Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Dileğinde Cuma günü beklenen büyük güne az kaldı

Dilek : 7 Kasım
Özgül : 9 Kasım
Elif: 15 Kasım

beklicem zaten şurda ne kaldıki evdede kedi var şuanda hem oda iyleşip gitmiş olur o zamana kadar kalsın istiyorum ama çalıştığım sürece çok zormuş bunu anladım

ne kedisi canım?
ya hamilelikte hayvanlarla ayni ortam zararlı
toxoplazma mikrobu kapabiliyorsun dikkat et?
buarada sen calışıyor musun ?

ne kedisi canım?
ya hamilelikte hayvanlarla ayni ortam zararlı
toxoplazma mikrobu kapabiliyorsun dikkat et?
buarada sen calışıyor musun ?

canım toksoplazma testimi yaptırmıştım zaten bu kedi yeni geldi sokakta buldum bacağı sakattı iyileşmesini bikliyoruz sonra ne yazıkki gidicek.
çalışıyorum canım reklam ajansında tasarımcıyım

İyileşsin öyle dışarıya koyarsınız canım ,sevap işlemiş oluyorsunuz hem .
Nerede iş yerin?
Ben seni evdesin diye tahimn etmiştim

günaydın kızlar.
ne kadar az kalmış adet tarihlerinize. hele dilekciğiminkine 3 gün varmış ya. ay heyecan yaptım birden sabah sabah.
özgül dedene çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin. senin gününe de çokaz kalmış. stres yapma sakın. inşallah olur.
ilsu senden ne haber canım. yola devam dimi kaydirigubbakcemile3

Günaydın Yaprakcım;

Sorma güzellim Dileğin çok az kaldı şuan pır pır kalbi.
Geri hala gelmedi işe keyif yapıyor hanfendi sanirim:)))
CAnım ben devam ediyorum bikaç gün daha devam edip bırakırım artık bgn 17. günüm benimde .
Sen napıyosun ağrın ısızn bulantı durumları nedir?
Birde dr a nezaman gidiceksin?

İyileşsin öyle dışarıya koyarsınız canım ,sevap işlemiş oluyorsunuz hem .
Nerede iş yerin?
Ben seni evdesin diye tahimn etmiştim

evet iyleşsin diye bekliyoruz ya keşke evde olsam taksimde çalışıyorum bebek gelirse bidaha ozaman evimin kadını oluciim yerimseniben

Allah razi olsun yaprakcim ....... Hoş geldin.. Meleğimiz nasil annesini rahatsiz ediyormu :)

kızlar sağolun. bebiş iyidir inşallah. ben de bilmiyorum nerdeyse 1 aydır görmedim, çok uzun geldi bana ya çok merak ediyorum. cuma yada cumartesi gibi gidicem dr a. mide bulantım var hala. tam olarak geçmedi. iştahsızlık devam ediyor. arada bir ağrı da oluyor gaz sancısı gibi sonra geçiyor. inşallah iyidir de, bu çekilen sıkıntılara değer o zaman.

evet iyleşsin diye bekliyoruz ya keşke evde olsam taksimde çalışıyorum bebek gelirse bidaha ozaman evimin kadını oluciim yerimseniben

aa ciddi mi ?
Bende Tophanede calışıyorum çok yakınız .Masamdan Galata Kulesi görünüyor hattahihoyyythihoyyyt

canım 1 ayda kocaman olmuştur o .
Bunlatıların olması bi yana ii bir yana kötü işte .
Enazından içinde sağlıklı olduğunu biliyorsun şuan .
Belki cinsiyetini de öğrenirsiniz canım
Cin takvimine baktın mı ne çıkıyor orada?

aa ciddi mi ?
Bende Tophanede calışıyorum çok yakınız .Masamdan Galata Kulesi görünüyor hattahihoyyythihoyyyt

ayy hakkaten baya bi yakınız aynı sırada gibi kaydirigubbakcemile3

yapraknil bir ay beklemen süper olmuş şimdi gördüğünde çok şaşırcaksın kıpır kıpır olucak sana el bile sallar nerdeyse yaaaa bak duygulandım valla

ay inşallah sağlıklıdır ve büyümüştür.
evet bulantı olunca sanki bebek iyiymiş gibi geliyor bana da ama Allah bilir tabi. Allah'a emanet. canım cinsiyeti öğrensem de çok emin olamam iklimsuda yanıldı dr u, insan kendini kaptırıyor sonra değişiyor. çin takvimine bakmıştım ilk başta galiba erkek çıkmıştı ama önemli değil ya. sağlıklı olsun da kız erkek farketmez. darısı başına inşallah.

sağol canım. inşallah öyle olur. darısı başına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…