Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım bizim 3 aylıkken kesin erkek dedi 4 aylıkken yine erkek ama göstermedi dedi 4,5 aylıkken kesin kız dedi kafam karıştı bir daha gidince bakalım cinsiyeti değişecek mi bilmiyorum gerçi dediğin gibi sağlıklı olsunda hiç önemli deil ama bende henüz bişey almadım doktor ne derse desin ne mavi ne pembe bişey almayacağım ara renkler doğuma kadar cinsiyeti çok değişecek anlaşılan bende kısmet olursa kurban bayramından sonra odasına falan bakacağım daha var ...

herkese meraba arkadaşlar nerelerdesiniz kimse pek uğramıyor artık sayfaya ilsunun dediği gibi yapraknil bende merak ettim girersen yaz ....

selam canım,
sorma ya kimsenin uğradığı yok artık sayfaya senağlamasenağlamasenağlama
ben yine bişler yazıp sayfamızı faal tutmaya calışıyorum işte .

merhaba kıslar ben geldimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2,uzun zamandır uğrayamadım malum okul işleri çok yoğun,sizlerde bir değişiklik var mı,bu ay yine beklemedeyim,dilekleri biraz heyecenlandırdım geçenlerde ama olmadı işte,artık gün saymayacağım,yoruluyorum:a015::a015:
sizleri çok öpüyorum gül yanaklarınızdan,hepinizi özledima.s.a.s.

günaydın özgülcüm
geldik gene kk mı za
dilekcim gelmiş
gülnz gelmiş ben kaçırmışım bu muhabbetler i
doru düzgün de girilmiyor ki
hep kilitleniyor site
nabersin fıstıkım
gelişme var mı

Uff yaaa benim kan şekerim düştü demin elim ayağim titredi aciktim kahvalti yapmiştim halbuki... 2 bisküvi yedim kendime gelmeyi bekliyorum.

Sen napiyon canim ...

Evet muhabbeti kaçirdik biz....

He bu araada temmuz anne adaylarina bakiyorum ya....

ERKEN SİTEDE YER YERE GİRİYOM BEN... HER AY ADETTEN ÖNCE HANGİ AYA DENK GELİRSEM OKUYOM NAPİM.. HEVESLENİYORUM SONRA... HÜSRAN... AMAN NAPAYIM YA.. KAYIŞ KOPTU BENİM. KENDİMİ İYİ HİSSETMİYORUM... :s

YAPRAKCIM NOLDU SANA NERLERDESİN... İYİ HABERLERİNİ VER... LEKELER BİTMİŞTİR İNŞALLAH...

selam kızlar, sayfada kimse yok sanırım.
sizleri merakta bıraktığım için kusura bakmayın. dün evde temizlik vardı, giremedim siteye. gerçi ben pek bişey yapmadım, yormadım kendimi sağolsun eşim çok yardımcı oluyor ama yine de ufak tefek bişeyler yaptım. o kadarcık şeyle bile yorulmuşum. o yüzden yatıp dinlendim. çok şükür iyiyim kızlar ama yine de çok rahat olamıyorum tabi. bide önümüzdeki hafta dr kontrolü var, büyük ihtimalle tahliller falan da yapılacak ayrıca ayrıntılı usg ye götürmek istiyor eşim. biraz onun heyecanı ve stresi var. inşallah onlar da iyi sonuçlanırsa belki daha bir rahatlarım diyorum.
kızlar şu an evde hani böyle eski evlerde sobalarda kestane pişirip közlerlerdi öyle bir koku var. komşulardan biri öyle bişey mi yapıyor ne. canım közlenmiş kestane istedi. ama bizim evin yakınlarında öyle şeyler satan yok. acaba kestane alsam evde fırında falan yapabilirmiyim. pişermi ki. aynı lezzet olurmu. aslında hiç öyle aşerme huylarım yoktu ama burnuma öyle bir koku gelince canım istedi. canının istediğini yemek gerekli falan diyorlar.
kızlar sizden ne haber.
özgülcüm dikkat et kendine canım, aç kalma. yanında şeker falan bulundur arada ağzına atarsın.
dilekcim sabah gelmiş tekrar uğramamış. sayfada kimse olmayınca tadı çıkmıyor ama sizleri daha fazla merakta bırakmamak adına yazmak istedim.
iklimsu ve sabırsızım, inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin Allah cümlemize. cinsiyetler değişebiliyor demek. bana da bu sefer kız erkek bişey derse çok da kaptırmamam lazım demek. olsun ya hayırlısı olsun artık. sağlıklı olarak kucağımıza alalım da kız da erkek de olsa çok şeker oluyorlar. Allah herkese nasip etsin inşallah. kimsenin kucağını boş bırakmasın. ama ben inanıyorum bu sayfadan bu ay hamiş veya hamişler çıkacak inşallah. dualarımı eksik etmiyorum sizlerden. sizler de benden eksik etmeyin kızlar.

