Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Glnz canim hoş geldin geçmiş olsun.... :) artik herşey geride kaldi ... Sende yeni bir sayfa açacaksin bizimle.... :)

yaprakcim canim çok geçmiş olsun .. Ilsucum prof olarak bilgileri vermiş.. Biraz olsun rahatlamişsindir... Dikkat canim kendine meleğine....

Iklimsu maşallah canim yaa ne güzel bir kizin olacak .. Düşünsene sen onu bu önüzümdeki yaz güzel cimcimeli elbiselerle şirin tokalarla süsleyip gezmeye çikaracaksin.. çok güzel günleriniz olacak canim çokk....

Arkadaşar ben yumurtladim gün aşiri değil herün beraber oldum yumurtlama gününde... Bakalim büyük gün 9 kasim diyoruz..

Bombom ile hemen hemen ayniyiz ilsucumda peşimizden... Hepimiz hamiş olucaz rabbimin izni ile.... Dua ile...

yaprakcım evet 18. güne kadar tutmayı düşünüyorum bende , fikir ve desteklerin için çok tşk ederim.
malesef eskisi gibi toplaşamıyoruz özlüyorum o günleri.progestan ilacını bende içiyordum kanama olduğu zaman vermişti doktor. genelde 12. haftaya kadar içiliyor.

geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
süpersiniz jan janlarımmmmmmmmmm
yaprağım canımın içi yaa sana mailde de yazdım ama ne diyeyim ki sen içini ferah tut dualarım ve dualarımız seninle o bizim nazlı meleğimiz bitanem yok annem yaaa allaha emnaet olun bak ilsu diyor ya vardır bi bildiği olabiliyormuş istersen dr a bi sor ara istersen canım yaa için rahatlar yat uzan ayaklarının altına yastık koy sakın ha eğilip kalkma iş miş yok kayınpederin gitti heralde di mi

ilsu canım daha yumurtalarım sımsıcak annem az kaldı kaldı

özgülcüm nasıl geçicek bu günler yaaaaaaaaa ben çok heyecanlıyım çokk bu bekleyiş çok zor yaaaa

gülnazcımmmm hoş geldin fıstık bu sayfanın kuralı geçmiş geçmişde kaldı bu bir
ikincisi de devam zorunluluğu var canım
aramıza tekrar tekrar hoş geldin
geçmiş geçmişte kaldı dedim ama ne zaman kürtaj oldu kaç haftalıkdı kolay hamile kalabilmişmiydin korunmayı düşünüyormusun çok mu sordum yine
kaçmazsın di mi sorularımdan

diloşumun minik meleğinin adı iklim su haa
ayyy allahım nazarlardan korusun sizi
herşey çok ama çok güzel olucak sizler için gözümün önüne geliyorda kurban olduğum allahım hepimize yaşatsın bu güzel duyguyu inş.

ay canım benim ne demek. esas ben teşekkür ederim. devamlı böyle sorunlarla çıkıyorum karşınıza ama destek olduğunuzu bildiğim için dertlerimi size rahatça açıyorum.

evet canım daha önce düşük yaptığım için dr ilk günden beri progestan verdi bana. haftaya gittiğimde keser o zaman. ama sanki o ilaç benim kurtarıcım gibi. yani onu içince biraz olsun rahatlıyorum.
özgül iyi dileklerin için çok sağol canım. inşallah senin de bu ay yüzün güler. yumurtan boşa gitmez ve güzel bir bebiş oluşur.

Inşallah canim inşallah.. 10 gün kaldi adetime.. Ufak ufak karnim ağriyor... Pazartesiden sonra başlarim belirti aramaya canlarim....

Yaprakcim burda hepimiz birbirimizin kahrini çekeceğiz canim... Sen asil beni gör... Her şeyi zamanli yaptim ama adet olursam üzüleceğim... O zamanda teselliye ihtiyacim olacak ve hemen size koşacağimm.. Iyiki buradayiz...

Bebk istemem sizinle tanişmama vesile oldu.... Dilerim bir gün çocuklarimiz ile toplanir sohbet ederiz yüz yüze.....

canım benim yine neşeli cıvıltılarınla sayfayı şenlendirmişsin :1hug:
valla canım bilmiyorum ki. bir türlü tadını çıkaramıyorum şu hamişliğin. tam diyordum mide bulantılarım geçiyor, biraz yemek yemeye başladım şimdi de ağrı leke falan hep tedirginlik işte. artık Allah'a emanetiz. Allah korusun bebeğimi de beni de inşallah.
iyi ki sizler varsınız. dertlerimi paylaşıyorum sizlerle ve inanın çok iyi geliyor bana.
kayınpeder gitti canım ya. bana bir zararı yoktu gerçi ama erkek sonuçta ve yaşlı bir adam insan çok rahat olamıyor.
canım sen bekleme moduna mı geçtin. biraz daha devam etsemiydin ki. kaçıncı günün. inşallah bu ay mucizen gelir canım. çok az kaldı sabret hayatım.

