Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

olabilir canım. hamile olduğu halde adet görenler olabiliyormuş. adet olunca ısı düşer diye biliyorum ben de. test yapmakta fayda var tabi. ilaç falan da kullanmamalı tabi. ay ne güzel olur öyle bişey olsa. en iyisi tahmini yumurtlama gününde dr a git ilsu. usg de belli olur. gebelik varsa o da belli olur. yumurtana falan da bakar dr.

canım benim baya kanamam oldu gerçi adetimde de
ama yine içim rahat etsin diye yarın test yaparım çünkü yarıın aksam dolgu yaptırcam dişime .
ısımda pek düşmedi işte yüksek..

cnm sen bu akşam bi test yap
diyorum ya bi netlik kazansın olay ona göre de diş tedavine başlarsın
en sevmediğim şey belirsizliktir

yaprakcım bu konuda seni yordun ama sana bi mail attım bitanem bi bakabilirmisin

cnm sen bu akşam bi test yap
diyorum ya bi netlik kazansın olay ona göre de diş tedavine başlarsın
en sevmediğim şey belirsizliktir

yaprakcım bu konuda seni yordun ama sana bi mail attım bitanem bi bakabilirmisin

tamam canım, bakıyorum şimdi. aşkolsun neden yoracaksın ki. sakın öyle düşünme ne zaman istersen, hangi konuda olursa olsun elimden gelen birşeyse her zaman yardımcı olurum canım.

şimdi de bu konuya sardım işte
biliyordum içinden gelerek yardımcı olucağını
canım benim yaaa
yirim o göbişini yirim
yetişicem sana görürsün bak

ben de geldim kızlar. herkese selam.
kayınpeder var bizde o yüzden erken gelemedim. şimdi uyuyor. biraz bakayım siteye dedim. yine bizbizeyiz.
bugün midem yine kötü. inşallah geçer yakında.
dilek sana mail attım.

3 aya gireceksin cnm hala midem fenamııı bende öleyim yaparakcığım
artık evin ortasına halıya banyoya donuma kadar kusuyorum
ama alıştım sanırım kusyorum yatıyorum yine kalkıp bişeyler yiiyorum
3 kilo vermişim .............rabbim sabır versin çok zor biliiyorum cnm
inş.3 ay bitince geçer.....göbişin çıktı cnm ?

hoşgeldin canım
evlendiremediniz dimi kayınpederini naniknaniknaniknanik
canım az kaldı 11 haftalık olmuşsun genelde 12 de biter böyle sıkıntılar

ay canım sorma ya. ben Allah'a şükür o kadar kusmuyorum. toplasan 5 kere falan kusmuşumdur. benimki bulantı ve daha çok da reflu şeklinde oluyor. çok rahatsız ediyor tabi. iştahım hala açılmadı. yavaş yavaş meyve ve sebze yemeye başladım. geçen hafta grip olmuştum, bronşite dönüştü öksürük krizlerine giriyordum resmen. bişey yiyip içemediğim için vücut direnci düşüyor ve daha kolay hastalanıyoruz sanırım. o yüzden bu hafta yemek için biraz zorluyorum kendimi ama şu an sadece sebze ve meyve yiyebiliyorum. et, hamur işi falan kesinlikle yiiyemiyorum. bende 3 kilo verdim. 64 le başladım şu an 61 im. bu aydan sonra biraz alırım belki. aslında almak istemiyorum. dikkat edicem. 15 kiloyu geçmemek lazım yoksa şekerdir, tansiyondur bir sürü sorunlar çıkabiliyormuş. evet canım inşallah haftaya 3. aya gireceğim. senin de 2 ayı geçti sanırım. ama seninki ikiz olduğu için problemlerin daha fazladır tabi. Allah yardımcımız olsun artık. sağlıklı olarak kucağımıza almak nasip olsun. Allah tüm bebek isteyenlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

canım göbişi sormuşsun. hafiften çıkmaya başladı. dışardan belli değil ama ben hissdiyorum artık çıktığını. aynada falan da belli oluyor. gerçi daha çok erken.Allah sağlık ve sabır versin. hem bize hem de bebeklerimize inşallah.

