- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #4.821
yaa yaprakcım bi terslik var ilsu da çözemedim
tamam adet oldu ama ısısı yüksek
aslında ilsu sana dediğim gibi sabah ısın yine yüksekse sabah ilk idrarla test yap sonra diş tedavine başla allah korusun yarabbim kimyasal falan olmasın yarabbim
cnm sen bu akşam bi test yap
diyorum ya bi netlik kazansın olay ona göre de diş tedavine başlarsın
en sevmediğim şey belirsizliktir
yaprakcım bu konuda seni yordun ama sana bi mail attım bitanem bi bakabilirmisin
şimdi de bu konuya sardım işte
biliyordum içinden gelerek yardımcı olucağını
canım benim yaaa
yirim o göbişini yirim
yetişicem sana görürsün bak
ben de geldim kızlar. herkese selam.
kayınpeder var bizde o yüzden erken gelemedim. şimdi uyuyor. biraz bakayım siteye dedim. yine bizbizeyiz.
bugün midem yine kötü. inşallah geçer yakında.
dilek sana mail attım.
ben de geldim kızlar. herkese selam.
kayınpeder var bizde o yüzden erken gelemedim. şimdi uyuyor. biraz bakayım siteye dedim. yine bizbizeyiz.
bugün midem yine kötü. inşallah geçer yakında.
dilek sana mail attım.
3 aya gireceksin cnm hala midem fenamııı bende öleyim yaparakcığım
artık evin ortasına halıya banyoya donuma kadar kusuyorum
ama alıştım sanırım kusyorum yatıyorum yine kalkıp bişeyler yiiyorum
3 kilo vermişim .............rabbim sabır versin çok zor biliiyorum cnm
inş.3 ay bitince geçer.....göbişin çıktı cnm ?
canım göbişi sormuşsun. hafiften çıkmaya başladı. dışardan belli değil ama ben hissdiyorum artık çıktığını. aynada falan da belli oluyor. gerçi daha çok erken.Allah sağlık ve sabır versin. hem bize hem de bebeklerimize inşallah.
hoşgeldin canım
evlendiremediniz dimi kayınpederini naniknaniknaniknanik
canım az kaldı 11 haftalık olmuşsun genelde 12 de biter böyle sıkıntılar
eeeee benim göbişimi gören sen hamişsin diyorrrr ikitane olduğu içinmi ben direk kusuyorummmm.........bulatı oluyor ama kusuyorum annem kova almış onun evininde ortasına kusmayımmışşşşşş...
ben çok kusuyorum ama iyiyken ne bulursam yiyorum özellikle meyve saldıırısı var bendee..........ama bigün yemek yemek bu kadar kötü olacak deselerdi inanmazdım
allah kimseye böle ağır vermesin ben çok kustum kusuyorum tansiyonda nanayy evimden tiksindim yaaa........
allah herkese sabır versin yeni hamiş kalacaklarada daha rahat hamişlik versinn
canım tabiki seninkiler ikiz olduğu için göbeğinin çıkması ve şikayetlerinin bu şekilde olması normal.
bende iştah yok canım ya. şurda 1 haftadır yemeğe başladım. ondan önce kraker, bisküvi falan öyle geçiştiriyordum. bu hafta işte başladım yavaş yavaş ıspanak, pırasa, kereviz falan yiyorum. hem hafif hem de sağlıklı. ilerleyen zamanlarda et de yemem lazım tabi ama şu an etten tiksiniyorum.
bende de çok tiksinme var, sorma canım. herşey kokuyor gibi geliyor. sabun, deterjan, şampuan, parfüm kokuları çok tiksindiriyor beni ya. evi falan da temizleyemiyorum. önümüzdeki günlerde kadın getiricem. sadec toz alıyorum, yemek, bulaşık, çamaşır. bunları da mecburen yapıyorum. tabi Allah herkese rahat bir hamilelik dönemi versin.
yaprakcım azıcık karnın çıkmış sanirim gerçi sen farkındasındır dşıarıdan gören birisi hamile olduğunu anlamaz. darısı bizim bsımıza inş .
özgül bgn dr a gitti yumurtaları için ebatı v.s. nezaman yumurtlar gibilerinden dr bilgi veriyor ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?