tavsiye ettiği için ara sıra da olsa içmek zorunda kaldım. çünkü boğulacak gibi oluyordum. şu an geçti çok şükür. evde yapılması gereken çok iş var, temizlik falan ama yapamıyorum. herhalde bir temizlikçi getiricem yada eşim el atacak.
bende durumlar böyle kızlar. dr a 2 hafta sonra gidicem. inşallah size iyi haberler veririm. şu ana kadar sıkıntılarım olmakla beraber. bekleyen tüm arkadaşlarımın bir an önce hamile kalmasını tavsiye ediyorum ve canı gönülden dua ediyorum sizler için.

elifcim ben dsana kendi sayfanda yazdım bi şeyler bitanem
benim de ilk kez bu ay lekelenmelerle geldi adetim ama bu şekilde
hsamiş olan o kadar kişi var ki
inşallah sende bunlardan birisindir arkadaşım

ay ay ay kimler gelmiş kimlerrrrrrrrrrrr
dualarıyla güzel dilekleriyle
yirim seni ben yirim:1hug:a.s.:enbuyukkk:

ay ay ay kimler gelmiş kimlerrrrrrrrrrrr
dualarıyla güzel dilekleriyle
yirim seni ben yirim:1hug:a.s.:enbuyukkk:

canım benim, sağolasın. yine cıvıl cıvılsın maşallah benim arkadaşıma. Allah nazarlardan saklasın.
valla canım sen demesen ben siteyi rafa kaldırmıştım. çok zor açtım ya. profillerden falan girip eski yazdıklarımı buldum da ancak öyle yazabildim sayfaya. yoksa direk gebelik sayfası açılmıyor bende. pc ile ilgili bir sorunda olabilir.

bu arada ben yokken çok sevdiğim arkadaşım, hemşerim mavi_ay ım da beni ziyarete gelmiş. çok sevindim. sık sık bekleriz canım. inşallah en kısa zamanda hamile kalman dileği ile.

Yaprak hoş gelsin canim.. Iyi olcaksin allahin izni ile ... Sağlikla canim sağlikla....

Dilekcim sen takiliyon burlarda... Ama benim işlerim yoğun bu ara pek katilamiyorum...

Bende yarin dr. Gidicem kizlar bakalim ne diycek.. Dua edin nolurr......

canım benim hoşbulduk. inşallah bundan sonra daha iyi olurum canım.

demek dr a gideceksin. git canım, bir kontrol etsin. inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım. dualarım sizinle.

Ben geldim.......kızlar basım çok kötü dönüyor tansiyonum düştü sanırım
Yaprakcım hoşgeldin ,azda olsa geçmesine sevindim ..enazından miden yemek görmüş olur :)))
canım dr un verdiği şeyleri güvenerek içmek lazım tabiki .onu içmessen belki öksürük daha zarar verebilirdi..
en iyisi bir temizlikçi tutup güzelce detaylı temizlesin bir süre rahatlamış olursun bence.

dilekcim bende cağrıyı aldığımda sölemei ayıptır patatesli köfteleri tıkınmakla mesguldum hemen bitirip geldim işte bitanem.

canım benim, hoşbulduk.
dikkat et kendine aman. tansiyonunu bir ölçtür eczanede. yorgunluktan olabilir canım.
oh canım afiyet olsun. şimdi bol bol ye patatesli köftelerini, hamiş kalınca bulantılardan yiyemeyebilirsin. ben hasret kaldım yemek yemeye. 2-3 gündür hafif zeytinyağlı sebze yemekleri yiyorum onlar bile ziyafet gibi geliyor. eşim de dalga geçiyor ot yemekle ziyafetmi olur. gel seni köfteciye, dönerciye götüreyim diyor. kesinlikle et yemek istemiyorum ya. vejeteryan mı oluyorum acaba. umarım geçici bişeydir.
canım evet iş yapamıyorum. sadece yemek ve bulaşık, çamaşır. onları da zaten makineler hallediyor. yerleştirmek bile zor geliyor bazen. evet mecburen temizlikçi gelicek. çünkü detaylı bir temizlik lazım. o yüzden 1 günde bitmez. 2 gün almam lazım.

hamilelikte o bulantılarla zaten etm yemek ölüm gelir sanirim
miden kalkar görünce
zeytinyağlı faydalı sebze ye onlardan bolca
bildigim kadarılya sucuk sosis salam konserve yiyecekleri zararlıymış gebelikte .onlardan uzak dur.

canım evet dr da salam, sosis, sucuktan uzak dur dedi. zaten çok düşkün değilimdir. konservede pek yemem.
bu sabah biraz peynir ekmek de yedim. günlerdir kraker yemekten içim kurumuştu. yavaş yavaş kahvaltı da etmem lazım. bebişim sağlıklı olsun da önemli olan o.

canım benim yaaa
yumurta yiyebiliyormusun bitanem
bende sosisi çok severim ve çok yerim
eyvahhh desene
neyse hamile kalayım da sosisi ömrüm boyunca yemem

ilsu annem ne oldu sana bitanesi
alla alla
bu arada afiyet bal şekr olsun köfteler patatesler
tansiyon daha önce düşüyormuydu bitanem
ben bi şeyden şüpheleniyorum ama
adı bende kalsın

canım arada katı yumurta yiyebiliyorum. ama hergün değil.
sen sosisi unut canım. yumurtlama günlerinden sonra da yeme ya da çok az ye.

neden şüpheleniyorsun, bize de söyle. ilsu da hamişlik belirtilerimi var yoksa. epeydir görüşemedik, ben unuttum kimin çalışma günü, kim beklemede. ay hadi inşallah. bu ay 2-3 tane hamiş çıksın şu sayfadan ya. başta sen ve ilsu olmak üzere tabiki de özgül, özlem. herkes hamiş kalsın bu ay inşallah.

canım öncelerı dusmezdı pek
yaa adı sende saklı olan sey ah keşke olsada cııdı cıddı regl oldum ve bıtmek uzere :)))))

yaa yaprakcım bi terslik var ilsu da çözemedim
tamam adet oldu ama ısısı yüksek
aslında ilsu sana dediğim gibi sabah ısın yine yüksekse sabah ilk idrarla test yap sonra diş tedavine başla allah korusun yarabbim kimyasal falan olmasın yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…