eeeee benim göbişimi gören sen hamişsin diyorrrr ikitane olduğu içinmi ben direk kusuyorummmm.........bulatı oluyor ama kusuyorum annem kova almış onun evininde ortasına kusmayımmışşşşşş...
ben çok kusuyorum ama iyiyken ne bulursam yiyorum özellikle meyve saldıırısı var bendee..........ama bigün yemek yemek bu kadar kötü olacak deselerdi inanmazdım
allah kimseye böle ağır vermesin ben çok kustum kusuyorum tansiyonda nanayy evimden tiksindim yaaa........

allah herkese sabır versin yeni hamiş kalacaklarada daha rahat hamişlik versinn

hoşgeldin canım
evlendiremediniz dimi kayınpederini naniknaniknaniknanik
canım az kaldı 11 haftalık olmuşsun genelde 12 de biter böyle sıkıntılar

hoşbulduk canım sağol.
inşallah 12. haftadan sonra bu sıkıntılar tamamen biter de ben de hamişliğin tadını çıkarırım inşallah. Allah sağlık sıhhat versin, bebişlerimiz sağlıklı olsun da artık bu sıkıntılara katlanacağız. dr um a şikayet edince hamile kalmayı siz istediniz diyor. ben de susuyorum tabi.
canım bizimkinin niyeti var ama sözde. birara flash tv ye kayıt falan da yaptırmıştı, hatta bana sen de gel beraber gidelim falan diyordu. ben de dedim benim ne işim var, ben gelemem dedim. sonra vazgeçmiş, kaydını sildirmiş. ama sürekli o programları izliyor. ya esra erolla izdivaç ya da semra kaynana ne zaman gitsek bunları izliyor. sonrada ben vazgeçtim evlenmiycem diyor. yaklaşık 25-30 yıldır yalnız bu adam. bu saatten sonra biriyle yapabilirmi bilmem. ben isterim aslında evlenmesini, can yoldaşı olur ona. mesela bak şimdi rahatsız, küçük bir operasyon geçirdi ve bizde kalıyor. 4 tane gelini var ama hepsi çekiyor kendini. bir tek bizde rahat ediyor. gelsin tabi başımızın üstünde yeri var ama bir can yoldaşı olsa daha farklı olurdu tabi. kısmet tabi bu işler. yaşlılık zor ya. Allah sağlık sıhhat versin, kimseyi elden ayaktan düşürmesin.

canım tabiki seninkiler ikiz olduğu için göbeğinin çıkması ve şikayetlerinin bu şekilde olması normal.
bende iştah yok canım ya. şurda 1 haftadır yemeğe başladım. ondan önce kraker, bisküvi falan öyle geçiştiriyordum. bu hafta işte başladım yavaş yavaş ıspanak, pırasa, kereviz falan yiyorum. hem hafif hem de sağlıklı. ilerleyen zamanlarda et de yemem lazım tabi ama şu an etten tiksiniyorum.
bende de çok tiksinme var, sorma canım. herşey kokuyor gibi geliyor. sabun, deterjan, şampuan, parfüm kokuları çok tiksindiriyor beni ya. evi falan da temizleyemiyorum. önümüzdeki günlerde kadın getiricem. sadec toz alıyorum, yemek, bulaşık, çamaşır. bunları da mecburen yapıyorum. tabi Allah herkese rahat bir hamilelik dönemi versin.

aminnnnnnnnn cnm bende aynı durumdayım boşver işi
annem gelecek bu aksam yarın yapılcak bizim evde temizlikkk

yaprakcım azıcık karnın çıkmış sanirim gerçi sen farkındasındır dşıarıdan gören birisi hamile olduğunu anlamaz. darısı bizim bsımıza inş .
özgül bgn dr a gitti yumurtaları için ebatı v.s. nezaman yumurtlar gibilerinden dr bilgi veriyor ya.

a evet özgül dr a gidecekti. gelmedimi daha, ne oldu acaba. inşallah dr çok güzel şeyler söylemiştir.
canım ben eskiden epey kiloluydum. 72 kilo falandım. yani dışardan görenler kilo aldım falan zanneder ama öyle bir halim de yok. 3 kilo verdim hatta. yani ben bildiğim için belki bana öyle geliyor. eşim de biraz çıkmaya başlamış diyor. ama daha çok 5. aydan sonra falan daha belirginleşir diyorlar. inşallah 5. aylar, 7. aylar, 9. ayları da görüp yaşamak nasip olur, kucağıma aldığım günleri de görmek nasip olur inşallah. darısı sizlerin başına canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…