haklısın canım ya. bu sayfada herkes elinden geldiğince birbirinin derdine derman olmaya çalışıyor.
canım inşallah bu ay hiçbirinizin teselliye ihtiyacı olmaz ve herkes buradan hamişlik müjdesi verir.
yumurtlama gününe yakın dr a gitmen de çok iyi oldu. en azından yumurta oldumu olmadımı diye kafanda soru işareti kalmayacak. inşallah o yumurta sana bebiş olarak geri dönecek canım. yarayı da çok kafana takma dr lar gebeliğe engel değil diyorlar.

eylül 27 de kürtaj oldum kolay hamile kaldım ama böyle bir olayın sadece benim başıma geloiğini sanıyodum ama aynı anda hamile kalan arkadasımla aynı gün düşük yaptığımızı öğrenince çok normal bir durum olduğunu anladım ve kendime geldim şimdi ilk reglimi bekliyorum şunuda atlatırsam tamamdır ve kesinlikle korunmayı düşünmüyorum bu tadı aldıktan sonra

yaprakcım cnm bugun benim 17.günüm 12.günden itibaren ısım yükseldi hala yüksek işte inş.da düşmez yani erken yumurtladım ben yine 26.gün adet olucam heralde yani olmam tabi inş.
şimdi bundan sonrası keyfi olursa olur bitanem ama kalbim pır pır bitanem yaa
bende özgül gibi p.tesi başlarım belirti aramaya

gülnazcım canım maalesef çok yaygın düşük olayı ama geçmişde kaldı cnm valla bana kalsa ilk adetten sonra başla çalışmalara derim ama madem kolay hamile kalabiliyorsun canım dr larda diyor yaa en az 2 adet geçsin diye rahmin toparlanması için yani ama karar senin ve eşinin tabi cnm
bu arada ist.neresindesin yakınmıyız acaba

çekmeköydeyim bana kalsa kürtajın üçüncü günü adama tutturdum çocukta çocuk diye ama kocam çooook korkuyo tekrar olursa seni toplayamam beni kimse toplayamaz diyo bi ay daha bekleyelim madem dimi ama vardır bi hayır bu arada 9. haftada farkettik kalbinin durdugunu ama 6. haftada durmuş doktorun söylediğine göre fisfisfis

ay inşallah canım ya. 17. gün oldu demek. 10 gün içinde belli olacak yani. ay bende çok heyecanlanıyorum ya. bu ay adet olmazsın inşallah.

gülnaz evet dilek haklı canım ya, madem kolay hamile kalıyorsun. en azından 2-3 ay bekle bence de. rahmin kendini bir toparlasın. hakkında hayırlısı olsun canım ya.

mrb kızlar herkes burda sayılır sizleri çok özledim bu sayfada sürekli problem var giremiyorum uğraş uğraş sormayın .........................
Yapraknil canım hamilelikte butür şeyler normal olabiliyor önemli olan devam etmememsi bak seninde devamı gelmemiş seni çok iyi anlıyorum endişelisin ama rahat olmaya çalış bitanem bebeğin çok iyi ve sen stres yapam artık bak kızıyorum güzel annem benim
Adaşım tatlım güzel arkadaşım yumurtlam günlerinde umarım verimli çalışmalar yapmışsındır ben çok umutluyum hepiniz için bana gelirse evet yiğeniniz kızzzzzzzzz doktor en son gittiğimizde öyle dedi artık allahım inşallah nasip eder doğumdan sonra hepinizi bekliyorum yiğeninizi görmeye ben hep dua ediyorum sizler için oda sizi tanıyor benim hissettiklerimi hissediyormuş ve artık yavaş yavaş benim sesimi duyuyormuş canım arkadaşım seni çok öpüyorum
İlsu bitanem canım kalbim seninle bu ay senden de bir nokta atışı bekliyorum tabii hayırlısı ile güzel arkadaşım ....
Özgül canım iyi dileklerin için çok teşekkürler allahım darısı sizinde başınıza hemen karnım falan ağrıyor demişsin daha çok erken be güzelim

Merhaba herkeze, iklimsu demek küçük bir iklimsu geliyormuş aman ne güzel zaten doktorlar o kadar erken zamanda cinsiyet tahmini yapıyorlar ki herzamn doğru çıkmayabiliyor bakalım benim son kontrolde kesinleştiremedik cinsiyeti bu sefer detaylıya gireceğim için o zamn inşallah kesinleşir benim de ilk günden itibaren erkek geçiyor içimden ama hayırlısı ne ise o olsun tabi.Şu aralar çok rastlıyorum cinsiyeti sonradan değişen bebeklere hem burda mart anneleri topiğinide takip ettiğim kadarıyla cinsiyeti sonradan değişen çok bebek var doktorlar bizden aceleciler cinsiyeti erken söylemek konusunda tabi daha sonra bizim minikler süpriz yapabiliyorlar sağlıklı hamilelik ve bebek olsunda Allahın izniyle, neyse bebek için çalışanlara da inşallah bu sefer tutmuştur tutar ve müjdeli haberlerinizi okumak dileğiyle:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…