- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #4.901
Evet canım ben kesin kız diyemiyorum çünkü üç aylıkken kız demişti doktor kesin emin olmamakla birlikte dört ayllıkken de tam anlamıyla göstermedi yine kesinleştiremedik şimdi de beş aylıkken detaylı ultrason için başka doktora yönlendirdi kendi doktorum, artık orda bebek daha net göründüğü için kesinleşir umarım aman sağlıklı olması bana yetiyorda artıyo işte ama hazırlık yapmak isterken de insan tereddütte kalıyor mesela bebeğime patik falan örüyorum ama daha çok unisex renkler tercih ediyorum alacaklarımızı zaten beşinci aydan sonrasına erteledik biz kesinleşsin diye..
İlsu sağol canım güzel gidiyor hamileliğim bazı günler işte ağrılarım falan oluyor oda bebek büyüdüğü için yoksa genelde Allah'a çok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum darısı sizin başınıza inşallah...:CüvCüv:
herkese meraba arkadaşlar nerelerdesiniz kimse pek uğramıyor artık sayfaya ilsunun dediği gibi yapraknil bende merak ettim girersen yaz ....
iyi aksamlar arkadaslar
yaprakcım iyi olmana sevindim canım
kestaneyi evde yapabilirsin ben hep yapıyorum tadı da süper oluyor
ortadan çizik at yıka at fırına bukadar:)))
özgülll o sivilcelere bakarda adet olucam dersennn ohooooo. herşeyden nem kapma dur be canım.Bir hafta kaldı dilekcimle senin ..
ben ise henüz yumurtlayamadım ühhüüüü
B]Merhaba arkadaslar
Eve net bağladığı için bugun buralardayım ,gerçi şuan kimsecikler yok ama yine de yazıyım yarın okursunuz.
VEeeeeee beklenen gerçekleşti .Bugun itibarıyla yumurtlamış bulunuyorum. 14. günüm ısım çok hafif düşmüştü ama ihmal vermemiştim . .Bugun tam 36,9 a çıktı. .Tabii sabahleyin değerlendirdik bu durumu. Gerçi dün ısımın düşük olduğunda olsaydı daha iyi olurdu ama nasip işte .İnş tutar arkadaslar .
Bu ay Dilek Özgül ve Ben hamiş çıkarız .Üçümüzde az çok iyi calıştık bu ay:))) %25 sans olan kişilere bizlerde dahil oluruz umarım.[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?