Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

sabırsızım seninkine kız demişlerdi simdi de göstermedi mi yaramaz.
ayrıntılı ultrasyona fala girersen orada netleşir artık.
hamileliğin nasıl gidiyor rahat mı geçiriyorsun?

yeni mi evlendin sen ? hergün üsküdardan geçiyorum bben işten eve gelirken selamını söyleyim üskara:)

sorma canım ya bize 12 haftalıkken erkek dedi pipisini bile gösterdi güya şimdide %100 kız diyor ne bilim insanında kafası karışıyor tam alıştırıyorsun kendini derken hop değişiyor gerçi sağlıklı sıhatli olsunda önemli dei cinsiyeti allahım herkes için hayırlısını nasip etsin seninde önceleri kız demişti doktor deil mi şimdi değişme olasılığı mı var kesinleştiremedi ....

ben ekşioğlu evrensel de oturuyorum neresi bilmiyorum valla :)) daha çok yeniyim çekmeköyde

gülnaz meaba aramıza hoşgeldin demek ne kadar doğru bilmiyorum ama hoş bir olay olmasa burdaki dostluklar çok hoş emin ol ... senin çok yeniymiş daha allahım bir daha yaşatmasın bende 4 nisanda bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum tam 2,5 ay adet olmadım rahim incelmesinden dolayı ondan sonra bi kere adet gördüm ve hamile kaldım şimdi tekrar hamileyim canım başarabildiğime göre hepiniz başaracaksınız önemli olan senin hamile kalıyor olabilmen ve bunun için hep şükret tatlım

Evet canım ben kesin kız diyemiyorum çünkü üç aylıkken kız demişti doktor kesin emin olmamakla birlikte dört ayllıkken de tam anlamıyla göstermedi yine kesinleştiremedik şimdi de beş aylıkken detaylı ultrason için başka doktora yönlendirdi kendi doktorum, artık orda bebek daha net göründüğü için kesinleşir umarım aman sağlıklı olması bana yetiyorda artıyo işte ama hazırlık yapmak isterken de insan tereddütte kalıyor mesela bebeğime patik falan örüyorum ama daha çok unisex renkler tercih ediyorum alacaklarımızı zaten beşinci aydan sonrasına erteledik biz kesinleşsin diye..
İlsu sağol canım güzel gidiyor hamileliğim bazı günler işte ağrılarım falan oluyor oda bebek büyüdüğü için yoksa genelde Allah'a çok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum darısı sizin başınıza inşallah...:CüvCüv:

Günaydın arkadaslarrrr
Hepinize hayırlı cumalar

Yaprakcım seni merak ettim güzelim durumun nasıl
Leke falan var mı?

valla yanımda senin gibi örnekler olmasa bu kadar iyi olmazdım heralde bi ayım kaldı beklemek için sonra önümüzdeki maçlara bakıciiz yerimseniben ilk reglimide oldum bu sabah ohh

fazla beklemeden olmuşsun canm,
benimki 32. gün gelmişti .Hangi hastane ve dr a gidiyorsun ?
Ben Medicana'ya gitmiştim kürtajıda orada oldum.

fazla beklemeden olmuşsun canm,
benimki 32. gün gelmişti .Hangi hastane ve dr a gidiyorsun ?
Ben Medicana'ya gitmiştim kürtajıda orada oldum.

ben medical park ta mine hanıma oldum kürtajı ama şuanda acıbademde can beye gidiyorum kayınvaldemin doktoru diye ohh ya resmen şişmiştim rahatladım

arkadaşlar bugün national geographic dergisin verdiği sifalı bitkiler kitapçığında bisey okudum alternatif tıp adına yazıyorum kartopu bitkisi varmıs eskiden köle kadınlara içirilirmişki bol bol çocuk yapsınlar ve kasten düşük yapmamaları için yine bu bitkiyi içiriyolarmıs bilmem anlatabildimmi? tabi nerde bulunur nedir hiç araştırmadım

herkese meraba arkadaşlar nerelerdesiniz kimse pek uğramıyor artık sayfaya ilsunun dediği gibi yapraknil bende merak ettim girersen yaz ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…