Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

günaydın ,
serdi ve özgül bu umutsuzluk niçin?
daha var reglinize lütfen bekleyin daha yok olmadı falan demek için erken.
belki de sessiz sedasız girecekler hayatınıza

anlamsız bi cesaret var içimde bir ay daha beklemesemmi diye düşünüyorum ve tabi yorumlarınızı bekliyorum

Insan daha kötü olur o zaman.. Mesela bana dr. 3 ay korun dedi ama ben 1 aydan sonra doğru düzgün korunmadim ... Sonra korktum ya kalirsa ya bebeğime bişey olursa die... Zaten kalamdimda... Hr şeyde bir hayir vardir canm.. Dr.una uy bence... Kendinide dinle... Toparlan ve o zaman başla çalişmalara....inşallah en güzel zamanda sağlikli bebeklerin olsun....

evet en kısa zamanda değil en güzel zamanda gelsin bebeklerimiz kaydirigubbakcemile5

GÜLNAZ dr un nekadar bekle dediyse bekle bence.
onlar rahmimizin durumuna göre süre veriyor
Mesela bana 1 ay yeterli demişti .

kestane kebap yemesi sevap güzelim ayıpsın
gel yapıyım ben sana
bu arada kestane şekerine de 10 takla atarım valla
bayılırım kendilerine

günaydınlar..... bu gün daha iyim kızlar.... belirti melirti aramıyorum tmm. moralimide bozmuycam... dün bir buhrandı ki geldi gitmedi... ama iyim artık... oklava yiyince :)

bu sabah ateşimi ölçtüm.. şöyleki alarmı biraz erken kurmuşum sanrım 5:30 gibi ölçtüm 36.9 du...
sonra her zaman ki saatimde 7 de ölçtüm 37 çıktı ısım...

zaten perşembe cuma artık düşüşe geçer ise teste bile gerek kalmadan anlarız durumu değilmi...
bu arada h. sonu annemde olcağım için orda da net olduğu için pazar günü gelmesi gereken ki inşallah hayırlı bir iş için gelmez :) o gün size haber verebileceğim...

bu bir kaç gündür hep bebek görüyorum rüyamda.... ölmüş olan halamı gördüm kızlar.. hasta olan dedemi... halan ağlıyordu.. dedemse takım elbise giyinmişti... bir kalabalık ki sormayın... ama o telaşede benim kucağımda bebek vardı onunla ilgileniyordum..

korkuyorum kızlar beim dedem almanyada şu an hastanede yatıyor kanser hastası.. umarım kötü birşey olmaz ve benim rüyalarım istisnalar hariç çıkar... uf ya... rabbim bizleri korktuklarımıza uğratma amin..

Özgülcüm rüyanı hayra yor canım .Deden için çok geçmiş olsun .İllet bir hastalığa yakalanmış
Buarada ateşin çok güzel bence .Sabah 7 de ölçtüğünü baz al çünkü her sabah 7 de ölçüyordun sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…