Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

mrb kızlar ben geldim kimse yok biliyorum ama benim netim kaç gündür arızalıydı kadınlar kulübüne giremedim kızlar dün akşam doktora gittim hani bebğim erkekdi ya deilmiş benim bebeğim KIZMIŞ doktor amcası %100 kız dedi tabii biz şaşırdık ama doktor başta yanılmış teyzeleri haberiniz olsun sizleri öpüyorum p.tesi yazarım tekrar

Canim hoşgeldin .
Seninkine erkenden erkek demişti zaten yanilmasi normal canim . Kiz daha sevimli oluyor annesi daha iyi olmuş .gerçi sağlikli sihhatli olsunda gerisi önemli değil .. Masallah 18 haftalik olmuşsun be canim ,biz daha hamiş kalamadik inş bizlerde biran evvel kavuşuruz .

Iklimsu canim.. Hayirlisi yaa .. Ne büyük değişiklik :))

hayirli sağlikli olsunda :)))

kizlar drum yara olduğunu söledi... Gebe kalmaya engel değil dedi... Ve yumurtam büyümüş.. Bi kaç güne çatlar ilişkide bulunun dedi gün aşiri... :))

inşallah dualriniz ile hepimiz hamiş kalacağiz bu ayyyy.....

hadi bakalım canım baya büyümüş .hatta bugun bile catlayabilir .
bende de yara var biliyorsun gebeliğe engel değil.

diloşşşşşşşşş aaaa çok şaşırdım yaaaa
allah allah
kızlar daha sevimli bitanem yaa ilsunun dediği gibi
inş.alışveriş yapamışsındır
em şok ama di mi kızlar yaaaa
eee ismi sen koyucan o zaman erkek olursa eşin koyucakdı kız olursa sen
öyle hatırlıyorum ama
hadi bakalım kızımız hayırlı uğurlu olsun teyzoşları

yaprakcım da yokkkk
ben onu bi dürtüyüm
o da gelsin onsuz olmaz eksik kalır bi yanımız
dün görüşemedik zaten
durun bi bekleyin az

sayfamızın güzel kızları hepinize selamlar
cimbomum hoşgeldin bitanem
bu sayfanın yeri ayrı arkadaslar ayrılık olmasın.
yaprakcım iklimsu özlem sizlerde girin bi bakalım yazın merakta bırakmayın bizleri

ben burdayım kızlar
evet ya toplanalım artık
yaprak geliyor kızlar her ne pahasına olursa olsun arkadaşım zorluk çekmesine rağmen bırakmadı bizi
diloşş da elinden geldiğince burda pek karşılaşamıyoruz ama
özlem yoğun canım benim duvarlar bitti mi acep

hamişler anne adaylarımız
özgül ve ben yumurtladık ve beklemeye geçtik
ilsu henüz yumurtlamadığını düşünüyorum (inş.) ama yakındır heralde
o yüzden dualarınıza çok ihtiyacımız var çokkkkkkkkkkkk

hadi bakalım yaprağı bekliyoruz
o da yakın bi zamanda dr a gidicekti sainirm 2 li test için

ay canım benim inş catlamamıştır ya......biterim yoksam

merhaba sizi uzun zamandır takip ediyorum bayıldım arkadaşlığınıza bu konuların işlendiği çok başlık var ama en tatlı sizsiniz bende bir ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu ( daha ilk reglimi olamadım bu sohpete bende katılmak istiyorum 27 yaşındayım adım gülnaz burdaki herkesle tanıştığıma memnun oldum

adaşım canım mrb ya sormayın ya bebeğimiz bize CE yaptı teyzeleri gerçekten ben baştan beri hep kız istiyordum ve hamile kaldığımdan beri kız hissediyordum allahımda onu nasip etti gerçi fark etmez evlat evlattır sağlıklı sıhatli doğsunda başka bişey istemem ... darısıda sizlerin başına kızlar, karnım artık belli oluyor çok deil ama dar falan giyince oluyor adaşım evet kızın ismini ben koyacağım
İKLİM SU olacak kızımın adı allahım nasip ederse size pek yabancı deil bu isim demii

:CüvCüv:
hoşgeldin canım aramıza .
çok geçmiş olsun burada dertleşerek bizlerde acımızı hafifletiyoruz .
zaten aramızdan şuana kdar 2 hamiş çıktı .inş hepimiz öyle terfi edeceğiz .

