- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #4.861
ay bilmiyorum ki canım ya. belki de öyle bişeydir. bebek geliştiği için oluyordur belki ama insan ister istemez endişeleniyor işte. ben hala ilaç kullanıyorum progestan. haftaya dr a gidicem bakalım ne diyecek. ikili test falan yapılacak sanırım. gerçi bazı dr lar 2 liyi atlayıp sadece 3 lü test yapıyormuş bakalım bizimki ne yapacak.
canım sen gün aşırı çalışmalarına devam et o zaman. bu ay biraz daha uzun tutacaksın sanırım. 18. güne kadar falan devam et bence. inşallah olur bu ay canım ya.
dilek nerelerde ya. iş yoğunluğu mu var ki. özgül de yok. iklimsu zaten herzaman gelmiyor. ay bir toplanamadık ya. site de bir gidip bir geliyor o yüzden belki kimse gelmiyor. ama sana bravo canım ya. bu sayfa sen olmsan çoktan tarihe karışırdı.
yaprakcım evet 18. güne kadar tutmayı düşünüyorum bende , fikir ve desteklerin için çok tşk ederim.
malesef eskisi gibi toplaşamıyoruz özlüyorum o günleri.progestan ilacını bende içiyordum kanama olduğu zaman vermişti doktor. genelde 12. haftaya kadar içiliyor.
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
süpersiniz jan janlarımmmmmmmmmm
yaprağım canımın içi yaa sana mailde de yazdım ama ne diyeyim ki sen içini ferah tut dualarım ve dualarımız seninle o bizim nazlı meleğimiz bitanem yok annem yaaa allaha emnaet olun bak ilsu diyor ya vardır bi bildiği olabiliyormuş istersen dr a bi sor ara istersen canım yaa için rahatlar yat uzan ayaklarının altına yastık koy sakın ha eğilip kalkma iş miş yok kayınpederin gitti heralde di mi
ilsu canım daha yumurtalarım sımsıcak annem az kaldı kaldı
özgülcüm nasıl geçicek bu günler yaaaaaaaaa ben çok heyecanlıyım çokk bu bekleyiş çok zor yaaaa
gülnazcımmmm hoş geldin fıstık bu sayfanın kuralı geçmiş geçmişde kaldı bu bir
ikincisi de devam zorunluluğu var canım
aramıza tekrar tekrar hoş geldin
geçmiş geçmişte kaldı dedim ama ne zaman kürtaj oldu kaç haftalıkdı kolay hamile kalabilmişmiydin korunmayı düşünüyormusun çok mu sordum yine
kaçmazsın di mi sorularımdan
Inşallah canim inşallah.. 10 gün kaldi adetime.. Ufak ufak karnim ağriyor... Pazartesiden sonra başlarim belirti aramaya canlarim....
Yaprakcim burda hepimiz birbirimizin kahrini çekeceğiz canim... Sen asil beni gör... Her şeyi zamanli yaptim ama adet olursam üzüleceğim... O zamanda teselliye ihtiyacim olacak ve hemen size koşacağimm.. Iyiki buradayiz...
Bebk istemem sizinle tanişmama vesile oldu.... Dilerim bir gün çocuklarimiz ile toplanir sohbet ederiz yüz yüze.....
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
süpersiniz jan janlarımmmmmmmmmm
yaprağım canımın içi yaa sana mailde de yazdım ama ne diyeyim ki sen içini ferah tut dualarım ve dualarımız seninle o bizim nazlı meleğimiz bitanem yok annem yaaa allaha emnaet olun bak ilsu diyor ya vardır bi bildiği olabiliyormuş istersen dr a bi sor ara istersen canım yaa için rahatlar yat uzan ayaklarının altına yastık koy sakın ha eğilip kalkma iş miş yok kayınpederin gitti heralde di mi
ilsu canım daha yumurtalarım sımsıcak annem az kaldı kaldı
özgülcüm nasıl geçicek bu günler yaaaaaaaaa ben çok heyecanlıyım çokk bu bekleyiş çok zor yaaaa
gülnazcımmmm hoş geldin fıstık bu sayfanın kuralı geçmiş geçmişde kaldı bu bir
ikincisi de devam zorunluluğu var canım
aramıza tekrar tekrar hoş geldin
geçmiş geçmişte kaldı dedim ama ne zaman kürtaj oldu kaç haftalıkdı kolay hamile kalabilmişmiydin korunmayı düşünüyormusun çok mu sordum yine
kaçmazsın di mi sorularımdan
yaprakcım cnm bugun benim 17.günüm 12.günden itibaren ısım yükseldi hala yüksek işte inş.da düşmez yani erken yumurtladım ben yine 26.gün adet olucam heralde yani olmam tabi inş.
şimdi bundan sonrası keyfi olursa olur bitanem ama kalbim pır pır bitanem yaa
bende özgül gibi p.tesi başlarım belirti aramaya
gülnazcım canım maalesef çok yaygın düşük olayı ama geçmişde kaldı cnm valla bana kalsa ilk adetten sonra başla çalışmalara derim ama madem kolay hamile kalabiliyorsun canım dr larda diyor yaa en az 2 adet geçsin diye rahmin toparlanması için yani ama karar senin ve eşinin tabi cnm
bu arada ist.neresindesin yakınmıyız acaba
yaprakcım cnm bugun benim 17.günüm 12.günden itibaren ısım yükseldi hala yüksek işte inş.da düşmez yani erken yumurtladım ben yine 26.gün adet olucam heralde yani olmam tabi inş.
şimdi bundan sonrası keyfi olursa olur bitanem ama kalbim pır pır bitanem yaa
bende özgül gibi p.tesi başlarım belirti aramaya
gülnazcım canım maalesef çok yaygın düşük olayı ama geçmişde kaldı cnm valla bana kalsa ilk adetten sonra başla çalışmalara derim ama madem kolay hamile kalabiliyorsun canım dr larda diyor yaa en az 2 adet geçsin diye rahmin toparlanması için yani ama karar senin ve eşinin tabi cnm
bu arada ist.neresindesin yakınmıyız acaba
inş İKLİM SU 'nun güzel annişi bende senin gibi nokta atışı atarım ve hamiş olurummm.
gülnaz çekmeköyün neresinde oturuyosun bende yakınım oralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?