iyi aksamlar arkadaslar
yaprakcım iyi olmana sevindim canım
kestaneyi evde yapabilirsin ben hep yapıyorum tadı da süper oluyor
ortadan çizik at yıka at fırına bukadar:)))
özgülll o sivilcelere bakarda adet olucam dersennn ohooooo. herşeyden nem kapma dur be canım.Bir hafta kaldı dilekcimle senin ..
ben ise henüz yumurtlayamadım ühhüüüü

canım teşekkürler.
bizim buralarda kestane de bulamadık yarın pazarımız var, oradan alıcaz artık. dediğin şekilde yaparım.
özgül benim hamile kaldığım ayda da sonrasında da hep sivilcem olmuştur. ona göre karar verip şimdiden moralini bozma.
ilsucum sen de inşallah en kısa zamanda yumurtlarsın. ateşine göre mi yumurtlamadım diyorsun. yoksa akıntıya göre mi bilmiyorum ama bazen belirti olmadan da yumurtlama olabiliyormuş. sen günaşırı çalışmalarını yap canım. kaçırma gününü.
dilekcim de sabahtan beri uğramamış. havayı güzel buldu erken çıktı herhalde. gez güzelim gez tadını çıkar. hamiş olunca bulantıydı, ağrıydı zor çıkıyorsun dışarı.

akıntı var bugun canım adet olacakmışım gibi de ağrı var müthiş sekilde.eli kulağında sanirim .

B]Merhaba arkadaslar
Eve net bağladığı için bugun buralardayım ,gerçi şuan kimsecikler yok ama yine de yazıyım yarın okursunuz.
VEeeeeee beklenen gerçekleşti .Bugun itibarıyla yumurtlamış bulunuyorum. 14. günüm ısım çok hafif düşmüştü ama ihmal vermemiştim . .Bugun tam 36,9 a çıktı. .Tabii sabahleyin değerlendirdik bu durumu. Gerçi dün ısımın düşük olduğunda olsaydı daha iyi olurdu ama nasip işte .İnş tutar arkadaslar .
Bu ay Dilek Özgül ve Ben hamiş çıkarız .Üçümüzde az çok iyi calıştık bu ay:))) %25 sans olan kişilere bizlerde dahil oluruz umarım.
[/B]

canım hadi bakalım inşallah senin için hayırlısı olsun inşallah bende ilk hamile kaldığımda ısımın 36.90 olduğu gün yapmıştık ve hamile kalmıştım tabii daha devam et çalışmalara ne olur ne olmaz gün aşarı en 18.gününe kadar devam şansını artırırsın tatlım ben bu ay sizden çok umutluyum hadi bakalım :teytey:

Yapraknil canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim bu tür lekelenmeler doğuma kadar çeşitli nedenlerden dolayı olabiliyormuş devamı gelmedikçe çok stres yapma ama muayeneye gittiğinde doktoruna söylemeyi unutma tatlım kendine ve yiğenime çok iyi bak

sağol canım verdigin bilgi için .
bende çok üzüldüm dün yapmadığım için ama asıl yumurtlama günüm bugunmüş .inş tutar .

selam kızlar günaydın bende hiçbişey hissetmiyorum 5 gün kaldı yani hafif göğüslerde hassaslık ve kasık ağrım var ama zaten bu belirtiler adet belirtileriylede uyuuyo galiba bu ayda çalışmalar boşa gitti Rabbim hayırlısını versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…