:CüvCüv:

hoşgeldin canım aramıza .
çok geçmiş olsun burada dertleşerek bizlerde acımızı hafifletiyoruz .
zaten aramızdan şuana kdar 2 hamiş çıktı .inş hepimiz öyle terfi edeceğiz .

edicez tabi biz istedikten sonra sağlığımızda yerinde olduktan sonra doğru zamanda gelicekler tekrar :smiley-cool:

kızlar ne haber, nasılsınız.
sitede sorunlar var ya bir türlü girip yazamadım size.
bu sabah ağrım ve hafif lekelenmem oldu yine çok korktum. tekrar olmadı ama yine de tedirginim işte. inşallah birşey olmaz. şu an çok az ağrı var karnımda. yatıyordum ama canım sıkıldı sizleri de özlediğim için geldim.
ama artık pek kimseler gelmiyor sanırım. 2 gün önce falan dilekle mailleştik, siteye gidiyorum gel dedi ama malesef yine sorunluydu site açamadım.

iklimsu canım demek bebiş sizleri yanıltmış, minik bir prensesmiş demek. olsun canım ya. kız evlatlar daha hayırlı olur diyor herkes. sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun önemli olan bu. sen de zaten kız istiyordun ne güzel. minik iklimsu geliyor desene.
bende kız erkek farketmez diyorum, hayırlısıyla bir dünyaya getireyim ve sağlıklı olsun da başka bişey istemem. zaten zor hamile kalan biriyim, bir sürü sorunlarım oluyor bir de cinsiyeti kız olsun erkek olsun deme gibi bir lüksüm olmamalı bence.
ilsucum senin yumurta durumları ne oldu. dr a gittinmi canım. çalışmalara devammı. özgülün yumurtası olmuş ne güzel. inşallah bu ay birer birer hamiş kalırsınız kızlar ya.
aramıza yeni bir arkadaş da katılmış. glnz hoş geldin diyorum, sana da geçmiş olsun. inşallah sen de en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın.

YAPRAKCIM hoşgeldin canım.
ve geçmiş olsun. bu haftalarda progestanın yerini bebeğin eşi denilen plasenta devralıyormuş .Bu yüzden hafif lekeler olabiliyormuş .Sanirim yakınlarda dr a gideceksin o daha iyi bilgilendirir seni.
Güzelim benim yumurtlamama az kaldı snirim .Akıntılarım oluyor çünkü .Bakalım inş Allah hepimizin yüzünü güldürür bu ay .

Son düzenleme:

ay bilmiyorum ki canım ya. belki de öyle bişeydir. bebek geliştiği için oluyordur belki ama insan ister istemez endişeleniyor işte. ben hala ilaç kullanıyorum progestan. haftaya dr a gidicem bakalım ne diyecek. ikili test falan yapılacak sanırım. gerçi bazı dr lar 2 liyi atlayıp sadece 3 lü test yapıyormuş bakalım bizimki ne yapacak.
canım sen gün aşırı çalışmalarına devam et o zaman. bu ay biraz daha uzun tutacaksın sanırım. 18. güne kadar falan devam et bence. inşallah olur bu ay canım ya.
dilek nerelerde ya. iş yoğunluğu mu var ki. özgül de yok. iklimsu zaten herzaman gelmiyor. ay bir toplanamadık ya. site de bir gidip bir geliyor o yüzden belki kimse gelmiyor. ama sana bravo canım ya. bu sayfa sen olmsan çoktan tarihe karışırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…