- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #4.801
herkese selam, şükür kavuşturana.
ay sinir oldum kaç gündür açılmadı site. dilekciğimle mailleşiyoruz ama diğer arkadaşları özlüyorum tabi.
ilsucum valla şikayetler hafiflemeye başladı canım. gerçi tam olarak geçmedi ama buna da şükür. hafiften yemeye başladım. özellikle sebze yemeklerini severek yiyorum ama et türü şeyler kesinlikle istemiyor canım. onlara karşı hala bir tiksinti var. geçer umarım. bir ara hamburger yiyordum şimdi ondan da bıktım. şu ara sadece sebze ve meyve. ufaktan süt içmeye de başladım. sabahları 1 fincan kadar. ama en büyük sorunum su içemiyorum ya, su içince midem kötü oluyor. bunu nasıl aşıcam bilmiyorum. dr lar 2 lt den bahsediyorlar ben 1 bardak bile içemiyorum. sadece sıcak suya limon sıkıp arada öyle içiyorum. tabi sıvı açığım var. hafta sonu serum takıldı yine. cuma akşam hastanede ve cumartesi sabah evde olmak üzere 2 lt serum takıldı. sonra biraz kendime geldim. bu arada benim faranjit aşağılara indi bronşite dönüştü. özellikle geceleri öksürük krizlerine girdim. dr um bir tane şurup tavsiye etmişti, ama yine üzerinde gebelikte sakıncalı diye yazıyordu. ama dr tavsiye ettiği için ara sıra da olsa içmek zorunda kaldım. çünkü boğulacak gibi oluyordum. şu an geçti çok şükür. evde yapılması gereken çok iş var, temizlik falan ama yapamıyorum. herhalde bir temizlikçi getiricem yada eşim el atacak.
bende durumlar böyle kızlar. dr a 2 hafta sonra gidicem. inşallah size iyi haberler veririm. şu ana kadar sıkıntılarım olmakla beraber. bekleyen tüm arkadaşlarımın bir an önce hamile kalmasını tavsiye ediyorum ve canı gönülden dua ediyorum sizler için.
ay ay ay kimler gelmiş kimlerrrrrrrrrrrr
dualarıyla güzel dilekleriyle
yirim seni ben yirim:1hug:a.s.:enbuyukkk:
Yaprak hoş gelsin canim.. Iyi olcaksin allahin izni ile ... Sağlikla canim sağlikla....
Dilekcim sen takiliyon burlarda... Ama benim işlerim yoğun bu ara pek katilamiyorum...
Bende yarin dr. Gidicem kizlar bakalim ne diycek.. Dua edin nolurr......
Ben geldim.......kızlar basım çok kötü dönüyor tansiyonum düştü sanırım
Yaprakcım hoşgeldin ,azda olsa geçmesine sevindim ..enazından miden yemek görmüş olur :)))
canım dr un verdiği şeyleri güvenerek içmek lazım tabiki .onu içmessen belki öksürük daha zarar verebilirdi..
en iyisi bir temizlikçi tutup güzelce detaylı temizlesin bir süre rahatlamış olursun bence.
dilekcim bende cağrıyı aldığımda sölemei ayıptır patatesli köfteleri tıkınmakla mesguldum hemen bitirip geldim işte bitanem.
hamilelikte o bulantılarla zaten etm yemek ölüm gelir sanirim
miden kalkar görünce
zeytinyağlı faydalı sebze ye onlardan bolca
bildigim kadarılya sucuk sosis salam konserve yiyecekleri zararlıymış gebelikte .onlardan uzak dur.
canım benim yaaa
yumurta yiyebiliyormusun bitanem
bende sosisi çok severim ve çok yerim
eyvahhh desene
neyse hamile kalayım da sosisi ömrüm boyunca yemem
ilsu annem ne oldu sana bitanesi
alla alla
bu arada afiyet bal şekr olsun köfteler patatesler
tansiyon daha önce düşüyormuydu bitanem
ben bi şeyden şüpheleniyorum ama
adı bende kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?