- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #4.881
bende yeniyim acıkcası bende tam bilmiyorum.
beylerbeyinde oturuyordum yeni tasındık.
yeni mi evlendin sen ? hergün üsküdardan geçiyorum bben işten eve gelirken selamını söyleyim üskara:)
aaa çok yeni evlisin sen daha bizler baya eskiyiz.
en eski yaprak sonra ben .
Merhaba herkeze, iklimsu demek küçük bir iklimsu geliyormuş aman ne güzel zaten doktorlar o kadar erken zamanda cinsiyet tahmini yapıyorlar ki herzamn doğru çıkmayabiliyor bakalım benim son kontrolde kesinleştiremedik cinsiyeti bu sefer detaylıya gireceğim için o zamn inşallah kesinleşir benim de ilk günden itibaren erkek geçiyor içimden ama hayırlısı ne ise o olsun tabi.Şu aralar çok rastlıyorum cinsiyeti sonradan değişen bebeklere hem burda mart anneleri topiğinide takip ettiğim kadarıyla cinsiyeti sonradan değişen çok bebek var doktorlar bizden aceleciler cinsiyeti erken söylemek konusunda tabi daha sonra bizim minikler süpriz yapabiliyorlar sağlıklı hamilelik ve bebek olsunda Allahın izniyle, neyse bebek için çalışanlara da inşallah bu sefer tutmuştur tutar ve müjdeli haberlerinizi okumak dileğiyle:))
ben ekşioğlu evrensel de oturuyorum neresi bilmiyorum valla :)) daha çok yeniyim çekmeköyde
sorma canım ya bize 12 haftalıkken erkek dedi pipisini bile gösterdi güya şimdide %100 kız diyor ne bilim insanında kafası karışıyor tam alıştırıyorsun kendini derken hop değişiyor gerçi sağlıklı sıhatli olsunda önemli dei cinsiyeti allahım herkes için hayırlısını nasip etsin seninde önceleri kız demişti doktor deil mi şimdi değişme olasılığı mı var kesinleştiremedi ....
gülnaz meaba aramıza hoşgeldin demek ne kadar doğru bilmiyorum ama hoş bir olay olmasa burdaki dostluklar çok hoş emin ol ... senin çok yeniymiş daha allahım bir daha yaşatmasın bende 4 nisanda bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum tam 2,5 ay adet olmadım rahim incelmesinden dolayı ondan sonra bi kere adet gördüm ve hamile kaldım şimdi tekrar hamileyim canım başarabildiğime göre hepiniz başaracaksınız önemli olan senin hamile kalıyor olabilmen ve bunun için hep şükret tatlım
Günaydın arkadaslarrrr
Hepinize hayırlı cumalar
Yaprakcım seni merak ettim güzelim durumun nasıl
Leke falan var mı?
hayırlı olsun vtana millete ilk reglin
kaç gün sürdü olman?
fazla beklemeden olmuşsun canm,
benimki 32. gün gelmişti .Hangi hastane ve dr a gidiyorsun ?
Ben Medicana'ya gitmiştim kürtajıda orada oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?